43

Аха

преди 1 година

На два бустера кат' на две големи ракии.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 - Що, щот са произведени и хората требва да си вземат парите за тях. нема да ги Фърлят, я!

41

Анонимен

преди 1 година

Забравих да поясня - Кунчо сме нарекли всичките от отбора на Кунчев, дето само плашат.

40

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да четете научни статии, Кунчо е най-нАучен, той е едно си баба знае, едно си бае. Еййй, човек лятото не може спокойно да изкара от тия, ще ни сложат намордниците баш в големите жеги. Да се бяха загрижили лек да изнамерят.

39

Вълна дози и ваксини

преди 1 година

Увеличаване на случаите на SARS-CoV2, хоспитализациите и смъртните случаи сред ваксинираното население в напреднала възраст по време на вълната от варианти Omicron (B.1.1.529) в Обединенот кралство Предпечатна научна статия с 11 автора."Не се забелязва ефективност на ваксината сред населението на възраст по-малка или равна на 18 години, ваксинирано с трета доза, от началото на скока на варианта Omicron." https://doi.org/10.1101/2022.06.28.22276926

38

Анонимен

преди 1 година

Чакй бе кантар. По -горе доцента друго говореше, че трябва да се изчака да тунинговат ваксините и тогава втори бустер.

37

Анонимен

преди 1 година

Само в България още не са разбрали, че има странични явления и не малко от тях са летални! Не може едно специално лекарство против рак да се прилага масово към всички, които имат рак, защото не е пригодено към различните видове рак и не действа въобще или го стимулира даже! Това е същата технология за производство на лекарства против рак, която е много успешна, но не е за масово производство! Прочетете за силно вариращите параметри на произведените т.н. ваксини! Така е когато технологита се полз

36

do 36

преди 1 година

Всъщност по броя на ваксинираните в момента се вижда къде е пикът, къде са вълните, къде са най-многото случаи и те са именно там, където ваксинацията е с висок %. Честито ви на вас дето се поддадохте, разбъркахте си имунната система, сега от най-простия летен вирус ще се разболявате. Ама то тия глави са ви дадени да мислите с тях, не да блеете пред телевизора. Айде - отивайте за поредния бустер, че ви го казват, не сте си взели дозичката, розовото хапченце.

35

Анонимен

преди 1 година

ало почивката на укрите не свърши ли , имат си територия на която война няма

34

Анонимен

преди 1 година

може да ваксинирате укрите

33

Анонимен

преди 1 година

Бай шиле, имам два декара заразена папая и 200 глави танзанийски кози. Време ли е и на тях да слагам бустер?

32

Анонимен

преди 1 година

По броя на ваксинираните се съди за интелектуалното ниво на нацията. България е на последно място в Европа и по ваксинация, и по интелект. Доказано и проверено.

31

Зостер

преди 1 година

До мдаа 30 Точно обратното е на твоята теория. Вируса мутира в бустерирани с доза за друга версия на вируса щото се явяват бустерирани недоваксинирани за точния вирус. Ама нали все не стигат пари за пенсии та малко да се понамалят пенсионерите ... давай бустер на бустера, ама после бил се събудил спящ херпес зостер от детството и още безброй такива странични ефекти като се е..ваш с имунната система.

30

Анонимен

преди 1 година

Давайте направо най силния си коз - задължителния картон, умирате да го прокарате, *** тука в ***, ще ви е трудна тая работа да знаете. А да не кажа, че когато спряха шоуто с маски за малко се беха претиснили от масовите протести по целия свят.

29

Крети

преди 1 година

Здрасти Моите приятели в Австрия бяха с 3 а аз без и всичко го изкарахме еднакво.

28

Пак питам

преди 1 година

Бай шиле, лани ме дупчихте три пъти и рекохте, че вече съм напълно ваксинирана и сертифицирана ***. Сега броя ли се още за напълно ваксинирана и сертифицирана илибсъм просто ***?

27

Анонимен

преди 1 година

До мдааАми нали ваксаните са защитени. Кво те боли че има неваксинирани

26

мдаа

преди 1 година

работата е там че вирусът се изхитряи утира , а това става така защото се размножава и жевее у неваксинирани.и така ще бъде докато има антиваксъри.

25

Анонимен

преди 1 година

Как ме развесели бай шиле рано-рано. ***.

24

Анонимен

преди 1 година

Що бай шиле, първите три не работят ли?