156

ЗА ТАЯ ОФАНЗИВА ...

преди 1 година

..НЕМА ДА ИМ СТИГНЕ АЛКОХОЛА НА РУСНАЦИТЕ И ШЕ ТРЕБВА И НАШИТЕ РУСОФИЛИ ДА ПОМАГАТ С ПИЯЧКА...!!! А , НИЕ ОТ "ВИНПРОМ-ЛОМ" ВЕЧЕ СМЕ ГОТОВИ ЗА ИЗНОСА...!

155

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Украйна си върна островите." хаха 200 квардара чукар в морето - може да се преслеят там и да създадат нова велика нация на великия им остров. Руснаците се изтеглиха, и укропите веднага отидоха да си поднат байрака и руснаците ги бомбиха моментално. Нема укропи, нема флагове, само 2-3 снимки пропаганда останаха от тая поредна славна победа

154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен От както е почнала тая война, украйна да си е върнала 1-2 села, всичко друго е дадено от русия. Както и цялата им измислена държава по начало

153

Анонимен

преди 1 година

Украйна си върна островите. От вчера там се вее Украинско знаме отново. Слава украина! Куршум за пуZлер

152

Аман от наркомани

преди 1 година

НАркоманите от Кремъл оставиха без доходи десетки милиони в най руската република в света Украйна,. НАпомняме че Великоправославна България въведе кирилицата и праволсавиетов Киевска РУсь още 10 век. От Киевска Русь потомците на Българсиктие православни учители въведоха православието и кирилицата по Вся Русь. до Аляска включително..

151

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

..ОСОБЕННО ПРЕЗ ЗИМАТА...

150

ЗА ГОЛЯМА ОФАНЗИВА..

преди 1 година

...ЩЕ ТРЯБВА МНООООГО АЛКОХОЛ НА РУСНАЦИТЕ...!

149

Анонимен

преди 1 година

е това вече не е наша работа щото ние тука нали цъфнали та вързали ама все надничаме у чуждия двор че и клюкариме

148

Анонимен

преди 1 година

До зимата рашките ще са си взели донбас и периферия, и цяла зима ще си прекарат окопани, докато укропа трябва да атакува позициите им. Но разбира се, ще продължат да бомбят и тръбопроводи, електростанции и прочее, на укропа зимата му ще е дълга, гладна и студена, и за капак на всичко - прогизнала от трупащи се загуби и провали да си върнат каквото и да е.

147

Анонимен

преди 1 година

"Ще им видим настъплението на рашките като дойде зимата. Няма да мръднат и метър." Пф, на първия студ целия ЕС ще се моли на Русия да пусне обратно газта. Дори укропите се топлят предимно на руски ресурси. Да не говорим, че до зимата ще са си изпълнили мисията в Донбас, и няма да е тяхна работа да атакуват окопани защитници, а на укропите. Те ще трябва да са в тая извънредно неприятна позиция, в случай че не лъжат за намеренията си да си върнат всичко :)

146

НЯМА СРАВНЕНИЕ

преди 1 година

Колко е заплатата на Киро Умника и моята не ми се мисли.Мене никой не ме пази,никому не съм навредил.25 стотинки?Възраждане ще оправят нещата и ония на Бойко началниците ще спрат да ни презират.Няма рзлика между идеите на ГЕРБ и ПП.Само дето при КирилП. хлябът поскъпна два пъти.Честита ви промяна!!!

145

Анонимен

преди 1 година

Да й минат отгоре и да приключваме с тая фашистка клоаккаа

144

Анонимен

преди 1 година

Ще им видим настъплението на рашките като дойде зимата. Няма да мръднат и метър.

143

Слава на Русия

преди 1 година

В района на село Часов Яр високоточно оръжие на руските ВКС унищожи хангар с американски 155-мм гаубици M777 и до 30 украински бойци, които обстрелваха жилищни райони на Донецк, каза говорителят на ВКС Игор Конашенков.

142

Стига глупости

преди 1 година

До ДАЙТЕ АЛКОХОЛ: Не прекалявай с алкохола -пишеш г'лупости.

141

De

преди 1 година

Да това го знаем за 3 дена са в Киев и премахват наркоманското правителство.Много назад напреднаха от Киев до Донбас.

140

Анонимен

преди 1 година

денерейците напоследък ги отнасят по 40 и няколко бройки на ден.

139

ДАЙТЕ АЛКОХОЛ

преди 1 година

..НА РУСИЯ ---ЧРЕЗ АЛКОХОЛИЗЪМ--КЪМ ПЪЛЕН ПУТИНСКИ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ"!

138

ДАЙТЕ АЛКОХОЛ ..

преди 1 година

...ЗА РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ ---ЗА ДА СЕ УСПОКОЯТ И ДА ВОЮВАТ , НОРМАЛНО....И ДА ГО УДАРЯТ НА БИЗНЕС , С МАРФАТА КРАДЕНА В УКРАЙНА ОТ ГРАЖДАНИТЕ...!

137

Анонимен

преди 1 година

Укропа от както почна войната, всяка седмица е на една седмица от победа. И така от победа на победа, 1/5 от държавата вече е прочистена, уви заразата е сериозна и се налага стерилизация. Путин каза - още не са почнали, и да - с под 200к души определено Русия не е тръгнала да превзема Украйна, която има толкова редовна армия и е мобилизирала насилствено 5-6 милиона. До месец обаче може да са 300к. До 2 може да са половин милион. Военната индустрия се задвижи, поточните линии бълват.