31

Анонимен

преди 1 година

господин Гешев даги поеме към софийския затвор

30

ББ

преди 1 година

всеки с гънка ще види,че манипулирате хората...Политолога е песимист,че в рамките на този парламент може...цитирам го,и заглавие като руски плакат...простото връщане ...не е толкова просто...***,простото можеше да продължи да дава на тиквата и пеевски да крадат Народа ни..на брокера на слаМчу...и щяха са едни хвалебствия и подкрепи...ще гласуват децата и внуците на ограбените от бочко и доган...ще има видов ден!!!аргументите за преврата бяха...македонияяя и НЯМА ПАРИ...в парите е

29

Анонимен

преди 1 година

Простото какво? ХАхахаха

28

Анонимен

преди 1 година

Русия е създала България, на който не му харесва границата е отворена.

27

ПроСоТо

преди 1 година

тоя плешо май не е чувал за "Жиу-жицу",демек,"Огъни се,за да победиш"..Па не му и дреме за прастария девиз "Парен каша дуууха"...Опариха се "ПП" с ИЗМИСЛЕНИТЕ "партньори",трябва да са ептян ***,за да пробват втори път..."Пилците се броят на есен"..

26

БАНко

преди 1 година

КИРЧО Е ПРИМЕРА БЪЛГАРСКИ НА ПОДОЛОГА !!! ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА ОТ НАДЕЖДА НА НАРОДА СЕ ПРЕВЪРНА В ПОЗОРА НА БЪЛГАРИЯ !!!

25

Русия плаща

преди 1 година

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

24

Кой продаде

преди 1 година

А какво каза?

23

Иво

преди 1 година

Докато Радев не се пусне в мача с негова партия сме обречени на ейтакива посредници на сащ. Трябва ни силна фигура като Радев. Българският Орбан

22

Анонимен

преди 1 година

До ГЕРБ-ДПС 23 =====Всички ли във вашата партия сте полуграмотни, като вожда ви? В множествено число се пише "превратаджии", а не превратаджий.

21

Анонимен

преди 1 година

Пусна ни от гро3ни разбирачи, скрийте се откъдето сте изпълзяли ,сянка е надвиснала над духа ни, лъчат надежда ще пробие чрез Сармат усещам , Иде , Иде.

20

Глупав Путчук

преди 1 година

Никога повече герб-дпс

19

ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

Превратаджийте се провалиха!! Генерал Боеисов го предрече още миналата година.

18

Анонимен

преди 1 година

НО НЕ СЕ НАЛАГА ДА ГИ СВАЛЯТ С РИТНИЦИ КАКТО СЕ НАЛОЖИ ДА СВАЛЯТ БОРИСОВ НАЛИ?

17

Факт

преди 1 година

4 милиони българи не гласуваха. Нови избори едва ли, ще ги мотивират да дадат гласа си за индивиди с IQ като на амеба, с беден разговорен речник и п р о с т а ш ки изказ. Политиците не се интересуват от просперитета на държавата и хората, а от личните си амбиции.

16

Тенгри кан

преди 1 година

ПП систематично звъни по телефоните на дупетатите на ИТН, както самият Киру каза по телевизията: До последно звъняхме на дупетатите на ИТН с молба да проявят чувство за независимост!;))) Можете ли, да си представите? Ами, ако някой по-силен политичекси от Киру, започне да звъни на неговите дупетати с молба да станат независими? Хм?;))) Каква пор.но.графия е българската политика! И вие ги избирате! Същите като вас са, същите!;)))

15

Анонимен

преди 1 година

Не виждам и на следващите избори кой ще направи правителство. Врачките май ще познаят, че 20 правителства ще се сменят и всеки само ще краде.

14

Сосидж

преди 1 година

Не сме глупави. Знаем, че няма коалиция, която може да състави кабинет. Още ИТН, когато влязоха в парламента се знаеше, че ще оакат всичко, независимо дали са с ПП или ГЕРБ. Следващите от този тип ще са Израждането.

13

Гражданин

преди 1 година

До 12. И какво постигнаха твоите любимци за шест месеца? Айде свали си променливите очила и стига с тези клишета "мафията", "задкулисието". Излез на улицата и питай хората да видим колко от тях ще ти кажат, че са доволни от това управление.

12

анонимен келеш

преди 1 година

До Не, Панчуг, не!Относно Кремъл,Абе не знам кой управляваше в коалиция с БКП Русофили къде искат сваляне на санкциите за русия и не изпращане на оръжия за Украинската армия:):):)Стига с тази опорка:):):)