55

Анонимен

преди 1 година

Рашков не смее много да коментира случая, щото е напълно съпричастен със престъпника: хем с едни и същи хора се познават, хем не е сигурно кой кара по-често пиян.

54

Анонимен

преди 1 година

Вдигнете им заплатите. Може пък да почнат да ни пазят.

53

анонимен келеш

преди 1 година

Рашков оставка бе комунист долен:):):)

52

Анонимен

преди 1 година

100 % ОТ РОМИТЕ КАРАТ КОЛИ БЕЗ ДА ИМАТ НУЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕ. ТАКА ДА СЕ КАЖЕ С КУПЕНИ КНИЖКИ

51

Шофер

преди 1 година

Раше пусни един тест за наркотици на Кирчо, Асенчо, Наско, и още подобни като да речем Ицо Нон Стоп Индийския Коноп и Кирчо 2 от ИТН. Нека така започне войната с наркоманите !

50

Анонимен

преди 1 година

пародията е цялата държава

49

анонимен келеш

преди 1 година

Не ми се мисли ако сега при този инцидент ако правителството беше на ГЕРБ и Бойко:):):)Бойкикев,Гнома,Корнела,Баджанака на Радев,Настимир,Мая и Майките щяха да затворят пак Орлов Мост:):):):)Мисирките щяха денонощно да кудкудякат за оставка на правителството,особено тези *** от БТВ:):):)Крумова,Щърбева,Наплатанова и разни подобни тиняци:):):)

48

Анонимен

преди 1 година

До 123/71 Не знаеш колко добре правиш. Да оставим мутроландия на мутрите.

47

до 69

преди 1 година

Напротив, но пак не са правилните хора! Иначе в парламента над 200 човека заслужават, още повече в съда, прокуратурата и полицията!

46

Анонимен

преди 1 година

Никой не заслужава по такъв начин да загине!

45

Приемаме Прости утки

преди 1 година

Да вземат Гошко и Симонка в партията! И без това събират всички отpепки! Всяка Проста Питка е по-добре от Просто Киро!

44

?!?

преди 1 година

Точната дума не е пасивност а престъпна безотговорност от страна на служители под твое ръководство. Арогантно и типично за такива политикани като теб е това което казваш. Срам върху съвестта на жертвите.

43

Анонимен

преди 1 година

Може Симона да бачка жрица в извънработно време и тоя да я е наел?

42

Семер Гошев Мошев

преди 1 година

Чудесен е за следващ премиер!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 "ПОРОЧЕН КРЪГ, дами и господа !!!" Поправи ме,ако греша. Но нали ТОЧНО ТОЯ от снимката се намърда като един от тия, които щяха да разрушават "порочния кръг" на Баце? Искаш да кажеш, че това е било чиста лъжа и тоя участва в схемите ли?

40

Анонимен

преди 1 година

защо прикри случая снощи ?

39

Македоналдс

преди 1 година

Да се разрови цялото 1-во управление, докато се изреже цялото възпаление! Симона едва ли е еднорог в системата! По-скоро е част от практиката! Като я гледам е поникнала с вчерашния дъжд и не знае къде се намира, дори не я обвинявам толкова, като знам къде е расла! Този си е така от 20 години! Преди 20 години Симона е била в очите на баща си или в детската градина!

38

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Георги Семерджиев, който предизвика тежка катастрофа в София, при която загинаха две млади жени, е шофирал без книжка от 2005 г. Това съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков.Той добави, че през годините са били изпращани в прокуратурата материали с препоръка за образуване на досъдебно производство срещу Семерджиев, защото е карал без книжка.Те обаче са били връщани от прокуратурата с указания да се наложат само административни глоби.КАСКЕТА ЯКО Е ЗАХЛЕБИЛ С ТОЯ

37

Аз

преди 1 година

Човек на Борисов щом прокуратурата го е измъквала!Продавал е наркотици за Тиквата!И е купувал гласове за него!

36

Анонимен

преди 1 година

Тая Симонаа полицайката през деня се води на държавна работа ,а вечер работи за Семерджиев като умна-тутка в студентски град .Семерджиев продава наркотици в Студентски град и се отчита на полицаите .Всички работят за ТАКИ - Христофор Аманатидис .А ТАКИ се отчита на Чекмеджан, който го покрива чрез Гешев .ПОРОЧЕН КРЪГ, дами и господа !!!