119

Анонимен

преди 1 година

Човек на ГЕРБ (София-Запад), до два месеца всички ще забравим, и ще го пуснат

118

Анонимен

преди 1 година

До Защо крият..А защо просто киро иска да го пуска? Имало проблем с колата и той не бил виновен... Сега ще видим вие сте на власт като го пуснете ще лежи на вашата съвест а ти плаши с ГЕРБ.

117

Хен

преди 1 година

Това само в България може да се случи "полицайка" мис силикон за 2018 година, пълна и претъпкана със силикон, със татуировки, които уж са забранени на видими места от служители на МВР

116

Любомира

преди 1 година

До господинът, който твърди "зимно време" 5 юли.Не, ако се загледате поне малко в кадъра на камерата, това въобще не е сняг, това е отражение от улично осветление г-н разбирач.!Такива като него незнам дори как оживяват, да не говорим за последствията, които оставят, разбитите семейства на двете жертви.Светла им памет!Не затвор за този ***, а смърт заслужава!Заради такива надрусаняци, които разполагат с пари, семейства остават, без деца, родители, и прочие..Нямам думи!!!

115

Защо крият..

преди 1 година

Защо крият връзките на Семерджиев с ГЕРБ? Споменаха мимоходом ,че е от бандите на Таки (което значи и Боко) , ама мълчат за това ,че е имал чадър от ГЕРБ.

114

Анонимен

преди 1 година

ВНУКЪТ НА ГЕНЕРАЛ СЕМЕРДЖИЕВ Е ПОД ЧАДЪРА НА ДАМАДЖАН ИМОТОВ

113

Да покажат полицайка

преди 1 година

Да пуснат записи на палавата полицайка приятелка на ГС.

112

дядо Стефчо

преди 1 година

Нормално убиваш две момичета и бягаш като мишок. Да се криеш. Докато твоята приятелка полицай дето явно мтж не е виждала те пази.

111

Анонимен

преди 1 година

Човека си прави нощен крос ! По хладното . Ама вие искате по обяд да тича ?!! Човека си поддържа формата ,и нищо лошо няма в това!

110

Разочарован

преди 1 година

Все в родната им има нещо от комунизма - часа глезените до безобразие.Разберете пари,власт и слава в повечето случаи развращават Мко го е ба майка муАз съм за задължителна военна служба - много да ги научат такиваайнари на ред и дисциина Спомням си и случая в Ст.Загора за РД таткото бизнесмен купува скъпа кола на , гъзара, вместо да го научи на труд и че нищо в живота не се дава даром

109

Бягай зайо

преди 1 година

Дабеха снимали и как му носят и слагат стълбата като се прибира. Жалко за починалите и техните близки То от *** само идиотщини но страдат други. Милост за такива да няма и трябва да променят закона от Неумишлено на УМИШЛЕНО убийство. Тези които вземат наркотици и после шофиране са вече 3/4 убийци

108

Истината

преди 1 година

Изглежда сякаш искат ГЕРБ да се самоизяде. За да се прокара ПП, а БСП да са вииновни. ДБ са виновни свидетели които не са се намесели. Така всички ще извадят компромати един срещу друг за да има какво да работят за нов кабинет.

107

До118

преди 1 година

Представи си група изнудваща новия Премиер с компромати и Полицията ги търси и кой първи добара там остава.

106

Случаен минувач

преди 1 година

Е не мога да си обясня как можеш да катастрофираш със 120 км/ч, и нищо да ти няма! И на тебе, и на любовницата полицайка! Тази катастрофа е пълна загадка! Дори шофьорът на таксито, което е причинило удара, е с леки контузии! При такъв страшен удар всички возещи се трябваше да са на кайма. А вместо тях загиват невинни пешеходки, които са на тротоара. Не мога да си я представя тази катастрофа, колкото и да се напрягам. Може би трябва да я симулират на компютър.

105

Протестиращ

преди 1 година

Не към дома си бяга към адвоката си ! Нищо чудно да го изкарат че въобще не е бил там и ще му изнамерят алиби !

104

Анонимен

преди 1 година

егати и фамилиятаУхилен, а дядо му е генерал-полковник Атанас Семерджиев- партизанин, военен, ръководител на военната разведка, при социализма практически несменяем началник на Генералния щаб на Българската армия, при социализма практически несменяем първи заместник-министър на народната отбрана (1966 1989), практически несменяем член на Централния комитет на Комунистическата партия (от 1962), вицепрезидент на България (1990-1992), народен представител от Великото народно събрание, ето от къде идва протекцията на този ***, държавна сигурност го пази

103

Анонимен

преди 1 година

В София май е валяло много сняг на 5 юли в двора на снимката и по клоните на дървото в него.Тц,тц.

102

Анонимен

преди 1 година

До Металика 91-ва баце домашен арест и е на почивка, а Миленко гние

101

смех

преди 1 година

До b.u.g.a.r. RamboЗа кво му е стълба бе

100

Металика 91-ва баце

преди 1 година

А бе а кво стана с убиеца на Цветков