114

ББ

преди 1 година

говорете с хората на човешки език...академичният на паветата,изнасяите факти...обяснете на хората,че работите за благоденствието им...както е...но не го обяснявате разбираемо!

113

ББ

преди 1 година

г-н Иванов...с канибали не може се говори...чупи три Парламента...работи със...брокери,в нечовешки кризи хвърли българите и Народа ни под влака обслужвайки путин...с македония,те не са ...хора,с тях ...като тях...или го приемат за слабост...така слаби политици доведоха ВСВ...сега сме на път към 3-та...Свободният Свят е силният...и плащаме на из.д.,да преговаряш с хитлер...лъган от гьобелс, найвност е,радикално или сме обречени!

112

Браво Бойкикев...

преди 1 година

...и като колко седмици ще сте още на власт с тая ПОЛИТ-КОНФИГУРАЦИЯ.....щото Чалгаро ше иска пак БНБ за да си пълни гушата с нашите парици...???!----НЕ ГО ЛИ ЗНАЕШЕ...??!

111

Анонимен

преди 1 година

То с такива партии и коалиции като ДБ ще е психопатско правителство.В Бг става това,което казва Доган и той каза-избори.

110

Анонимен

преди 1 година

"Технократско правителство". Това със сигурност не става за ядене ... Обаче със сигурност става за кръгли маси, срещи, преговори, пресконференции и много много ангажименти към "европейските партньори". Националните приоритети минават през чуждо одобрение - край с "добрите" намерения. Одобрените приоритети са нечии други приоритети.

109

Даскалов

преди 1 година

Този е готов да прегърне дявола,да прегъне Борисов и Слави,само и само да се добере до детската си мечта,министър на правосъдието.Дано българите отидат на следващите избори наспа ли се,защото дрямката им ще трае малко,ако разберат за задаващия се глад.

108

Анонимен

преди 1 година

Нека да се съберат ИТН и ДБ пък, що не! Имат да обсъдят на кои острови да бягат и в кой момент.

107

toti

преди 1 година

Да беее,целуни и ти краката на Доган и си ТОП !!!

106

Анонимен

преди 1 година

И тоя натовец слуга на сащ иска кокъла

105

Говори , Бойкикев !

преди 1 година

....СЛЕД ОЩЕ 4-5-МЕСЕЦА ПАК ЩЕ СМЕ НА ИЗБОРИ...ха,ха,хааа---ГАРАНЦИЯ!

104

бай Иван

преди 1 година

От години гласувам само за ДСБ,но ако направите това никога по-вече няма да дам гласът си за вас!

103

Анонимен

преди 1 година

ДБ като партия и лидирът им също, са пионки на "Козяк". Нито един път не заеха полезна за България и българите позиция. Достатъчно видяхме от тях до сега в управлението и повече власт не бива да видят. Такива марионетки не бива да бъдат допуснати отново във властта.

102

перко

преди 1 година

Как ги търпим тези плазмоиди????????????????????????????????????????????

101

БАУ БАУУ

преди 1 година

До ОтговорноА колко ни струва нищо неправенето на Червен Ицко и компания за пребиваванети им в Парламента,години наред?

100

Анонимен

преди 1 година

Ето ти една много точна, определена формулировка-къш!

99

Анонимен

преди 1 година

Този за власт е готов на всичко, само и само да е в Парламента. Отивай да стягаш някоя адвокатска канторка и да плащаш народния ток, че свърши муфтата

98

Отговорно

преди 1 година

Поведение на ДА,България. Досега някой може ли да смтне колко ни струва нарцисизма на сл.Трифонов...според мен за три избора около120 милиона. И пропиляно време 2 години.

97

Анонимен

преди 1 година

Точно написано

96

Анонимен

преди 1 година

ми то и ристьо и бойко и кирчо им дърпат конците от едно и също място - само ги сменят за разнообразие- па българина толкова му акъла- и ще си страда - ама ней се- важното е в началниците от вашингтон да са доволни

95

Анонимен

преди 1 година

сега пак седмица мъчение да се опитват да пазаруват депутати , да правят договорки под масата , бойкикев бивш изгонен министър на герб , какво да очакваш ИЗБОРИ ДЪЛГОНОСКО