64

Анонимен

преди 1 година

Светла му памет, страхотен политик

63

Всички да ги

преди 1 година

изпозастрелят особено в България де що има депутат и Вашта май ка гадна аз!!!

62

STOP

преди 1 година

STOP KILLING JAPAN DOPLHINS!!! SHAME ON YOU JAPAN!!!

61

това е възмездие

преди 1 година

за изкла ните делфини в Тайджи!!! Господ бави но не забравя Рано или късно каквото посееш това ще пожънеш Всички като него наранили невинни същества ще си платят

60

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Айдее, почнахме ги!

59

Freedom

преди 1 година

Когато си крайно десен и националист, някак не си удобен нито на САЩ, нито на Русия и следователно ...

58

Анонимен

преди 1 година

Икономическата му политика, наречена "Абеномика", включваше смело парично подпомагане и фискални разходи.С две думи години този Шиндзо Абе е ОБЕЗЦЕНЯВАЛ ПАРИТЕ НА ЯПОНЦИТЕ !На финала един буден японец го убива !Има справедливост на този свят ,не мислите ли ?Същото трябва да се случи и с Кристин Лагард ,шефката на ЕЦБ

57

ейвън

преди 1 година

До Иванами ние 34 години чакаме да забогатеем с ю ес ей,ама не се получава...що така ве тролейче?

56

пожелаваме

преди 1 година

същата участ на бибето ,и на простото кирче,барабар с кокорче!Секи ден шъ им пишъме на гробовете от либоф!

55

до анонимен

преди 1 година

Китайците са доста негативно настроени (много меко казано) против японците, според китайците, онова което са вършили японците през ВСВ в Китай, надхвърля ужасите на фашистка Германия в Европа (по тяхна преценка), така, че реакцията на националистите в Китай донякъде е очаквана (щом е зле за Япония, е добре за Китай). Но, силно се съмнявам китайците да са замесени, това не е в техния стил и маниер.

54

Анонимен

преди 1 година

Аве нали щяха да гърмят Путин ? Що гръмнаха тоя атлантик ? И ко става в с войната ? Украинската армия стигна ли пред стените на Москва ? Щото на руснаците им пратили смерч и град а на укрите от ония американските с малкото ракети на високи цени . Май за няколко влакови композиции става въпрос . Като как точно се напада срещу град ? При на практика неограничени количества ракети на ниски цени и с обсег до 40 км. Май ще ги цедят яко .

53

до анонимен

преди 1 година

Напротив, беше доста контактен и открит човек с много контакти със световните лидери, в много близки и добри отношения с Путин, дори с китайския лидер Си Цзянпин, беше в добри и близки отношния с много европейски и латиноамерикански лидери, с монарсите от БлИзток, а в Азиатския регион го познаваха почти всички. Рядко срещан и открит човек за японския традиционно консервативен манталитет.

52

Martin Bormann

преди 1 година

Колкото повече подобни добри новини се пишат в печата, толкова по близо е населението до истинска свобода

51

Анонимен

преди 1 година

"Moments after Abe was shot during a campaign speech in western Japan, some Chinese nationalists celebrated the incident on Weibo, which is China's Twitter-like microblogging site. They hailed the attacker as a 'hero' and even sent death wishes to Abe."Ако не ви е ясно кой е зад това ...

50

Македоналдс

преди 1 година

Кога ще ги стигнем.... Японците

49

рН

преди 1 година

Следях кариерата му (обичам да гледам японската NHK news) наследствен високо професионаален политик - дядо му беше премиер министър на Япония, баща му също беше политик. Много интелигентен и високо еродиран човек, винаги усмихнат и добронамерен. Имаше проблеми със здравето и това беше една от причините поради които беше подал оставка. Жалко, много жалко. За сега не са известни мотивите за убийството му.

48

Анонимен

преди 1 година

Работа на китайците и м.р.ъсните руски ***

47

Иван

преди 1 година

Този дето искаше евтаназии в Япония не беше Шиндзо Абе, друг беше. Светла му памет на Шиндзо. В сравнение с Путин е истински държавник който мислеше за японския народ. А България ще забогатее защото който е тръгнал с Юесей е забогатял, а който е тръгнал с Россия е обеднял.

46

Оригами

преди 1 година

Трябва някой да покани малко бивши японски военни и тук. Бг армия няма, а съдебна система не работи.

45

Анонимен

преди 1 година

Дано повече наркотрафиканти изловят и ще спрат шантавите коментари.Спирайте наркотиците бре!