11

Гошо

преди 1 година

До ДокЛъже ,на кой са му вдигнали заплатата с 22% и въобще кога и къде е ставало това /изключвам хиперинфлационни ситуации/,повтарям заплатата ,а не дохода

10

Док

преди 1 година

До 1 И какво като ти се е вдигнала заплатата с 22%? Инфлация има доста сериозна. А като държава в която основната част от доходите на домакинствата отиват за храна, това означава недвусмислено свиване на потреблението. А свиването на потреблението рано или късно се отразява във всички сектори. Хората нямат пари за друго, освен за храна. Каквато друга стока или услуга да предлагаш, работата не е добре.

9

Анонимен

преди 1 година

2-ри, типичн пример за *** от последните горини - егоцентризъм, не толкова образован, но важното аз да съм добре, за Вуте ми е... 1. пенсионерите дали мислят като тебе? И 2-ро, вноските по кредите ти не се влияят от инфлацията, а от основния лихвен процент. Дигне ли се той, се дигат лихвите и по кредите. И тогава, тези 22% може да не ти стигнат.

8

Лицемери и лъжци

преди 1 година

Само някакви финансисти с огромна власт все ни учат на икономика и целия свят все повече затъва. Уж това трябва да се направи, онова също и инфлацията до небето.

7

Асоциален Примитив

преди 1 година

В Турция като е 70-80% да не са умрели?

6

Анонимен

преди 1 година

3 голем ли си финасист ?

5

Анонимен

преди 1 година

Еее, тия па много изостават. Кога си мислят, че ще ни стигнат - нивгаж!

4

Анонимен

преди 1 година

и в Гърция Промяната е виновна за инлацията? а фенове на възраждане

3

Анонимен

преди 1 година

В БГ над 40%. Гарантирано от Пълен Провал

2

До 1

преди 1 година

Инфлацията не се измерва в цената на плюскането. Колко се е покачила вноската на двете ни нови коли? 0. Колко се е покачила вноската на трите ни ипотеки? 0. Колко се е покачила вноската на кредитите ни? 0. Колко се качиха заплатите? Моята с 22% за година и малко. Да, цените на храните скочиха, както и токът, бензинът. Незначителни за един добре платен човек у над.

1

Анонимен

преди 1 година

А в България колко е? 120% ?