15

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си какво ще стане ако някой влезе в нашия парламент и застреля няколко депутати ?- - - >>> Знаеш ли какво ще стане? Да ти кажа - постоянен кордон от полиция и пет проверки на всеки влизащ в НС. Така ще стане. Ако трябва и танковете ше докарат, но няма да слушат народа си. Народа си е правил Народен Съд и сега го заклеймяват това, щото не било хуманно. Хахах. Лъжете се, ако си мислите че на някой някак ще му дреме за народа.

14

Анонимен

преди 1 година

Много интересно е.че те всичките по върховете били изненадани!? А истината е,че те работят срещу неродите си,слугуват на чужди господари,съсипват държавите си само и само да се вихрят във властта и да крадат ненаситно! Японците са жалки с ниските си поклони и послушание към ФАЩ,които ги избомбиха с атомните бомби над Хиришима и Нагазаки и избиха хиляди хора,а от радиацията други хиляди останаха увредени за цял живот! Животът на японците никак не е лесен,заради продажните им лидери!

13

АнонимеН

преди 1 година

ВЕДНАГА СЕ СЕТИХ ЗА ЯКУДЗА! ТАМ СЪЩО СИ ИМАТ МАФИИ И ТО ДОСТА СЕРИОЗНИ! ПИШЕ, ЧЕ БАЩАТА НА ШИНДЗО АБЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА ЯПОНСКАТА МАФИЯ ЯКУДЗА!

12

Надувара Гонадупи

преди 1 година

До Поташака Почешима В Япония до ден днешен смъртните присъди се изпълняват чрез обесване, като осъдениния не пада от високо, а го издърпват!

11

Анонимен

преди 1 година

Политиците били шокирани !Представяте ли си какво ще стане ако някой влезе в нашия парламент и застреля няколко депутати ?Веднага ще Ви отговоря -всеки следващ претендент за властта ,на първо място ще уважава народа двойно повече от колкото сега ,ако изобщо има някакво уважение + ще работи за благото на Родината си ,и в много малка степен ще се изкушава да краде .Политическата класа в света се е самозабравила

10

Анонимен

преди 1 година

Абе е за Брикс ,затова

9

Япония

преди 1 година

вече Произведе - Национален Герой в 21 век!

8

От Днес

преди 1 година

"Олаф Шолц: Германия ще се откаже от руския нефт и газ", но Също от Днес: "Германия моли Канада да достави блокираните от антируските санкции турбини за Северен поток" - има ли по-голяма ШизаФрения от това?!

7

Холивуд

преди 1 година

До Чичо Блажени са вярващите..

6

бившо недоразумение

преди 1 година

Кирчо вече нема смее да се катери по пилоните.

5

Чичо

преди 1 година

Какво стана с онова момче Октай Енимехмедов дето напълни гащите на Доган? Дано е жив и здрав! Излезе истински българин, за разлика от много плюнкаджии-патреоти!

4

До 2

преди 1 година

Шокирани са, защото много добре знаят, че това е единственият начин хората да се разправят с политиците. Да променят политиката в страната. Не с избори. Не с протести. Не с петиции. Не с референдуми.

3

Анонимен

преди 1 година

Няколко ей такива бивши и настоящи като ги отстрелят в различни държави, друга песен тогава ще запеят политиците по света. То голямо мачкане на обикновените хора е, не се търпи вече, какво ли измислят вредните политици - войни, инфлации, миграции, джендърство, безработици, кризи една след друга заради *** на власт.

2

Анонимен

преди 1 година

Атаката шокирала политическия свят и защо, ако смея да попитам те какви са да не би да няма за какво да ги гърмят???

1

Анонимен

преди 1 година

А боко тиквата кога?