38

Анонимен

преди 1 година

ала швейцарския лаборант, ти лично няма да имаш никакви болни, гледай си колбите!

37

Потенциално опасни

преди 1 година

От 2005 г. учените знаеха, че спайк протеин базираните ваксини, за коронавирус, като Пфайзер и Модерна, са потенциално опасни.https://dcweekly.org/2022/06/06/scientists-knew-in-2005-that-spike-protein-based-coronavirus-vaccines-like-pfizer-and-moderna-were-potentially-dangerous/ Вече няма научно обоснована медицина. Прилагането на лекарствени препарати е от публично-частно партньорство на бюрократите и Биг Фарма, целящо да засилва властта и свръхпечалбите

36

Стар АНТИГЕН 2019г.

преди 1 година

Увеличаване на случаите на SARS-CoV2, хоспитализациите и смъртните случаи сред ваксинираното население в напреднала възраст по време на вълната от варианти Omicron (B.1.1.529) в Обединенот кралство Предпечатна научна статия с 11 автора. "Не се забелязва ефективност на ваксината сред населението на повече или на 18 години, ваксинирано с трета доза, от началото на скока на варианта Omicron." https://doi.org/10.1101/2022.06.28.22276926

35

1усложнение н 61дози

преди 1 година

https://tkp.at/2022/06/29/kbv-korrigiert-zahlen-der-nebenwirkungen-ein-arztbesuch-pro-61-covid-spritzen/ В последно време под натиска в Бундестага са представени цифри за платените посещения на лекар, вследствие на ваксиниране. За 153 750 725 наложени дози ваксини се съпоставят 2 487 526 посещения на лекари в 2021 година, така че това ще бъде едно посещение на лекар на всеки 61 дози.

34

Дедо Цецо

преди 1 година

Е....П.......М.......

33

Пухииии,

преди 1 година

жив ли си ковиди0те?!? Грантчетата за пЛандемията вървят ли по план? Да се задавиш с парите на фармафията! Ш*****к!

32

Анонимен

преди 1 година

Ооо, пурко, къде се губиш, чадо?

31

Анонимен

преди 1 година

В БГ ако не са сеяндурите дето си разхождат за дниците по Гръчко няма да има никакви вируси. Вече и Африканската шарка я докараха пиерасчетата.

30

Анонимен

преди 1 година

Верно изпълзеха тея хомота,са пак ще почне едно цвилене да яхнат вълната,дано яхнат нещо четвъртито

29

Анонимен

преди 1 година

Айдеее, подкараха ги по списъчен състав - вчера Кунчев, Христова и Витанов, днес - Симидчиев, тоя Илиев и Витанов. Утре (не е трудно да се предвиди) - Кантарджиев, Гломб и... Витанов, разбира се.

28

Анонимен

преди 1 година

По коментариите на страхуващите се да се ваксинират си личи, че са със силно ограничен умствен потенциал. Като не ставате за нищо, слушайте какво ви казва д-р Илиев.

27

Анонимен

преди 1 година

Защо продължавате да го цитирате този лаборант? Толкова ли не останаха практикуващи лекари, та опряхте на някой, който мие и подрежда епруветките на студентите? Той ако ставаше за лекар, щеше да лекува. Това е длъжност за студент, да си помогне с джобните докато учи, ама той явно е останал и след завършване...

26

Питащ

преди 1 година

Пурко с грозда на пубиса, колко деца има, ако няма защо няма, а и защо не практикува в България а ръси мозък от Швейцария?

25

И от ЛУДА КРАВА

преди 1 година

"COVID-19, SARS and BatsCoronaviruses Genomes Peculiar Homologous RNA Sequences" от Jean Claude Perez, Luc MontagnierБолестта на Кройцфелд-Якоб, енцефалопатия, причинена от приони, се характеризира с тежко неврологично унищожение, което има изключително висока смъртност.Заболяването се развива с тревожна и безпрецедентна скорост. Толкова много, че екипът от френски изследователи подчерта опасенията си от експерименталните ваксини иРНК.

24

Анонимен

преди 1 година

От тая неграмотната статии не чета! Лек ден!

23

Анонимен

преди 1 година

А Уханският вариант предизвикваше синдром на Кавазаки, но сега Илиев ще плаши хората с децата им.

22

Анонимен

преди 1 година

Вирусът мутира и се приспособява. Досега беше по-опасен за възрастните, а сега се насочва към децата.

21

Анонимен

преди 1 година

Доста разумни неща казва д-р Илиев. Не знам дали обърнахте внимание на нещо доста неприятно - вируса става по-опасен за децата.

20

Анонимен

преди 1 година

Еее стига писахте за бизнеса с вакси, маски и дезифектанти. Таз година ще виете от студ и глад и за да не подскачате по площадите, западните либерастя ще ви заключат по домовете за ваше добро! В смисъл да не вдигате шум под прозорците на богоизбраните.

19

До 18 българин

преди 1 година

Дано си стоял далеч от тази жена, която е искала да предпази околните, знаейки, че е заразена и разнася заразата.