46

Анонимен

преди 1 година

Якудза са слаби като мафия, дори нашата мафия е по силна от тех, щото мафията си има държава за разлика от тех :))

45

Анонимен

преди 1 година

Аве нали Путин щяха да го гръмнат от неговото обкръжение ? Що гръмнаха атлантика с ценностите ? Те нали са с ценности като членството на България ??? И ние така с ценности и без пари .

44

Анонимен

преди 1 година

Какша насилстшена смърт бе та там има още смъртно наказание

43

Анонимен

преди 1 година

Абе не обичаше раздаването на държавни пари, не обичаше китайските комунисти, не обичаше феминистките и искаше хората да се женят. Като цяло бъркаше много хора. Такъв политик не може да го търпят съвременните елити.

42

МНЕНИЕ

преди 1 година

Ако четете между Редовете - Япония прилича на Украйна - всяка година има десетки убити хора от Терористи .

41

До Нели

преди 1 година

Хайде стига вече с този гугъл транслейт! "Аз съм по-нисък от ***"?? Кой говори така на български?

40

Истанбулец

преди 1 година

Е жертви на насилие са само жени!

39

Анонимен

преди 1 година

Тези са много зле, извратеняци от всякъде не се учудвам че са били първи дружки с мустака

38

Анонимен

преди 1 година

Да допълня коментар 32: Метод и на службите /на демократите/ да въведат малко "обоснован" терор - подслушване, наблюдение, забрани и т.н. То пак демокрация ще му викат, ама НОВА, още по-демократична.

37

Анонимен

преди 1 година

през 2008 г. недоволен млад мъж се вряза с камион в тълпа от купувачи в токийския квартал Акихабара, след което излезе и започна да напада с нож зяпачи. Седем души са убити. Преди да извърши атаката, той е публикувал онлайн съобщение, в което се казва: "Ще убивам хора в Акихабара" и "Нямам нито един приятел, игнорират ме, защото съм грозен. Аз съм по-нисък от ***". - Манете го убития политик, все тая, дайте да го видим тоя колко е грозен :D

36

Аха

преди 1 година

"Рискувам да ме нарочите за разпространител на конспиративни теории, но ми се струват странни действията на охраната на Синдзо Абе в момента на покушението."==>>Ти откри Америка - успешно покушение без участието на хора от охраната не става.

35

Аха

преди 1 година

Почти няма насилствена смърт в Япония защото има много доброволна. Япония е на едно от първите места по самоубийства в света, а сред тинейджърите май е на първо място.

34

Анонимен

преди 1 година

Поне за 70% от японците убиецът е национален герой . Сега месирките денонощно ще ни убеждават в обратното

33

Анонимен

преди 1 година

Американската содомия отдавна мина границата на поносимост

32

Анонимен

преди 1 година

37, поне от 10 години се говори за нов канал между океаните, който ще бъде изграден в Никарагуа от Русия и Китай.

31

Анонимен

преди 1 година

Рискувам да ме нарочите за разпространител на конспиративни теории, но ми се струват странни действията на охраната на Синдзо Абе в момента на покушението.

30

Анонимен

преди 1 година

Сигурно има нещо общо с изритването на Япония от Сакхалин-2. Некой им е подшушнал на американците, че бившиО премиер е набутал Митсуи и Митцубиши като донори на руската електоцентрала. Интересно, че преди 3-4 дни Япония си промени конституцията. Премахнаха текст, който им забраняваше да участват във военни конфликти. Междувремено Иран, Китай и Русия с общо военно учение, средата на Август в Ю.Америка и поставят войски в Никарагуа и Венецуела. Доктрината Монро се превърна в тоалетна хартия.

29

Анонимен

преди 1 година

Японската мафия е една от най-мощните в света.Само да припомня, че преди няколко години им изчезна целия пенсионен фонд - около 700 млрд USD, вложили го били в губещи фондове, демек "лоша" инвестиция.

28

Металика 91-ва баце

преди 1 година

Русия няма шанс срещу Китай обаче.

27

Кинжал

преди 1 година

Една хиперзвукова ракета и няма вече самолетоносач. Толкова. Не можеш да я спреш. И САЩ не знаят сега какво да направят. Впрочем има непотопяем самолетоносач, макар и относително защото може да бъде унищожен с ядрени удари. Това е Япония. Както всички знаем, НАТО е мъртъв съюз, а САЩ имат нужда от Япония в AUKUS, защото Тайван вече е отписан. Но Япония беше започнала да клони към Евразия. И започват да се случват такива неща.