95

Анонимен

преди 2 години

Хайде и тоя след Кунчев, забравил си е хапчетата. За тях няма ли специално отделение? Повече от сигурно е , че са издържали по няколко бустера, я на какво де.редже са горките.

94

АМИ..

преди 2 години

Те и в Америка се готвят да дупчат ВСИЧКИТЕ,и стар,и млад.Че бг лешо..яди и те веднага си приготвят торби за ко.ви.д пари..Започва се отново..

93

Анонимен

преди 2 години

Народен съд!

92

Анонимен

преди 2 години

Защо е на свобода този???

91

Татул до 80

преди 2 години

Човека си говори истината, ама гове'да като теб няма да го разберат. Онзи ден оправях документите на наследниците на майка и син починали в рамките на 12 часа от ковид. Това чудо, цели фамилии затрива. А още има олиго'френи дето насаждат омраза и неспазват елементарна хигиена и се правят на безсмъртни. Молете се да не изтеглите къса клечка, не че ще е голяма загуба за обществото, ама не го пожелаван на никой.

90

Розата

преди 2 години

Даже планират от 20.08. да въвеждат локдаун.Абе ***,няма ли да спрете да лъжете хората?!

89

гост

преди 2 години

М-Р-С-Н-И-К . ЩЕ ПОЛУЧИШ ГОСПОДНО НАКАЗАНИЕ .

88

Анонимен

преди 2 години

Би трябвало прокуратурата да се самосезира и да разследва изнесената информация от този "доктор ". Защото на всички ни омръзна от фалшиви хора и техните фалшиви новини.

87

едно таласъмче каза

преди 2 години

В казана на ваксърите има експериментална течност при -70 градуса...

86

Анонимен

преди 2 години

Тоя е платен долнопробен лъжец. Да горят в пъкъла такива.

85

Анонимен

преди 2 години

Пореден епизод на Лъжльото.

84

Анонимен

преди 2 години

Тези ще ги оправи само Костадин Костадинов, аман от евроатлантически кукли на конци

83

е да естествено

преди 2 години

то оставаще да не започне..лятото като свърши, очаквам нов локдаун. Ваксинките трябва да вървят, народа трябва да се скубе

82

Анонимен

преди 2 години

Дали ще доживеем Симидчиев да каже на хората - стойте на слънце, спортувайте редовно, приемайте лека и витаминозна храна за да нямате недостиг на микронутриенти като витамин Д3 и селен, които са свързани с тежко и фатално протичнане на К19. Рецептата на Симидчиев е - страх, терор и стоене вкъщи на тъмно. Психари жълтопаветни.

81

Hoqsan

преди 2 години

Гнусен мустакат чичко! Не може така повече, продажник, марш оттука!

80

Мяу

преди 2 години

Този не се наяде. Член на СЗО какво да каже ?

79

Един Българин

преди 2 години

Видяхме го що за смешка е този вирус. Хайде след 3г да ни ОСТАВИТЕ НА МИРА, А! Ей, т-ъп-а-ци искате на сила да качите Толупа и Копейкин на власт! Как може да са толкова тъ-пи и американските ви началници да губят влияние заради някакви краткосрочни пари?!

78

Ник

преди 2 години

Изчезвай, *** !

77

НОВА ВЪЛНА ГЪРЛБОЛ

преди 2 години

Спрете с тези манипулации и плашене на хората. Дойде моя приятелка от София, още на другия ден загуби гласа си - носеше си омикрона от къщи. Гостува ни три дни, през които ходихме навсякъде заедно. След няколко дни и аз загубих гласа си. И двете се нуждаехме от 3-4 дни, за да се справим. На крак и без лекарства, само таблетки за гърло. Този вирус атакува гърлото - фарингс и ларингс. Има и кашлица, но не от дробовете, а от гърлото. Обикновен летен грип. По-добре всеки да си го изкара.

76

Щирлиц

преди 2 години

Починалите заради отказа на здравната система да ги лекува ви чакат,другари ненаситници.Напъхайте си награбените пари в ковчезите.