25

АК-47

преди 1 година

В никакъв случай мандат на ДБ. Тези нямат никакви експерти, знаят само да лаят и не могат да си представят, че няма да са във властта. Отделно, че има няколко екземпляра, за които лелеяна мечта е да ни вкарат във война с Русия. Особено онзи, дето вижда зад всеки ъгъл Путин. Предполага, че и дъждовното време го поръчва Путин. Нещастници неадекватни.

24

Анонимен

преди 1 година

Дъртите Брички точат лиги но напразно.

23

Анонимен

преди 1 година

Връчване мандат на ДБ и един изцяло ЕКСПЕРТЕН кабинет. без партийни лидери!

22

Ученика

преди 1 година

Каквото посяха - това жънат в момента политиците!Ялови са до един...

21

Стамболов

преди 1 година

Експертно правителство с мандата на ДБ е единственото разумно решение. И Радев ще си сложи голям грях, ако не го направи и хвърли страната в спиралата на дълбока парламентарна криза.

20

Кои десни

преди 1 година

Кои са тия десни дето чакат мандат? Ако не не се коалират с БСП не виждам как ще направят правителство. Не искат да пуснат кокала. А той вече е толкова оглозган.

19

Ран

преди 1 година

Да, ДБ е добър вариант! Но без Рашков и комунисти!

18

Анонимен

преди 1 година

Бойкикев и сие знаят, че в следващ парламент няма да влязат и ще правят всичко възможно да има правителство, прегърнаха се с БСП, очаква и с ДПС се да се прегърнат. Не знам бойкикев от какво го е страх, като безработен жена му купи апартамент с гараж в Белгия, като стане пак безработен ще си купи къща с гараж на ревиерата, не иска бойкикев към корените си в Русия

17

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Първото,за което се сещам като чуя ДБ е Синагога,Свидетели на Йехова и некакви,дето от някогашният Битак са нахлули в парламента. Партията на по-белите евреи като Меламедови.М...А...Н...Г...А...Л....И! .

16

абе

преди 1 година

тез имат една каруца слънчасали депутати и ще управляват държава, то да не е сладкарница бе! ади стига експерименти, видяхме канадския докъде докара нещата!

15

Анонимен

преди 1 година

Чакат под вола теле.

14

карачанаков

преди 1 година

И тези като БСП то изгладнели като вълци се натискат да лапнат кокала.

13

ДБ=ДРУГИТЕ БО*КЛУ*ЦИ

преди 1 година

ЧЕРВЕНИ МЕТАСТАЗИ

12

Анонимен

преди 1 година

Усещат гадовете, че са аут от следващия парламент и затова не им се ходи на избори.

11

Майора

преди 1 година

Каква диалогичност бе Мирчев , кой ще предложите - Пинокио или ген. Гном? Та и двамата са видни представители на комунизма , който окончателно и безвъзвратно си отиде! Така че няма сисъл да продължава агонията!

10

П.К.

преди 1 година

На банките в БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ : държавна сигурност и демократична България??? Как ви се струва такова съжителство???

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 "Влакът за Канада потегля от 5-ти коловоз." Тръгва за Канада, но стига до Етрополе - нали дядо Еконтий го провери?

8

Дсб в любов с Бсп

преди 1 година

Третия мандат ще е за бсп. Ристо ще го подкрепи. Ристо не знам как ще обеснява на десните избиратели че влиза три пъти в коалиция с комунистите. Бойкикиев си е род комунисти

7

Плача а а

преди 1 година

С 16 дупетата шъ управляват! Че то само за министерствата няма да им стигнат хората бе. Да бяха поне спечелили подкрепата на хората на избори. А те надолу падат на всеки вот

6

Анонимен

преди 1 година

След 20 години на хранилка на Ш...ш и вън от политиката, най-после и Женерал Жуже да ни стане премиерин! След такъв пРЕЗИЛдентин и такова плЮмиерче вече който и да дойде, по-гнусно и мизерно няма как да стане!