53

Анонимен

преди 1 година

Този, който се вози в средството за престъплението "убийство", трябва да се води "съучастник на убиеца". Допринесъл е с теглото и поведението си да удари по-силно жертвата и заедно с убиеца е пътувал за мястото на убийството. Те са съучастници в убийството.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 Наказания има! Проблема е в чадърите.

51

Анонимен

преди 1 година

Абе няма значение на кой е син, вкук и не знам си какво си. Има закони като се нарушават да си понася наказанието.

50

Анонимен

преди 1 година

Явно не е внук на генерал Семерджиев. Имената на синовете на генерала не съвпадат с бащиното име на Георги Семерджиев, а децата на двамата сина на генерала още нямат деца, т.е. не е и правнук.

49

какво се чудим

преди 1 година

Такава е милицията на другаря чашков

48

Анонимен

преди 1 година

До Рамзан Кадиров: А наистина ли е внук на генерал Семерджиев? Малко ме съмнява генерала има внучка и внук от единият си син и един внук от другия. А въпросния Георги Семерджиев май има брат.

47

Анонимен

преди 1 година

Вижте сега - книжката не кара колата. Милиони *** с книжки карат по същия начин, като тоя. Тук основното е че е хващан и наказван многократно, но само на документи, а реално е пускан, вместо досега да е в пандиза. Както ще го пуснат и сега с условна присъда, защото адвокатът му ще докаже, че не той е бил зад волана, а някой неизвестен марсианец, който е офейкал за Марс с летящата си чиния и *** го гони.

46

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво съмнение, че липсата на наказания са в основата на проблемите на България.

45

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Случаят със Семерджиев показва в пълният блясък промяната на радеф

44

Д-р Исня

преди 1 година

"така че очаквам присъда около максимума 15-20 години", обясни Тодоров." Ама този тодоров грам не разбира как функционира държавата - пласират се едни наркотици, а пласьорите дерибействат върху населението. На тази дейност не може да се пречи или забавя с някакви си му там присъди, особено от съд на кйойто му се плаща да пуска наркопчеличките, че работа ги чака.

43

Радослав

преди 1 година

Оправете си заглавието! Не е години безнаказаност, а години корупция, престъпн некадърност, престъпления със служебно положение на цяло стадо служители на МВР, прокуратура и съд! Това трябва да ви е заглавието!

42

Рашковв

преди 1 година

Оставка !!!

41

Баче Кико

преди 1 година

Как години, туй не е възможно - аз мислех, че вскичко лошо в таз държава се е случило последните 6 месеца и за него са виновни Кирчо и Кокорчо, за тва требе да върне Буци, Карадаи и патерицата им Костя на власт.

40

Анонимен

преди 1 година

Поредното ГЕРБаджийски гoMHo, нагло и мъртво отвътре

39

Анонимен

преди 1 година

Дядото на убиеца е ген.Атанас Семерджиев!!! Рашков е козирувал пред него ;)

38

Анонимен

преди 1 година

Държавата е в процес на разпад и до 10-20 години няма да съществува !

37

точка

преди 1 година

Винаги ми е било много странно как ние като народ виждаме и чуваме какво става, но държавата никога. Явно тези хора не гледат новини или нещо такова не знам. Не искам да го кажа, но тук всичко е толкова гнило в корен, че ако човек уважава и обича себе си, най-добре е да отиде да живее в друга държава. Сори

36

:(

преди 1 година

В българия НЯМА правосъдие. Това гио потвърди и ВСС след като остави Гешев вчера. Има Мафия и това е.

35

Не се оплаквайте

преди 1 година

нали 12 години си избирате комунист Мутра, сега какво сте седнали да ревете!!!

34

Хахаха

преди 1 година

Георги Семерджиев, убил с джипа си Ауди две девойки, се оказа внук на починалия генерал-полковник Атанас Семерджиев: партизанин, военен, ръководител на военната разведка, при социализма практически несменяем началник на Генералния щаб на Българската армия, при социализма практически несменяем първи заместник-министър на народната отбрана (1966 1989), практически несменяем член на Централния комитет на Комунистическата партия (от 1962), вицепрезидент на България (1990-1992), народен представител от Великото народно събрание и следващи.