37

Анонимен

преди 1 година

Е сеща ли се г. Жа *** че ако има избори БСП може да не влезе и в парламента. С подкрепата за Продължаваме Продажбата.

36

ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗПАДА

преди 1 година

КЪДЕ ГО ТОЯ СОЦИАЛЕН ПАКЕТ- МИН ЗАПЛАТА С 10% УВЕЛИЧЕНА ХРАНИТЕ 3/4 ПЪТИ НАГОРЕ - ТИЯ СЕ ГАВРЯТ С НАС- ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗПАДА, ДА ДОЙДЕ БОРИСОВ.

35

Щирлиц

преди 1 година

Другарите одобриха програмата на новите комсомолци,разграбването продължава по плана на западните им господари.А въпросните другари и другарки,30 и кусур години ни убеждаваха,че са социална лява партия...

34

РЕАЛИСТ

преди 1 година

не удоволетворена а супер удоволетворена си и се молиш на всички богове кирчо и кокорчо да усигурят живота на този скапан кабинет за да заграбите всички а следтова ще го однесът тези одцепниците които ще ви осигурят терен за грабене. избори и .б.с.п.вън от парламента.100.г.не сте се наяли.

33

анонимен

преди 1 година

Корнелия, как няма да одобриш проекта на Кокорчо?! С нокти и зъби сте се хванали за МС, а за хората не ви пука, негодници от наглата коалиция!

32

хаха

преди 1 година

бай СТАВРИ ви одобри килийте в затвора

31

пенсионер

преди 1 година

Сбогом от пенсионерите другарко и бе това сме на всеки метър не километър защото няма раждаемост

30

аз

преди 1 година

къде ще ходи да не одобри . дойдат ли избори са умрели като дългия

29

Komentar1

преди 1 година

Кабинет с Асен Василев вече е невъзможен след катастрофата край хотела дето се коментира в момента понеже жертвите са били жертва на сексуално посегателство на малолетни което е прекрито преди време от жената на Асен Василев. Сега са случайно починали при инцидент точно когато го избирате за Премиер. Истинска правова държава сте без полиграф. Информация по СРС за корупция по етажите на властта.

28

Анонимен

преди 1 година

е направиха н ибедни просяци и сега ще търпим всяка *** заради едни нещастни пари за да оцеляваме- честито

27

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ПОНЕ ОЩЕ МЕСЕЦ, ЧЕ НИНОВА *** ПО МИЛИОН НА МЕСЕЦ ОТ ПАТРОНИ КОИТО НЕ ИЗНАСЯМЕ ЗА УКРАЙНА.

26

Анонимен

преди 1 година

Каквотои и да лъжат социолозите БСП вече е мъртва партия.

25

Анонимен

преди 1 година

аз съм пенсионер от Януари месец 2022 година и нямам и стотинка увеличение.От НОЙ ми обясниха, че на всики пенсионирани след 01.01.2022 годин увеличение не се полага.Чувствам се пренебрегнат и наказан от моята Родина

24

До 23

преди 1 година

Хората нямат вина, всички го знаем, най- малко пенсионерите. Просто тия са ***, и няма да се очистят никога сами, ако ние не ги изметем.

23

Анонимен

преди 1 година

Ш. И. Б. А. Н. Я. Ц. И. - К. О. М. У. Н. И. С. Т. И.

22

Анонимен

преди 1 година

изключването на пенсионираните след 01.01.2022 година от увеличението на пенсиите е наказание за тези хора, които по 40 години са работили и внасяли осигуровки, както итези пенсионирани преди тази дата. и двете групи пострадаха от високите цени .Нека тези които са гласували за тази неправда да обяснят защо еднат група полуава 10% увелиение , а другата не получава НИЩОКакво е провинението на тези хора за да бъдат наказвани от тези които те са изпратили в парламента и правителството

21

Аналлл л

преди 1 година

Корнела за Власт се хваща веднага за палците

20

бг социален пакет

преди 1 година

ПП дигат цените за да пращат оръжие на Украйна и хранят украинци.

19

Анонимен

преди 1 година

Само и само да Продължи Агонията.

18

Анонимен

преди 1 година

Каква програма бе.Та тези хора излъгха пенсионерите.За всички пенсионирани след 01.01.2022 година не само няма 10 процентно увеличение просто няма и 1 стотинка увелиение.Останалите пенсионери които са пенсионирани до 31.12 2021 година получават 10 % увеличениеТова е дискриминация и нарушение на правата на засегнатата група пенсионери.