16

Бузлуджа

преди 1 година

Значи с летящи чинии може, а с коли не може?

15

По същество

преди 1 година

Между другото, думата "Г'аньо" се цензурира в този сайт. Очевидно се припознават и се обиждат. Алеко Константинов би намерил тази цензура за смешна и иронична.

14

По същество

преди 1 година

Браво. Българинът е свикнал да си закара з*дника до върха, до плажа, до последния възможен сантиметър в колата. Ако има по-малко такива опции, ще се наложи да инвестираме в публичен транспорт и други начини за придвижване. Барем се хване *** да ходи или се качи на колело. Символът на просперитета (шкембето) ще спадне и по-дълго ще трябва да мисли пенсията, ама барем тогава се замислим и за това като общество.

13

До 12

преди 1 година

Узана не е към парк "Централен Балкан". Там се води парк "Българка". Общо взето тия "паркове" са разграден двор и всеки си прави каквото си иска. Все пак е хубаво да има някакви свободни зони където хората да си карат джиповете и моторите през почивните дни. Аз съм против пълните забрани. Екоглупостите на зелените ми идват в повече.

12

АнонимеН

преди 1 година

КОГАТО ЕДНИ УПРАВЛЯВАЩИ СИ ОТИВАТ СЕ ПРИЕМАТ ДОСТА НЕЩА В МИНИСТЕРСТВАТА А В СЛУЧАЯ КРАДАТ ПАРИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И ЗАМАЗВАТ НЕЩАТА, ЧЕ УЖ ПРАВЯТ НЕЩО СЪС ТОЗИ ЗАКОН! КРАДЕНЕ КРАДЕНЕ И ПАК КРАДЕНЕ ТОВА Е ПО МИНИСТЕРСТВАТА!

11

!

преди 1 година

А офроуд моторите кога!? Всяка събота и неделя,в месността Узана, Централен балкан, офроуд моторите се чуват на километри, разорават пътеките, пистите, унищожават флората и т.н.,и т.н. Как си представяте офроуд мотори да дрифтят навсякъде из швейцарските алпи?!

10

Озъбен

преди 1 година

Пълно е с мотокрос трасета горе! Нерегламентирани, естествено. И досега достъп за туристи с коли не е имало! Не заблуждавайте хората. Единствено до някои обекти около Узана. Даже не можете да преминете по трасето Тъжа-Априлци, което е част от републиканската пътна мрежа и достъпът трябва да е свободен! Някой пак си прави реклама....Най-голямата напаст в Централен Балкан са мотористите!

9

Анонимен

преди 1 година

"Комунистите ще забранят всички коли освен каруците до 90 коня. Всички ще се принудят да ходят с тротинетки." - просст народ се управлява със забрани и ограничения.

8

Дядо ви

преди 1 година

Цъкат минуси служителите, цъкат. На гръб трудно се носи стоката

7

Анонимен

преди 1 година

А фантите и швепса? Защо само колите?

6

Дяди Йоци

преди 1 година

Ей, веднага се разпозна някой горски и удари минуса. На простия звънче не му трябва

5

Анонимен

преди 1 година

И всякакви моторетки и триколки да забранят! Има си писти за тая цел.

4

Дядо Йоцо

преди 1 година

Тогава и търтеите, извинете, служителите от националния парк Централен Балкан да ходят пеша. Значи посетителите газят тревата, а горските само я галят със службните коли

3

Българин

преди 1 година

Най- сетне! Дано опазим нещо!Хайде сега и на Рилски езера,че там има 3 магистрали!

2

Анонимен

преди 1 година

А бракониерите кога ще забранят??

1

Асан

преди 1 година

Синя зона оди пеш :)))