26

Тихомир

преди 1 година

"Владимир Трънколов споделя, че само за последния уикенд има 10 убити при стрелби."Няма такъв народ.. хахах... избиват се като пилци. На тия не им трябва война, те сами си я правят на собствената си територия. Иначе нема лошо пращайте си децата да учат там щото реализацията е гарантирана. Само дето преживяемостта не е гарантирана. Сто пъти по-добре в немски, австрийски колеж, ако щеш в италиански лицей, но не и при тия войнолюбиви изпушеляци. Мир на праха на загиналите.

25

whistleblower

преди 1 година

Трябва фбр да хвърля едно око и на сина на Нинова много съмнителен ми изглежда...

24

Миладинова

преди 1 година

Щом са вдигнали с 3 пъти наема на баща му, то тогава момчето е имало пълни основания да стреля.

23

Анонимен

преди 1 година

"Най-вероятно изкарваха добри пари" - имигрантски манталитет, да гледаш в паницата на другия.

22

Анонимен

преди 1 година

Те на това му викат "американска мечта" Човек, който само като го погледнеш и разбираш, че е откачен, може спокойно да отиде в магазина и да си купи пистолети, пушки... каквото си иска оръжие. И после твърдят, че нямало проблем с оръжията

21

Талибан ерджолан

преди 1 година

Робите на алах си приличат по целия свят!

20

онбашията

преди 1 година

"От 22 години той живее в Чикаго и не вярва, че проблемът с оръжията ще бъде решен." либераската пропаганда в действие под маската на "новина" . От кога има проблем с оръжието? В Америка винаги всички са били въоръжени до зъби, от самото и основаване, това е заложено във философията на самата държава. Масови стрелби обаче има от съвсем скоро - средата на 60те. Да наричаш това "проблем с оръжията" в все едно да наричаш раково заболяване "проблем с косопада"

19

Ами

преди 1 година

Вдигнали му рязко наема на кварталното магазинче, той го затворил и като видял, че трябва да се регистрира като безработен, хванал автомата. Не го оправдавам, че е отнел човешки животи, можеше да живее, както живеят всички останали бедни американски и други граждани, но икономическата рецесия определено влияе на психичното здраве на нацията.

18

Асан

преди 1 година

На 21 бил у казармата ходил ли е :)))

17

Анонимен

преди 1 година

Хайленд, майленд, никой не му дреме за тази клoaкa.

16

Серго

преди 1 година

То и аз не съм разговорлив,ама живея във бедно предградие.Съдба.

15

Анонимен

преди 1 година

Установено е, че той е шофирал с около 240 км, . . . Какво е това 240 км разстояние или скородт? Вие там в редакцията, какъв завършен клас имате, защото по израза не бихте минали и през най-проста матура? Друго освен, че въпроса се отнася за САЩ, ако този е карал с 240 км/ч, то още на десетия километър полицията би го спряла, защото имат камери и по магистралите и следят яко - от опит го знам!

14

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Проблемът ви отново се казва КАПИТАЛИЗЪМ ! Безграничната алчност да стигнеш до там, че да продаваш оръжие на всеки който има пари да си го купи. Важни са единствено печалбите, за животите на никой не му пука. По същия начин давате и оръжие на украинските фашисти. Преди време спонсорирахте и поддържахте Хитлер от алчност отново

13

Джоруел

преди 1 година

Американския Семерджиев , но за разлика от този, нашия ще е на свобода догодина!

12

до 12

преди 1 година

Adblock plus в google и няма реклами!

11

Анонимен

преди 1 година

Друго си беше социализма. Народа се стряскаше на сън от милицията, камо ли да се опитва да бяга. Имаше лагери на смъртта и казарма. Все дисциплиниращи нацията неща. Сега всички се разхайтиха и почнаха да газят наред, нафиркани и дрогирани.

10

до 9

преди 1 година

И в България е супер ако имаш такива красти! Може да газиш хора с джип с лампи, полицията те пази!

9

Анонимен

преди 1 година

Добре, че не е в на Ирак и Либия режимите, че да го убият с камъни. САЩ е супер - начешаш си крастата, а после те хранят цял живот на издръжката на данъкоплатеца. В 21ви век да си затворник е като да си политик.

8

Знам го тоя!

преди 1 година

Извънбрачния брат на Семерджиев от забежка в Америка!

7

Анонимен

преди 1 година

Я не го винете. Изживява си американската мечта момчето.