98

Анонимен

преди 1 година

Бербок ли си мербок ли си, Русия ви показа среден пръст защото се опитахте да й се качите на главата. Русия както всички нормални хора на планетата, показа непоносимост към третополови сатанистки изчадия и ги наритва в задниците. Това е, лгбткопфж деггеннератти.

97

Сатер

преди 1 година

Странно, аналното бебок изчезна! Това лесно, ама когато цяла Германия надникне в бездната която я чака????

96

Анонимен

преди 1 година

Зелена кабалистка.за какъв партньор се има?

95

РОССИЯ

преди 1 година

Прав е господин Лавров!Няма смъсъл човек да си губи времето.като разговаря със слуги!То и децата в детската градина разбраха,че германия е американска колония!

94

Анонимен

преди 1 година

Германците не са имали по-слаб външен министър, както и по-слаб министър-председател.

93

Анонимен

преди 1 година

Гнусничка и глупавичка е тази Аналена-Аналина...

92

Анонимен

преди 1 година

Недейте да говорите лошо за Русия, в момента тя помага с чисто сърце на братята си славяни в Украйна да се денацифицират, като освобождава душите им от телата и разрушава градовете им, защото после иска да ги изгради наново, начисто, без да се замърсява нацията им, само чист руский народ, само с правилните физически белези ще живее там и всички руснаци ще са богати и щастливи, защото ще им направят къщи с вътрешни тоалетни и перални а Путин ще им дава по 200 долара на месец, храната на купони.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ти просто се правиш на луд. Ето ти малко поводи за размисъл. 1. Бербок написа в автобиографията си измислици. Хванаха я, стана резил. 2. Тя обеща ред неща в Германия, нито едно не изпълни. 3. Тя показа пълна некомпетентност в политика, география, енергетика и ред други области, в които се опитва до ден днешен да дава тон на останалите. 4. Хванаха я във финансови далавери за милиарди. 5. Тя и партньорът и в ръководството на Зелените си разделили яки суми от партийната каса. И т.н. .

90

Анонимен

преди 1 година

Тая доказана лъжкиня (стана смешна с лъжите си в Германия) и глупав човек, подразбира под готовност за диалог тя да дава указания, а другия в диалога да отговаря "Тъй вярно - слушам!". Такъв диалог тя може да си води единствено с Байдън, който дава нареждания а тя слушка.

89

Анонимен

преди 1 година

До 116 АнонименНе бъдиГлупавТрол а прочети в немските медии какви са настроенията на немците естествено ако можеш да четеш на немски което ме съмнява

88

Анонимен

преди 1 година

Белбок, защо неказваш , че немците искат оставката ти и на Шолц ? Настроенията в Германия се изострят и ще стане доста интересно

87

Анонимен

преди 1 година

Какви ви са аргументите за "некадърността" на Беербок или просто сте петоколоннник.

86

Възмутен

преди 1 година

То кой ли се интересува от диалог с Бербок. По-некадърен външен министър Германия надали е имала. Милите немци голям срам берат с нея. Ама така е като се избират зелени идеолози, които нямат никакъв опит в дипломация и политика

85

Гого

преди 1 година

То кой ли се интересува от диалог с Бербок! По-некъдърен външен министър Германия не е имала.

84

Анонимен

преди 1 година

Koгато Русия искаше диалог по темите за гарантиране на сигурността >>>>Русия не само сега, никога не е искала диалог, а искаше да налага своите интереси. Не търпеше никакъв компромис!

83

Анонимен

преди 1 година

Е Лавров иска да бият Украйна и европейските лидери да го хвалят. Не е ли малко нагъл?

82

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 100 Така е . Операцията но унищожаването на Украйна върви по план .Добре че се откачихме от руснаците като куч-ка от пес.

81

Анонимен

преди 1 година

Нужно е всички фашисти от ЕС да бъдат смазани и прегазени от Русия ,гадове гейски

80

Я па ти..

преди 1 година

До факт 76 Путин е топ разузнавач от ГРУ и медалист по джудо...!Като е така защо не разузна че ще си строши главата в Украйна ?

79

Прокажени руси

преди 1 година

За прогресивните държави русите са като прокажени, докато се водят от Адолф Путин!