54

Анонимен

преди 1 година

Вече не се търпят,противни продажни сърбомани на болшевишката идеология.Ние не ви пречим да изчистите калта от 70 г.,други са,кажете кои,не смеете,защото ви държат с пари и натиск.Жалка история,а всички политици са наясно,но не могат да изрекат истината,а се хванали за лъжата и развяват като знаме.Чак и Макрон се поддаде на тази мерзост.Докога ще търпим този геноцид,представен от тях превратно?Никой освен нас не може да извоюва справедливостта,дано се намерят най добрите дипломати на високо ниво

53

Анонимен

преди 1 година

Е те руските намеси влизат през Сърбия,няма откъде.И хитрягата ,скрининг от 1.6 г.,пак тупане на топката и евентуално дотогава ще дадат права на коренното население от което произхождат предците им.А за 1.6 г. ще манипулират и ползват лобисти срещу БГ. Хем 5 г.договора не е изпълнен,хем ние ги спираме.Безчестни хора.Щели сме да ги "побългарим" ,сериозно,значи насила променения произход е символ на "идентичност'?И албанците са в 3 държави,тези обаче са си въобразили че са наследници на Александър

52

Анонимен

преди 1 година

Нямат срама тея мрънкалници.

51

Simvola

преди 1 година

В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ виждат истината и това, че България е в правото си да си пазят историята само, че Северна Македония се опитва да откраднат от историята на България. НО НЯМА ДА СТАНЕ!

50

Анонимен

преди 1 година

Северномакедонците щяха да влязат по-бързо в ЕС, ако се бяха самоопределили като "марсианци". Така нямаше да им се наложи да крадат гръцка, или българска история. Героите на измислената им история, щяха да са марсианци и никой нямаше да иска да ги оспори. Поне, докато не открият живот на планетата "Марс". Щяха да са в добри съседки отношения.

49

Анонимен

преди 1 година

Самуил се е писал българин, затова е фашист. Георги Делчев е фашист българин.

48

Анонимен

преди 1 година

Европейският съюз ги видя как се отнасят с българите. Това объркване и побъркване у сегашните макета е от лъжите в учебниците и сръбската и югославска пропаганда. Очаквахме да отхвърлят сръбските лъжи след падането на комунизма и Югославия.

47

Анонимен

преди 1 година

Сърбия се постарая доста да замрази влизането на РСМ в ЕС, поне не, преди да влезе тя самата. Зад всичко това стои Русия, а глупавитемакедонци се хванаха в капана.

46

Пич

преди 1 година

***. И тоя почна да схваща, че изпусна последния влак и сам се прецака.

45

Анонимен

преди 1 година

Бюрмаджии не спазват нито един договор - не виждам смисъл да се подписват каквито и да е договори с тях. Освен ако не ги гарантират със злато, в нашите банки. Тонове злато. А те - нямат. И какво излиза? Те са едни дребни шмекери с продънени джобове. За какво са ни такива съюзници?

44

Анонимен

преди 1 година

Тези са като един етнос. Винаги другите са виновни, никога те! --- Българите са така, те никога за нищо не са виновни, ама на губели земи, губели хора и прочие... А аз само ще кажа едно - Бг (чети правителството) и преди и сега говори за някаква лойалност към съюзниците и само се набутва в шамарите... Това е причината да сме на това дередже...

43

Ха!

преди 1 година

Тези са като един етнос. Винаги другите са виновни, никога те!

42

Спеца

преди 1 година

Вие господине по начало сте все проформа: проформа нация ,проформа държава, проформа наследници на Ал.Македонски - нищо че той е грък ,важното е да не сте българи ,защото така е наредил Й.Тито!

41

Анонимен

преди 1 година

Каквото и споразумение да се подпише със Северна Македония е безсмислено, защото те няма да спазват подписаното. Най-добре вето 100 години и да ги оставим да гният.

40

Анонимен

преди 1 година

Ауууу големи мрънкалясници Тея. Тва да не ти е в къщата!

39

До Анатоли

преди 1 година

То никой не разбра, брат.

38

Анатоли

преди 1 година

Аз нищо не разбрах само че пак някой им е виновен. Не разбрах ще гласуват ли не споразумението ? И какво точно искат ? Въобще не разбирам искат ли да влязат в Европейския Съюз ? Имат едно споразумение да гласуват и толкова тогава се разбира да или не. Европейския Съюз сам създава принципите си. Ако геополитически реши да ги промени заради украйна е негово право не на македоците които не са страна членка.

37

Анонимен

преди 1 година

Все едно Овча купел да се отцепи от София и да настоява, че е отделна държава.

36

Кико

преди 1 година

Какъв е този зор да вкара таралеж в гащите си Европа с влизането на С.М. щом не искат, край! *** който искат да са наследници на А. Македонски, само че той е е говорил само гръцки! Преди около 15-20 години бяха докарали от Афганистан някакъв измамник, който твърдеше че е пряк наследник на А.Македонски и искаха да го правят ЦАР в Скопие!

35

БОЗО

преди 1 година

До Хипотеза Когато си чешеш език, е хубаво поне малко да се информираш! Ако Албания влезе в ЕС няма да има велика Албания, устава на общността не разрешава промяна на вътрешни и външни граници!