30

Грехомер

преди 1 година

Интересът клати феса.Китай се готви да окупира Тайван и ще му е нужен съюзник, а и разбира се евтини руски суровини.Предлагам на всички русофили да се запишат доброволци в руската армия.Сборен пункт Сточна гара

29

Магелан

преди 1 година

Шок и ужас.От близо десетелетие китайчета пълзят икономически съд технологий ,фирми работна ръка и изкопуване на безценица суровините на пияните мужици.И това става от Урал на изток.Като някоя сутрин тъпите алкахолики ще се събудят и ще устсновят че Сибир не е тяхна а китайчетата.Китай също има ядрено оръжие.Тези зомбита който за с промити от болшевиките мозъци ,бедна им е фантазията какво ще се случи с тяхната любима Расия.Цялата им скана държава ще се разпадне и рашките в пещерите

28

Анонимен

преди 1 година

г-н путин веднага да се изгонят бг медии от русия от името на бг народ че пишат много лъжи и пропаганда

27

мдаа

преди 1 година

та нали половин Русия Путин е продал на китайците..

26

До 24

преди 1 година

Живея в Англия и мога да кажа, че всичко е до пазара. Тука има неща, които ги няма в България, и са доста конкурентни на най-добрите китайски. Просто в България са второто качество на западните или по-стари модели. Като технологии САЩ са все още номер едно.

25

Анонимен

преди 1 година

В какво се изразява това партньорство, Китай да купува за без пари евтини ресурси от все по-закъсалата Русия.

24

Анонимен

преди 1 година

Трябва да стиснем и китайците за топките.

23

Алекс

преди 1 година

Драконът държи Мечката все по-здраво.Китайското "приятелство" е тежко.

22

Анонимен

преди 1 година

Приятелството е велико нещо #

21

3

преди 1 година

Китайците яко шиббат Рашистан отзад, докато ги тупат по рамото и им казват: С вас сме бе, братя сме бе"

20

до 22

преди 1 година

Яд те е че нямаш азиатски лаптоп ли? Нека ти кажа - аз съм с Huawai, синът ми е с LG, няма такива лаптопи - нито Дел, нито хюлет пакард нито цомпац нито който и да е прати такива здрави леки лаптопи с такива батерии - моят лаптоп си работи 12 часа с едно зареждане без проблем. А за цената да не говорим, кой разбрал - разбрал

19

Ром'с

преди 1 година

До 21 .. по стара традиция... винаги сме на неправилната страна... (

18

Българин

преди 1 година

Браво. А ние ще си стоим на потъващия кораб наречен ЕС ...

17

Извод

преди 1 година

Задълбочаване на връзката между икономическото джудже Русия и икономическия гигант Китай, доведе до посочването на Китай като основен противник на запада. И за разлика от пишещите тук специалисти,,аз зная, че във върховите технологии САЩ са все още номер едно. Като си спомня как срутиха за една година хуавей....практически извод....ако не искате да бъдете изненадани...не си купувайте китайски телефони, а може би и РС. Айде със здраве,кой разбрал...разбрал.

16

до 18

преди 1 година

Тези данъци са си ги взели с лихвите. Само да ти напомня, че ни рекетираха 4млрд. за самолети, които никога няма да видим. Да ти п-а ина партнъорството.

15

Анонимен

преди 1 година

До до 15/17 "Тивсе едно говориш за нашето "партньорство" със САЩ. Така звучиш" Не знам, не знам. Българите редовно правят бизнес със САЩ, ходят да се обучават, да работят и пр. Нещо н есъм чувал да см еимали такова "партньорство с пРосия по собствено желание. :)))) Щатксите фирми плащат огромни данъци е българската хазна. Друго нещо, с което руските "партньори" са печално известни. Та, дотам със сравненията :)))))

14

Че

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

До До 6 "То това е партньорството. Взаимоизгодна за двете страни" Е, да пожелаем на пРосия все такива "партньорства" да има. :))))

12

До 6

преди 1 година

То това е партньорството. Взаимоизгодна за двете страни. А не, ние сме ви партньори, но ще ви продаваме газта си по-скъпо от на опонента ни.

11

Анонимен

преди 1 година

До БАНко Да, наистина? Защо излязоха толкова глупави, и вместо да си предадат демокрацията на нациста в Кремъл за некое евро, решиха да си пазят цивилизацията. Наистина много необяснимо поведение! Добре, че са кремълските мегафони, да ни посочат колко глупави са тия европейци.