40

Анонимен

преди 1 година

Танче мари,ако пуснеш и голи снимки и ще станат разкази с картинки. Не си много умно Танче ама пак имаш голяма фантазия, искрено ме разсмя.

39

Мангалиада

преди 1 година

Сапунен водевил

38

Анонимен

преди 1 година

Таня, кои са алтернативните енергоизточници? Ветрогенераторите?... Тази зима замръзнаха в Германия и се наложи на пожар да купуват допълнително газ и петрол... От Русия. Слънчеви панели? Каква площ ще трябва да се инсталират за да захранят Северна Европа примерно, като там слънце има в един от четвъртъците на юли месец? Атомната енергия влиза в зелената сделка и ко правим? Оставаме пак на газ.

37

g.venov

преди 1 година

До Таня абе гледай си тенджерите де си тръгнала и ти политика да чепкаш,чепкай друго бе моме...

36

Анонимен

преди 1 година

"Както си беше." - да, ама вместо философи, кока-кола и рок-н-рол, ще си имаме Грета, оригащи се от монстър на повърнато младеж и наркомани аутисти слущаши електронна музика и зяпащи се като ущипани по цяла вечер. Не ни трябват ресурси ще си живеем като Холандците и Американците в двуетажни дървени колиби и за разнообразие ще си правим някоя каменна като англичаните и французите.

35

Анонимен

преди 1 година

С това, че не си среса косата през целият си мандат. Ааааа и докато разправяха за ваксини и дистанции, си правиха партита и грам не им дремеше за небивалиците които говореха

34

Анонимен

преди 1 година

"мощно развитие на алтернативни енергоизточници" - абсолютно. Грета аутиста само да не забрави да дуа за ветър, че в Швеция има слънце по 3 месеца в годината.

33

Анонимен

преди 1 година

"Като гледам другите, той беше най - симпатичния Европейски лидер, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА" - чорлав и дрогиран пълен изтърсак и все пак доста по-приятен от джендърите Трюдо, Кирил и Макрон. Хахаха.

32

Таня

преди 1 година

Европа най-накрая започва да преобръща статуквото. Линиите са начертани - пълно откъсване от Русия, мощно развитие на алтернативни енергоизточници, укрепване на евро-атлантическия пакт и нова, още по-силна световна доминация. Прекалено много аванта и толерантност имаше към света, в резултат на което, някои джуджета се помислиха за нещо и решиха да скачат срещу тоягата. Сега обратно - едните ще си продават ресурса евтино, другите ще сглобяват касетофони с него за $5 на ден. Както си беше.

31

На кратко

преди 1 година

1099 е началото на опитите Папските червени марсиански кръстоносци да изкоренят червеният ислям кланящ се на числото 999...........След 88 години владение на Йерусалим червените марсински кръстоносци и Папите били опозорени от червения ислям и то с числото 88..........военни червени гей *** мязат.

30

Анонимен

преди 1 година

Ще го запомня със създадената война в Украйна заради пристанището в Мариупол, с расизма спрямо българи и румънци по време на предизборната му кампания - довела до Брекзит. Като цяло го признавам за един от продажниците и разрушители на Антантата и довеждането на Европа до пълен икономически и духовен колапс.

29

До 26

преди 1 година

Много си .ЪП!!! Този Путин не го свали, а му плати за да излезат от ЕС!

28

Анонимен

преди 1 година

Сега Магат пак ходят с Камерън да се сношават със свинско глави.

27

Анонимен

преди 1 година

Тоя като Зеленски разказа играта на народа си.

26

Анонимен

преди 1 година

Бетер турски сериал.

25

Анонимен

преди 1 година

Е тава е демокрация реална- скандала за направен домашен ремонт, а тук се изнасят милиони в чували и никому нищо.

24

МарсКръстоносци

преди 1 година

1054 г. Папите изтъкват червени езически Марс доводи за разкола обвинявайки Константинопол в толерантния и мекушавост а 1099 е първия старт на червения Католически Марс срещу Исляма...................Червеното на марсианските Кръстоносци с начална дата чак 1099..................Норвегия,Дания,Швеция,Норманите за първи път приемат Христа 1030 малко преди чревното марсиански от 1099 та простимо но признава куха члена англоглава е ИЗНЕНАДА

23

Анонимен

преди 1 година

Борето го назначи Володя , но видя че *** за зеле не става от него и сега го разкарва !

22

Анонимен

преди 1 година

За Джонсън не знам, но Киро Кристала ще се помни дълго. Такъв отпечатък и такова падение България преди Киро не е имала.

21

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е като си тръгва някой. Идва нещо ново може би по-хубаво. И Киро си тръгва супер!