46

Анонимен

преди 1 година

един апарт.в Кьолн който не е ново строителство е 650 000 евро,в социалните блокове,с бълг.имена и рувънските на пощенските кутий са 350 000 евро за тотално саниране от вътре,а в Германия е то от порядъка на 50-60 000 евро и се чака 3м.да намериш стр.фирма,само контейтера за стр.*** е 500 евро.там не може са изхвърлиш мокета на ***.

45

Весо

преди 1 година

ГОЛЯМ БУМ ЩЕ ИМА НАЕСЕН И РЕВ ОТ СПУКАНИЯ БАЛОН У НАС НА ИМОТНИЯ ПАЗАР!ТУК ТРАЙНО ЩЕ СЕ НАСТАНЯТ СТУДА,ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА!

44

цирк глобус част 2

преди 1 година

продължение...Какво влагане на спестявания, каква инфлация? Покачването на имотите в ПЪТИ ИЗПРЕВАРВА ИНФЛАЦИЯТА! Не си ''спасявате'' парите, а се закопвате още повече! Масофия българин е финансово неграмотен, за съжаление...

43

цирк глобус

преди 1 година

Аз пак ще кажа, че покачването на жилищата е в пъти над информацията.Тристаен 95 кв м 2017 г за 60 000 Евро, сега същото състояние за ремонт и район е 130 000 Евро. Двустаен 25 000 Евро много стара сграда, взето 2010 г, сега е 70 000, съседи на това жилище. Друго взето 50 000 Евро на зелено, в момента чака акт 16 съседен апартамент се продава за 93 000 Евро. Къща с нормален декар двор Нови Искър 60 000 евро, сега не ми се мисли, някакво безумие... И тн и тн

42

Уха

преди 1 година

Гледах интервю с шефа на "Явлена ",една от най-големите агенции за недвижими имоти. И той каза,че 30 процента от жилищата в София са необитаеми.И въпреки това цените растат.Което означава, че е надут огромен балон.И който рано или късно ще се спука. Аз казвам тази есен!

41

Галактика

преди 1 година

Чел съм мнения на специалисти, че е изгодно да се купи жилище ако струва не повече от 15 годишни наема. Вече в България жилищата струват над 30 годишни наема,а ако е с ипотека надминават и 40. Предвид демографският срив все по-малко ще стават потенциалните наематели. Така че лудост е да се купува на тия цени.

40

един

преди 1 година

Защо така, нали машини работят, автоматизация, иновации....Надали може да се обясни единствено с нарастващия брой на населението. Явно има други фактори, щом се претрепаха да ни баламосват как две бедняшки държави предизвикаха световен глад? Или яко се лъже, или не са бедняшки.

39

анонимен

преди 1 година

А после защо читавите нямали били деца - ами защото не искат да спят в една стая с пет деца и двама старци, а кой има - знаете, и това е в световен мащаб. С това притискане на дефакто работещите ще се стигне до катаклизми, ако самата природа не ни види сметката преди това. И то защо, защото някои нямя никога да се налапат.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен--"Пожелавам ви и вие да си купите вместо да пишете по сайтовете". Разбира се, че ще купим, обаче с discount от 40 % минимум, и то още в средата на следващата година :)

37

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам ви и вие да си купите вместо да пишете по сайтовете

36

Анонимен

преди 1 година

В софийските хотели ли няма дървеници? В София има доста мизерни хотели, където условията са ужасни.

35

Анонимен

преди 1 година

В Прага ни ядоха дървеници в хотела, който иначе бил историческа сграда, в центъра. В София никога не са ме яли дървеници. Също така ни измамиха на дребно в едно магазинче с курса на кроните, а в ресторант се държаха крайно неучтиво, твърдейки че бързат да затварят. Личи си, че са бивша социаликтическа държава..

34

Анонимен

преди 1 година

Голямото веселие при ипотеките и инвестирането на налични парични средства в имоти тепърва предстои. За едно ще има усмивки, а за други - много сълзи.

33

Мхмм

преди 1 година

То хубаво да мериш едни цифри, от които да вадиш изводи как нямало логика Чехия да е 4 пъти по-скъпа от тука, а трябвало макс два. Ама всички сме ходили тук-там вече. Знаем как изглежда Прага, и че няма нищо общо с клоаката София.

32

За момента

преди 1 година

В България е пълно с нови апартаменти, които никой няма намерение да купува...

31

Анонимен

преди 1 година

Голямото брокерско лапане май приключи, вече почват да се преквалифицират. Да не говорим, че в някои компании почнаха съкращения заради рецесията.

30

Анонимен

преди 1 година

30k евра е преди две седмици цената за 18 квадрата гараж в Манастирски ливади и бях склонен да го взема, ако ми го бяха предложили. Знам, че е извиване на ръце, просто в моя случай щеше да ми върши идеална работа. Но не ми го предложиха, яви се друг купувач и му го продадоха директно.

29

Анонимен

преди 1 година

В момента балонът е пред спукване.Вдигнат ли се лихвите ще гръмне.Инвеститорите са като разлята вода.Запълва всичко наред,купува докато не гръмне и после мести инвестицията,който може де.Някои си остават в блатото...

28

пук

преди 1 година

пук пук

27

Анонимен

преди 1 година

Само да ви светна че който плати повече от 1000 ойро квадрат в София яко се е набутал. И говоря за Докторска градина, Лозенец и т.н. За останалите квартали и 500 ойро са много.