9

Фалшива новина

преди 1 година

Броя на активните случаи не е 5758, както пише във фалшивата новина, а 17405.

8

Анонимен

преди 1 година

Само един път се " изтървахте" да напишете в проценти, колко от разболелите се, общо, и колко от тези в болница са сиропиране!Що така, бе????

7

Анонимен

преди 1 година

5 хайде да те питам нещо. Говориш за ваксини. Хубаво. Къде човек да си сложи ваксина? Имам дружка, която пътува много и иска да си сложи ваксина на Ясен, защото цялото й семейство направи реакция след Пфайзер и не желая да рискува. Звънна къде ли не. Сложиха я в списъци и чака от 1 медлсец. Още не е ваксинирана. Света сетих Пфайзер. Е, има хора които не го искат. И сега какво прави? Нищо. Като ваксините спасяват живот, да пуснат всички ваксини на пазара и човек да си плати за която иска.

6

Анонимен

преди 1 година

Много да се внимава какво се прави с тоя корона вирус и как ни се ограничават правата, че толкова ни е писнало от всичко, че едно задължение от типа на наморник в тая жега и ще е като искра насред сухо буре с барут! Само казвам.

5

Анонимен

преди 1 година

Броят на болните се увеличава бързо, броят в интензивните- също. Лятната вълна е факт! Ваксините спасяват животи, обаче вие си приказвайте пак празни приказки, лъжи и фантасмагории.

4

замисленА

преди 1 година

Ам'чи ко от туй?!

3

Алооо

преди 1 година

Ей няма да спрат тия измамници. Трябва да крадат кинти, явно огладняха бок.уците и искат пак лесни пари. Овцете пак ще се редят да ги бодат и да ги лъжат... Нали се сещате как ще въведат мерки като свикнахме почти 10 месеца без тях...?

2

Анонимен

преди 1 година

Кой ги потвърди тези случаи, че са случаи на ковид? Да знаем кой да линчуваме.

1

Годжи

преди 1 година

Ай стига с тия глупости