12

Unknown

преди 1 година

Явно само в България това не е нарушение. :(

11

И това е новина :D

преди 1 година

Ей бе ***

10

опетков

преди 1 година

В Нидерландия навсякъде е с камери и няма контакт с полицаи (само в много редки случаи). Моят рекорд беше 3 глоби за 1 ден. Но това беще в първите дни. Между другото, колата ми беше с холандски номер. Получаваш глобата по пощата. Можеш да обжалваш, но това само вдига глобата.

9

ПорЦелан

преди 1 година

Има решение на Европейският съюз за скоростомерите от 1976 година. Според него километража трябва да показва задължително с четири километра повече и до 10% отгоре, т.е. ако автомобила се движи със 100км/ч, скоростомера трябва да показва от 104 до 114 км/ч. Аз съм с цифров дисплей на колата и той показва винаги +3 км/ч при проверка с GPS. Тия с телефоните трябва да ги разстрелват на място. Като видиш някой да криволичи, това означава че пише СМС в момента.

8

пепи

преди 1 година

Мене ме глобиха с 200 евро в Испания

7

пепи

преди 1 година

До селяндурка . Смени си гумите и скоростомера . Камион влекач с 110 - няма такова нещо . По gps ли ги мерил или така .

6

Селяндур с джип

преди 1 година

Пфф.... В Австрия масово се кара с 20-30 и повече над ограничението. Камионите летят със 110 при позволени 80 за категорията. От година имам кола тук и не съм получил нито една глоба при 1200 км на месец. Нашенците може да са го отнесли заради чуждата регистрация.

5

Анонимен

преди 1 година

Бяла държава сър.

4

Анонимен

преди 1 година

Ама това сериозно ли е новина!? Толкова ли е зле в България.. 🤦♂

3

Един

преди 1 година

Българинът Асан сигурно е карал с отворен джам ,в едната ръка мобифоня и се прай че приказва с някого,от уредбата думкат до дупка мазни маанета,кара бавно и тежкараски 20 годишното пушещо и скърцащо бмв и се оглежда дали цялата маала го гледа!)))Знаем ги тия!))

2

Анонимен

преди 1 година

Българин освободен в България, убил 2 жени, пиян, надрусан, с полицейска лампа и фалшиви номера, с над 200км/ч, избягал от произшествието.

1

Анонимен

преди 1 година

У нас кога ще се случи?