25

Анонимен

преди 1 година

НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО - САМО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ СЕ СУМИРАТ ПРИСЪДИТЕ !? НЕ Е ЛИ ТОВА ПРИКРИТА ФОРМА НА РАСИЗЪМ?

24

Анонимен

преди 1 година

До САЩ абсурд,БГ двоен - Нали знаеш какво е това - бумащина. Ако всеки задържан каже "лошо ми е" и го пуснат, може да извади пистолет да ги застреля и да избяга.

23

Анонимен

преди 1 година

Полицаят е рискувал нежното си бяло коленце заради твърдия, дебел, черен врат на един звяр.

22

Анонимен

преди 1 година

Черният вика "Не мога да дишам", а белият вика "Заболя ме коляното".

21

Анонимен

преди 1 година

Белият полицай убива черни. В затвора черните ще му стъпят на врата и на ребрата, за да му покажат, че няма нищо опасно в това, което е направил и той е невинен.

20

САЩ абсурд,БГ двоен

преди 1 година

Абе само на мене ли прави впечатление че като беше проснат на земята, чeрният викаше, "не мога да дишам",докато главата му беше на половин метър под ауспухът на патрулката?НО!Да приемем че ченгето го е задушило.В началото съдът не можеше да повдигне никакви обвинения срещу ченгето,тъй като то беше изпълнявало рутинна практика.Но като се вдигнаха черните на протест,ченгето стана виновно и получи доживотна.А тук като недоволства цялото общество срещу тcигaHиTe, ефект нулев за раздаване на правда.

19

Уффф че

преди 1 година

Уффф..., че е грозен тоя Флойд.

18

Анонимен

преди 1 година

Трябва да го наградят с медал, а не със затвор. Флойд бешее опсен престъпник и рецидивист.

17

Анонимен

преди 1 година

е тука убиха две млади момичета и нщо- сега нали разбрахте каквма държава имаме- резерват

16

бай Даньо

преди 1 година

Ганч40 за нищо не става (в Америка предимно за шофьор) обаче вари го печи го си мисли че е от по добрата част на човечеството и му се полага да бъде расист по право ... Дерек шовин доброто ченге!? Ашколсун, бе Ган40! Трагикомедия българска!

15

ЕС+САЩ=цензура

преди 1 година

Хвала на всяка мангу((ста, която убива, краде или изнасилва и срам за всеки полицай, който пази населението от тези *** отрепк!!и. Това са нашите ЛибералниШорошоидниЦености -педофилия, ЛГБТ и Либерастия!

14

Асоциален Примитив

преди 1 година

Примитива е бил на 10 вида наркотици, всеки момент е щял да спре да диша от само себе си.

13

Анонимен

преди 1 година

вие виждали ли сте негьр да има трудности с дишането?

12

Анонимен

преди 1 година

Тези в САЩ тотално са се смахнали. Идолизират някакъв черен престъпник и наказват служител на реда за това, че си е свършил работата.

11

Анонимен

преди 1 година

По интересното е друго, казаха, че такъв бил реда и така се постъпвало, с притискане на главата с крака, ако е вярно това , дали ще продължават да използват този метод и начин на действие и срещу други хора?

10

Д-р Иванов Карлуково

преди 1 година

За какво "УБИЙСТВО" става въпрос. Имаме: 1. Извикване на полицията за ползване на фалшива банкнота. 2. Полицаите заварват шофьор, който е дрогиран и пиян. 3. Справка на личността показва престъпник лежал няколко пъти в затвора, един път за въоръжен грабеж в дома на бременна жена. 4. Мъжът се съпротивлява при ареста! .... Ако полицията го беше оставила в състояние на наркотично опиянение да шофира, колко човека щяха да бъдат жертви? КАКВО ТОЧНО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯТ ПОЛИЦАИТЕ?

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11Според теб точно този ли ненормалник има право да издава и изпълнява смъртни присъди?Такива хора са за дълъг затвор и както виждаш там законите работят.

8

Анонимен

преди 1 година

Вместо да опявате в захлас "заради един афроамериканец наркоман едно добро ченге е в затворът" защо не се поинтересувате тоя защо е уволняван от предишните си работни места като охрана в казино и в стриптийз бар преди това?Ами защото е проявявал безпричинна агресия към клиентите и черни и бели. Няколко се е опитвал да задуши други ги е пръскал със спрей и удрял с палка.Не е наред очевидно е.Луд психар.Не виждам какво общо имат с това добрите полицаи?Много филми гледате уважаеми коментиращи.

7

Анонимен

преди 1 година

Дават му още 20 години, защото не му е прочел за правото на негъ ра да не диша

6

Анонимен

преди 1 година

Ми хубаво, ама после тия неми ги давайте за пример тоя е бил 1236433 вида дрога в кръвта за да умре, тоя полицай сигурно е задържал стотици по този начин, а, ако престъпника не е буйствал някой либерален съдия щеше да го пусне да извършва още престъпления.