367

Оф

преди 1 година

Каква гняз долна...егати полицайката, прилича на героиня от едни научнопопулярни филми след 00 часа

366

тя

преди 1 година

Тя ще говори това което й е угодно! А *** жено, какво ще кажеш за убитите мпади момичета от сина ти ?

365

Unknown

преди 1 година

Тая ако наистина му е помагала и давала информация кой , къде , как , трябва да я дерат заедно с него....

364

Ангелина

преди 1 година

До Промяна под номер 369- не те ПП и Бойко Рашков за този кратък период от време не са имали възможността да направят много кадрови промени,а това са кадрите на ГЕРБ и Бойко Борисов.След месец ноември 2022 г. вече във всички държавни структури и в МВ най- много ще настъпи "пълна промяна" с личностните качества на хората ,които ще се борят за промяната на държавата от простащината към естествената морална простота и правова държава ,в която приоритет са справедливостта ,а не недосегаемостта!

363

Ангелина

преди 1 година

Да си добър родител не значи да не лишаваш детето си от нищо...,както твърди майка му ,а може би от тук започва проблемът.Не зная дали е случайна фамилията ,но е рядко срещана Семерджиев - мисля ,че имаше такъв министър в далечното минало на МВР и затова "родственика му" също работи в "комбина" с МВР. Трябва да си напълно "сляп" ,за да твърдиш ,че не знаеш за проблемите на сина си ,защото неговите са "видни" и от километри. "Доброто дете",което води безсмислен живот ,отнема чужди смислени мечти

362

?

преди 1 година

До адв.МарковскиТи сериозно ли си толкова *** !! полицайката и други полицаи са му били чадър !! ако нямаше тая протекция.полицейски станции,честоти ( спират го за проверка, и го пускат ?!) ...и.тн ...нямаше да се стигне до това!! И как според теб тоя евтин бок,лу,к няма нищо общо с инцидента !! а какво говорим за полицай който има връзка с наркозависим, наркоразпространител?!! де.б.и.ли като теб трябва да влизат в затвора също

361

адв.Марковски

преди 1 година

Защо ми се струва ,че всичката правно неграмотна гмежица сте се събрали тук без доказателства . Полицайката какво общо има с убийствата освен, че момичето се е возило в джипа ,който докато тя се е тагвала в Инстаграм се е разполовил на две съвсем неочакванно и тя едва не е умряла горката. Не е правилно и редно да обвинявате момичето! Засрамете се какви хора сте. За убиеца "Гледала съм го с любов и не е бил лишен от нищо' Това е рецепта да отгледате л-но.

360

Татус

преди 1 година

Ще ви кажа каква е истината. Този Семерджиев не е никаква слушалка. Може да е бил едно време до някое време. Майка му милата като всяка майка няма никаква представа какво представлява сина й. В какво са го превърнали парите и начина на живот, който е водил. В какво са го превърнали наркотиците...а тази ,,полицайка" е просто една марионетка, която му е вършиха работа,...и сега ще ни обяснява каква е истината. Каква е, че той е лудо влюбен в теб ли?

359

Тая

преди 1 година

С тия татуировки е пример за подражание на подрастващите поколения, и ксобено на бъдещите полицейски попълнения ! Другарят Рашков предполагам, че има нейна снимка на бюрото си, или поне в чекмеджето !

358

Миро

преди 1 година

Това е прекрасен случай за,всеки българин,прекрасно да се замисли,В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ И КОЙ НИ ВОДИ,А И НАКЪДЕ!!!ТАКА ЛИ ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ НА ТЕЗИ МОРАЛНИ РАЗРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА НИ???

357

Г

преди 1 година

Прекрасно е жабурила на тлъстите началници кохонесите всяка сутрин преди баничката. Кофа за мъжки хромозоми.

356

Сашо от Варна

преди 1 година

Хубавица не е,интересна е - бих я клатил но на тъмно,защото не си падам по татуси...

355

Не знам... А вие?

преди 1 година

Дявол ли е, Ангел или Архангел този дух, който е затворил завинаги очите на тези деца и още се опитва да отвори нашите... Дали вече не заслужихме да ни ги извади?

354

бг

преди 1 година

Няма ли наредба за външния вид на българския полицай какви са тези джуки от силикон и татуировки? .Може и така но само ако работи под прикритие като ***

353

toti

преди 1 година

МАТА ХАРИ !!!БРАВО МИС !!! ДАНИ ШИРОКО СИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ/А НЕ ЦИПА / ВСИЧКИ ПОЛИЦАЙ КОИТО ТЕ ПОЗНАВАТ И ВИСШИ ЧИНОВНИЦИ НА КОИТО СИ СЕ УСМИХНАЛА !!!

352

Анонимен

преди 1 година

Ако някой някъде предава своето отечество и слава, ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ме пази.

351

Lina

преди 1 година

Поредната мустаката със силиконови джуки и ръкав татуировка се изказа. За съжаление нищо няма да се промени.1, 4, 7 рпу са работели за убиеца.

350

Анонимен

преди 1 година

Защо е в полицията тази курфа?

349

Huq

преди 1 година

С шутове са я закарали в ареста, кеф !

348

Анонимен

преди 1 година

Просто е бил под въздействието, на дявола да кажем . . . Да и понеже България вече е в третия свят, разбирай Африка, някой му е направил и voodoo и то работи! Нека отиде при родителите на убитите момичета и да го повтори, за да види и тяхната реакция! За голямо съжаление трябва да кажа, че преобладаващата част от българите (не всички) са посредствени шофьори и тези без книжки или с купени такива, са абсолютни убийци! Всеки ден ги гледам по европейските магистрали с неадекватното им поведение, ко