236

хм..

преди 1 година

Мадридския мошеник се изказа...Баща му е отровен от руснаците, а този е бил техен шпионин, след като са му платили борчовете от комар....жалка история..

235

Анонимен

преди 1 година

Негото мислене е - и вълкът сит , и агнето цяло, само че времената са други. Чакали сме дълги години за по-добър живот, с Русия не сме го получили. Едно раково образувание се реже наведнъж, не парче по парче. Ще има странични ефекти, ще боли здраво, но с правилната следоперативна намеса и профилактика, нещата ще си дойдат на място, след още доста години. Но поне ще има надежда за други поколения.

234

Анонимен

преди 1 година

Ей, върже ли се с руснаците човек един път, няма отърване - и от гроба, ще го изкопаят да си плати за жалкия животец и ония вагони с които майка му си тръгна от България..

233

Анонимен

преди 1 година

Баща му действаше предпазливо с Русия. Резултатът от това бе руска окупация с 50 хил. корпус от 8 септември 1944 г. до 25 декември 1947 г., премахване на монархията, натрапване на престъпен болшевишки режим. Ясно е, че Симо е руски агент. Като такъв дойде през 2001 г. и нашите ДС кадри по нареждане на КГБ го обслужваха. След като народът видя колко е нестоятелен крадливия мадридски старец в последното си действие той и ДС ни пробутаха гавазина му,също руски агент известен като Потокостроителят

232

Анонимен

преди 1 година

Сравнете Царят и Байдън! Царят е класа над Байдън!

231

Царят е жив!

преди 1 година

Българският цар е жив!

230

Мирослав

преди 1 година

Царят го е казал просто и ясно. Това е човекът, който милее за България.

229

Анонимен

преди 1 година

Това е комунистически елемент.

228

Секирата

преди 1 година

До Кирката Дъртия, взвми се скрий някъде, нали ни окраде, сега не те ли е срам да даваш акъл.

227

Анонимен

преди 1 година

Симеон Сакскобургготски: С Русия трябва по-предпазливо да се действа защото ще ми закрие кремълската сметка.

226

Анонимен

преди 1 година

Животът на Симеон Сакскобурготски в изгнание, наблюдаван от руските служби, го е направил страхлив, което не означава предпазлив. Мислещи само за себе си, нежели за държавата. За държавата ни, мисли само, в редките случаи, когато държавните интереси се припокриват с неговите, лични. Като, авторитетът на България пред света, членството ни в ЕС и НАТО.

225

Монархист

преди 1 година

Защо се дава думата на този?

224

ЬЬЬ

преди 1 година

Ех,царю честити,защо не кажеш кога България е видяла нещо,макар и малко,хубаво от русия?Ти си получи имотите и ти е широко около врата,но питаш ли нерусофилите какво е получавала страната ни 1878 г. насам, освен окупация и беднотия.Колкото сме по-далече от руските фашисти,толкова може би ще бъдем по-добре.С русия няма приятелство-или я слушаш до гроб,или си неин враг. Средно положение няма,царю,няма и е жалко,че не си разбрал още това.

223

Истукан

преди 1 година

Пенсията на този е колкото 20 пенсии на обикновен пенсионер. Взема повече от един депутата. Да не говорим за наемите, които получава от имотите и откраднатите пари като е бил премиер. Има цял тон заровено злато в неговите царски имоти и дворци.

222

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Този щом изпълзя от дупката (т.е. казиното) значи пак ще има келепир...

221

Професия „цар“

преди 1 година

Царят получава, без да работи. Лесно е да си цар и да се издържаш от имоти и от откраднати пари от държавата.

220

До абе

преди 1 година

И откога "цар" е професия? Какъв й е кодът в трудовата книжка? Къде ви намират такива....

219

Маркс

преди 1 година

Този индивид ви го сложиха руснаците и за 800 дена много предпазливо действаше с държавния бюджет,после тройната коалиция продължи започнатото,и накрая ни нататрузиха една бостанска тиква за капак на всичко....20 години безвремие!

218

Анонимен

преди 1 година

Що бе, и раша ли ще ни оправи за 800 дни, както ти продължавах да ни оправяш?

217

Анонимен

преди 1 година

Русия е ВЕЛИКА.Победа и да живее Путин.