78

Анонимен

преди 1 година

Излиза, че в закона е записано: "Това е закон и всеки може да го изпълнява, ако иска"! Те такъв бисер е родила "родната" и "харвардска" "демократична" и "юридическа" мисъл! Да, особенно умни "народни" представители, юристи и министри!

77

Хахах

преди 1 година

Когато почнаха да говорят за отстъпката от 25 стотинки бензина беше 3лв. Сега с отстъпката е 3.25

76

az

преди 1 година

Колеги *** и скапан бг матрял, сипАхте ли вече с отстъпка?

75

и те така

преди 1 година

всички бензиностанции които са се навили да дават процент от печалбата на промянаджиите ше правят отстъпка - ше печелят от оборота , другите ше фалират .

74

майтап

преди 1 година

и кво точно направиха кирчо и асенчо ? тука може тука не може , ше обикаляте бензиностанциите , гахахс

73

Много доволен

преди 1 година

Авто газ 1.21-0.25=0.96 лв/л.

72

Анонимен

преди 1 година

Предлагам, вместо да си чешим езиците тук, да свършим нещо полезно Всеки да сподели от собствен опит КОЯ бензиностанция и КЪДЕ прилага вече въпросната отстъпка, за да може повече хора които четат да се възползват.

71

хахахаха

преди 1 година

От 2, 30 бензина стана близо 4 лева, но ми дават 25 стотинки отстъпка но не винаги...егати търгашите как ни водят за носа. Утре да направят хляба 5 лв но понякога че ми дават филийка бонус - урааааа колко ще съм щастлив като лъгана офццЪ!

70

Анонимен

преди 1 година

Много мътна история с тази отстъпка. Според мен 90% от бензиностанциите няма да я прилагат.

69

Галин Костов

преди 1 година

Кирчо каза че ще има отстъпка, ама друг път.

68

Анонимен

преди 1 година

И ако колата която карам е на друго име, неможе да се ползва отстъпката така ли?

67

А

преди 1 година

ДДС и скциз върху отдтъпката ще се плаща ли

66

Анонимен

преди 1 година

А ако ми се наложи да взема кола под наем защо да правя вятър и да не мога да използвам отстъпката? Недоносчетата само олигoфpении могат да измислят.

65

дЕдо БлЭк

преди 1 година

"Отстъпката щяла да се прилага, ама не навсякъде..." Едва ли има по-смотана и отвратителна държава от Чалгаристан! Едва ли има място на Земята, където хората биват така нагло лъгани и използвани. Подигравка! Гавра с хората! Вечно да питаш, вечно да си търсиш правата, вечно да ти е кофти, неудобно, некомфортно, трудно, всичко да се случва тегаво и проблемно, вечно да се молиш за полагащото ти се като за милостиня. Жалка история. Ето това е Чалгаристан!

64

Анонимен

преди 1 година

А отстъпка за парното ще има ли? Защото е с 30% нагоре. Родителите ми карат само на тръби, защото дерибеите от ЕВН ги рекетират да плащат и досега рекета беше 1500 лв на сезон, сега ще бъде вече 2000. Бедните да го тухат!

63

Анонимен

преди 1 година

Бензина вече е 3,50 , с отстъпка без отстъпка... Все тая

62

Анонимен

преди 1 година

До Таня . . . А това , че петрола падна до 100 долара за брент, а уралския го продават с отстъпки на по 70 долара не е ли от значение... И долара не е 2 лева , а е 1.92. . . При Станишев през 2008 година бяха най високите цени . Петрола тогава беше стигнал 150-160 дорала за барел, а бензина и тогава не е минавал 3 лева.

61

срам

преди 1 година

Защо и без тези 25 стотинки цената на газа не е намалена при положение, че намалиха ДДС от 20 на 9 % за газ , ток и парно. Защо не е намалена при положение, че премахнаха акцизите на газа... Такива мушенгии няма никъде. Вече не с левче на литър, а с 1.50 си пълнят гардеробите.

60

Пародия

преди 1 година

Тези 0.25 ст. отдавна ги изяде инфлацията. С тях и без тях все тая. Есента и зимата ще бъдат толкова тежки колкото до сега българина не си е представял. Цената на горивото всеки ден расте. Беше безсмислено цялото това напъване с тези смешни отстъпки. Беше редно също така да направят отстъпка за хората които ползват градски транспорт. Но защо ли е нужно да има и за тях като за една седмица може да откраднеш еди 9 милярда.

59

Аз промяната

преди 1 година

Тази пародия с тези 25 ст са поредната подигравка с българите от *** пъпъ кого залъгвате