11

кой

преди 1 година

като глрдам какви пропадняци са министри, лошо ми става.. разбира му дедо.вия от енергетика на тоя

10

Любен Пандев

преди 1 година

Всичките тия които са се наежили срещу кабинет на Асен Василев се разобличиха като част от путиската агентура. А тези депутати от ГЕРБ/СДС, ДПС и ИТН, които случайно не са руски агенти, са геополитически неграмотни. От Мадрид задхха на вятър а унищожителен антипутински и антирашиски щорм, който ще помете всички останки от рашисткото влияние в цивилизования свят, заедно с тези които не вдяват за какво става дума. Ще им гледаме сеира.

9

РЕАЛИСТ

преди 1 година

и много правилно защото следтова вие ще го однесете като си изпълняват мисията а тя е грабеж и пак грабеж.корни това и чака и се се моли на турският поп за да се получаи.

8

Гошо...Тъпото

преди 1 година

В България...политици няма,или ако има,те не са в Парламента,защото там са само аргатите...наети от няколко политически...феодала. Какъв е Славчо,че да ти определя...бъднините,продавач на...мартеници и недипломиран музикант,с талант на чалга-певец от квартална величина. Ама той не е виновен,защото,като е бил в подлеза,да си продава мартениците е...простинал и има трайни ментални повреди. Та такива ни са...феодалчетата,а аргатите са една педя под тях.

7

Анонимен

преди 1 година

ХА-ха-ха-ха дпс пишат троловете хаха.. а в опорките пише ли защо предложеният кабинет на славуна беше пълен с харвардци? И тях ли му ги спуснаха дпс? ИТН бяха бета версията на ПростоПодките! Тяхната задача беше да намалят депутатите на герб до минимум, за да може козяшките партии да направят мнозинство. Никакво дпс няма, има само козяк! Хубавото е, че освен козяк има и местно участие, което в момента надделява.. и добре че е така, че иначе вече да сме във война благодарение на краварите!

6

Анонимен

преди 1 година

Пише се ИТН, чете се ДПС.

5

Анонимен

преди 1 година

Някакви съмнения?!? Станислав е едно долно *** което ще направи всичко възможно мандат да отиде у него. Това са неговите пудели които ги е пуснал да разлайват.

4

ДЪЛГАТА РЪКА

преди 1 година

ДЪЛГАТА РЪКА НА Д.П.С.ИМАМ ТОВА УСЕЩАНЕЕЕЕЕЕЕ .....

3

Анонимен

преди 1 година

Българинът се е доказал като твърдоглаво животно. Няма нужда от партии и т.н. Трябва да се гласува за личности и за истински граждански представители. В листи и партийни квоти ще се крият зависими мекотели, които ще продължат да гласуват античовешки и антибългарски закони. Държавата умира и от ден на ден става все по-зле и непосилно за нормален живот. Убийства, грабежи, безработица, бедност, мизерия и разпад... Кой нормален ще иска да остане?!?!?

2

Анонимен

преди 1 година

ИТН, отроче на ГЕРБ-ДПС ще гласува както му наредят. Съвсем естествено.

1

Анонимен

преди 1 година

Трябва нова конситуция или се върне на Живков. От много партии няма полза.