75

историк

преди 1 година

До ИСТОРИЯ 77 Май си бил двойкаджия по история! Винаги и сега мозъци са изтичали към Сащ, а не от! А руснаците вече ще гледат към цивилизацията през крив макарон, путински шпиони на никой не са му изтрябвали даже ние си ги имаме повече от достатъчно!

74

БОЗО

преди 1 година

До Анонимен79 Аха, те щот китайците си нямат хора, обезлюдили са се, та ритат за руски работници!? Освен това остава риска после Путин да тръгне да ги освобождава от китайски гнет!

73

АА

преди 1 година

До Анонимен 80 Доказано е че най много се дразнят на хомосексуалните, скритите такива! Така че не е хубаво да обиждаш колега!

72

Германец

преди 1 година

То мозък да садиш картошка не трябва. Друга индустрия в матушката скоро няма да има.

71

Анонимен

преди 1 година

Па да ходят в Китай. Ще си бачкат на воля и от там. А тепърва Китай и Русия може да отворят свои технологични компании и ще трябват много ИТ-та и при тях но трябва време.

70

Анонимен

преди 1 година

Защото има визи за руснаци за това.

69

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Историята се повтаря - Мозъци течаха от САЩ в Европа .Важното е че тук се показва че Русия не спира свой граждани - всички ни казват че Руснаците са затворена Държава без Демокрация .И в допълнение - защо не бягат в Германия или САЩ ???

68

Анонимен

преди 1 година

Мозъци винаги ще текат. Важно е разплода да тече нормално.

67

Анонимен

преди 1 година

На умня и способния що се отнася до web бизнеса и IT му е без значение от къде ше работи просто има временно прехвърляне поради санкциите за да могат да ди получават мангиза и не е ясно дали изобщо са в грузия

66

ww

преди 1 година

каква Грузия бе хора скоро се върнах от там мизерия и глад,сядаме по ресторантите поръчваме храна (там храната е супер и много вкусна и без пари)през прозорците те зяпат малки и големи то ти пресяда на гърлото като гледаш как те зяпат в устата

65

Крим не е руски

преди 1 година

и на Путин му е изтекъл мозъка ама през ануса.

64

Анонимен

преди 1 година

Ултра елементарни съчинение уеб дизайнерите не са IT и IT не само интернет истинския IT изобщо не се занимава с уеб сайтове това му е хоби в интернет има фри каквито си поискаш уеб платформи

63

Saulk

преди 1 година

Гнили мозъци заминават. Истински остават. Много по-добри условия за развитие в момента са точно в Русия

62

Анонимен

преди 1 година

Тогава може да се тълкува и че САЩ и Грузия нямат мозък и са много зле щом търсят чужд мозък.

61

статия

преди 1 година

за промиване на мозъци кьор фишеци

60

Анонимен

преди 1 година

Ами че то на руснаците не им трябват мозъци...Водка с кисели краставички е истината.

59

Българин

преди 1 година

Не знам защо хора от IT сектора ги представяте за "мозъците на нацията". Това са тясно профилирани хора, които се занимават с технологии, голяма част, от които са внесени от западни държави. Не че вече такива технологии нямат и Китай, а за някои неща и Русия. Аз познавам много IT-та - разбират от писане на код и системна администрация, но не мисля, че държавата ако се ръководи от такива хора би станало нещо качествено.

58

Анонимен

преди 1 година

Мозъка на руснаците е изтекъл отдавна прости като Тодор Живков и Бате Батман

57

Анонимен

преди 1 година

те големи мозъци ще да са, щом в Грузия "изтичат" тази така успешна държава

56

Анонимен

преди 1 година

Че то половината им ИТ сектор се изнесе вече. След това забраниха като в типична диктатура хора с над х доход да напускат страната. То не че има накъде да идат де, ама поне в нашата компания, след затварянето на офисите в Русия, минаха през Турция и повечето вече са релокирани у нас. Има и в Полша и САЩ.