12

Анонимен

преди 1 година

Американски идиотщини за утвърждаване на "позитивни" мисли от безскрупулни кариеристи, за които най-важното нещо са парите. Напълно противоположно на българската народна поговорка "скромността краси човека".

11

Хахахахахаха

преди 1 година

Водят си дневник е идиоттияя! От къде идва тази информация? Каква е квалификацията на авторът?

10

АНОНИМЕН

преди 1 година

Щастливи са само емигрантите

9

Ки Ко

преди 1 година

Щастлив човек е Рашков научи полицията да се храни от мафията.

8

от 7

преди 1 година

Исках да кажа, че не виждам никаква причина да не се похвалиш.

7

до 5

преди 1 година

И аз съм кариерист и се хваля с професионалните си успехи. Всеки интелигентен човек първо те пита с какво се занимаваш. А, ако професията ти те прави щастлив, няма по-хубаво от това на този свят и не виждам никаква причина да се похвалиш. Аз си го казвам- работя за пари. Не ми е особено хоби професията, но не ме и натоварва по никакъв начин.

6

до 5

преди 1 година

Баце, какво си се разписал- тичаш да бачкаш за 3к в склада на Лидл и си реви колко си зле в интернет. Първи признак на неуспелия бедняк- мрънка по цял ден и вини Марс и Луната за положението си, но не и себе си. Прочее, живея на село. хубав ден.

5

Кариеристчето

преди 1 година

1-ви признак за щастие - пишеш на непознати в интернет колко си щастлив и какво материално положение имаш :D Айде тегли твое средно картата и бегай на село!

4

Анонимен

преди 1 година

Цял живот съм бил щастлив. Някакви особени навици нямам. Кое ме прави щастлив? Здравето, усмивките на семейството ми, кариерата ми, материалното ми положение, което се подобрява от ден на ден.

3

Ко? Вра!

преди 1 година

Да работят в 1-во , да имат много татуси и дрога и да са с чиста съвест!

2

200кг щастие

преди 1 година

Не се замислят, че Гергьовден, деня на благодарността или коледа, рано или късно идват, ако не тази година, то някоя следваща.

1

ДОБРА СТАТИЯ.

преди 1 година

ТОЧНО И ЯСНО. ВСИЧКО Е В ТЕБ. НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ДРУГИТЕ ДОБРИ ХОРА ЧОВЕЦИ. ПОГЛЕДНЕТЕ С ДОБРО КЪМ ТЯХ.