27

Обикновен българин

преди 1 година

Българи, НЕ се заблуждавайте !!! Нищо няма да се промени !!!! Задкулисието е в действие !!! Мафията в България е действие !!! Мафията е навсякъде -в енергетиката, строителство, икономика, хотелиерството, бизнеса и още и навсякъде !!!! Кой са осъдили за далавери и корупция ???? Никой !!! *** мръсни !!! И НЕ НАРОДА ги избира !!! Всичко е задкулисно !!!

26

Обикновен българин

преди 1 година

Най-големите *** в България стоят начело на държавата !!! Гей дружината -Станишев,а сега и Асен Василиев-гей са в управлението на нашата мила родина !!! Българи, Не гласувайте !!! Време е с камъни да ги изгоним !!! *** управляват България !!! Тези, които изгониха милиони българи още са в управлението на България !!! Нито един осъден няма до ден днешен !!! Време е да си отиват от България !!! Вън от България !!!!

25

рико

преди 1 година

Добре тръгнахме преди шест месеца, но Слави излезе голямо ***

24

Нов

преди 1 година

А нещо да кажете за осраинския сльнчоглед и пшеница които заливат Бьлгария а тоспода от пп чернобил не е в китаи а в осраина с какво ни тровите

23

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям , всяко действие на това правителство! Като се има предвид всички кризи , които го споходиха още в началото на управлението им , ковид , война и заради нея висока инфлация и скок на цените !Да не говорим за ежедневните , нападки от стари муцуни , които не желаят да се разделят с властта , защото я имат като бащиния,а народа като завещан им !Лъжи , компромати и обиди от сутрин до вечер!Много ясно се видя от какви хора сме били управлявани , през последните години!Мафия!!!

22

бай Даньо

преди 1 година

На българския казан в ада не му трябва дявол. Някой да знае друга държава така да се клепа пред света сама!? Има и нов момент клепаме държавата си от най високо ниво , директно от правителството!? Защо го правим , има проблем и ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ и не може да го реши вътрешно без фанфари и плонжове!? Ами не е държава това и Киро също им исторически "принос" за това ... Нима пристанището на Ротердам не е известно като порта за наркотиците на Европа !? Инак Холандия е която ни спира за Шенген !

21

До домат

преди 1 година

Не знам колко е качествена турската храна, но от както контрола на Капитан Андреево не е на Таки, са върнати 10 пъти повече тирове с храни негодни за хранене или с отрови над нормите. Правете сметки какво сме яли и защо мреме от всякакви болести.

20

Анонимен

преди 1 година

България има много рядък шанс, че Петков е некорумпиран с желание да направи нужното. Мафията са наистина притеснени, следващ такъв шанс България може да няма. 3 милиона изчезнаха от държавата за 30 години.

19

Анонимен

преди 1 година

Спомняме си, че преди години едно от българските глупотевински правителства предаде българските митници под контрола на наглобританските агенти на корона като ни обясни, че по този начин се слага край на мафиотско управление на границата и на мафиотите.

18

Анонимен

преди 1 година

кирчо..ей там е вратата..

17

Анонимен

преди 1 година

Тони Иванов Иванов от Варна е актуалната романтична авантюра на кандидат-премиера Асен Василев. Да, Тони Иванов от Варна е новото гадже на Асен Василев от Хасково. И това щеше да е ОК, ако Василев не беше кандидат-премиер на България. И ако Тони Иванов не нарушаваше законите на България. Защото вече е абсолютно ясно, че Тонката от Варна се ползва с разпънат чадър от най-високо ниво на държавата. Или, за да е още по-кратко и ясно Тони е новата любов на Асен и двамата вършат бели.Всъщност, според доверени и перфектно проверени източници на BIG5, Иванов и Василев въртят любов вече от няколк

16

Анонимен

преди 1 година

Ох още един час с този ***.ил.

15

ПРОСТ-о Киро

преди 1 година

........

14

Кирчо

преди 1 година

Преди да си тръгне ще окака всичко.

13

Анонимен

преди 1 година

до 14 турските храни са много по качествени от българските!!!!!

12

Браво

преди 1 година

На Кире лъжецо - сега току виж ни вземали в Шенген. Кой да им обясни, че става дума за патологичен лъжец.

11

Анонимен

преди 1 година

хайде аут, даьоха на част от населението младите компенсации за деца и така си купиха избиратели, само че им вдигнаха храната горивата и си прибират даденото. Баллъците да гласуват за ПП

10

Анонимен

преди 1 година

хаха,само не разбрах колко ви платиха за тази стания

9

Анонимен

преди 1 година

Я да видим кой помни "crown agency" на които си бяхме харизали всички граници? Явно една от задачите на про100то е била пак да сложи чуждестранна "агенция" да ни управлява границите!

8

домат

преди 1 година

като си представиш, че в турция доматите са по 1лв. / същите в БГ по 3.50/ можеш до си представиш какво има вътре. да не избрявам още окол 40 стоки. не купувайте нищо турско.