19

До 20

преди 1 година

Многократно са искали помощ от ООН и ЕС. Но НИКОЙ не е отишъл на място. Снимков материал, видеа, как мислите?! 14000 убити да това време, цивилни, от бомби и ракети, изстреляни от центъра на Украйна. Затова каза Путин - нарушават, не искат да спазват Минското споразумение. То е сключено само заради това- да спрат фашистите да бомбят Донецк с ракети среден обсег. Това са ползвали АЗОВ.

18

Анонимен

преди 1 година

Населението на Луганс и Донецк където има гражданска война от 8г. явно.е можело да се възползва по принцип и да потърси закрила в ЕС но не са го направили, защото никой не тръгна организирано да ги извозва за Европа, а на Украйна да наложи санкции за гражданската война през тия 8 години. Чудовищни двойни стандарти в тази европа просто ума ми не го побира.

17

Анонимен

преди 1 година

Те самите украинци ще избягат от България. Тук стана една образцова фашистка страна. Спират ти достъпа до сайтове, които са сметнали за вражески- руски, следят ти ИП - то, и пак заради Русия. Е, то украинците не са свикнали на такава демокрация, дори и системата ни да е против врага им.

16

Анонимен

преди 1 година

Прегледах форума. Мисля че повечето не са чели статията и не разбират че всъщност правителството е поставило известни ограничения пред украинците тоест да поискат статут до 15 април за да имат права. Това ограничение отпада и сега всеки украинец ще има всякакви права от ЕС.

15

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах как министерското решение се е озовало в съда. Предполагам че има подадено възражение. Защото те едва ли проверяват всяко решение. Оставам с мнението че някой иска да получи повече и то от най бедните в ЕС, но може да греша обаче така ми се струва.

14

Селяндур с джип

преди 1 година

Украинците в Австрия карат чисто нови Ланд Крузъри 300 за над 100 бона в евро. Моделът не се предлага в Европа поради еко-нормите. На всичкото отгоре не плащат и винетки. Бачкай, народе, за благото на украинските мафиоти.

13

Закривай

преди 1 година

окрайна!

12

Анонимен

преди 1 година

Той, Киро, за всичко така си прави. не чете, ни конституция, ни закони, ни европейски наредби. Он си знае Сичко и си го прави как си иска. Важното е да се похвали, че много раблота е свършил. А дали е......

11

Луд

преди 1 година

А за отмяната на забраната, за добив на(Шистов газ)!! Във Добруджа от този същия ВАС не виждам да има писано във(dnes.bg)!!

10

Анонимен

преди 1 година

Абе коментиращи ГЕРБ'ари с празни глави. Направихте ли опита да прочете статията. Хахахахаха.

9

Анонимен

преди 1 година

Ся малко пак САЩ да ги вземе, бе! Какво е това нещо! Нали са империя, ще отделят толкова един цял хотел само за украинците, пък и нали там е по-луксозно, радост за тия.

8

Анонимен

преди 1 година

До Митрофанова, то хубаво да прочетеш и после да коментираш, ама отде толкова акъл у рашка

7

перко

преди 1 година

КАКВО МОЖЕ ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА КАТО ИМАМЕ МИНИСТРИ-НЕКАДЪРНИЦИ.

6

Анонимен

преди 1 година

тез некадърници в управлението дето бяха, нещо законно направили ли са въобще? то не бяха нарушения на конституции, закони, правила и норми. Пълен потоп след тях.

5

Неразбрал

преди 1 година

Нищо не разбрах ама да питам все пак ще издържаме ли още украинските богати туристи или няма!?

4

Анонимен

преди 1 година

Тия украинци тука два месеца ги кърмотим, се дембелят в леглата на хотелските луксове, и накрая пак неблагодарни! Арее, чантата, дрешките, багажчето, сакчето и към Украйна.

3

Митрофанова

преди 1 година

Браво, ВАС! Украинць должнь идти туда, откуда пришли!

2

от бъдещето

преди 1 година

Това не са бежанци. Дали са им пари да им развалят панелките, после щели да им построят нови смарт градове, дето Кире повтара като развален грамофон. Това чака и българинът, конфискация на старите панелки и електронен концлагер.

1

Киро Харакиро

преди 1 година

Който пипне майданаджиите присъда доживот! Ако ви нападат украинци ще се усмихвате и ще давате другата буза! Само някой да е посмял да се защити - ще гниете в затвора! То да не ви е убийство на български деца след употреба на дрога със закрила на МВР! Украинци са това ей, майдан им е поръчал Киро!