200

Ъ

преди 1 година

Заслужава максимум срок с първоначален строг режим плюс поне 2 млн. лева кръвнина да заработи.

199

смех

преди 1 година

Глобалното правителство щяло да управлява Света хаха че те едни убиици на пътя не могат да осъдят.

198

бг

преди 1 година

да караш дрогиран пиян или без правоспособност трябва да третира като предумишлено убийство или опит з убийство в НКкодекс

197

Охоо

преди 1 година

От сега ни подготвят..Я стой 2 години я не и айде добро поведение, съвестен гражданин..

196

с.т.

преди 1 година

След всичко, което чух и изчетох, как полицаи са помагали и прикривали този убиец, как някакъв военен прокурор е отишъл на местопроизшествието вече знам, че на това чудовище ще му дадат най-много 5 години затвор, а не 20!

195

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да му направят , ако не ги притиснете сериозно , а утре или в други ден пак ще се случи и пак от същото по много ! Всеки си мисли : " Мен не ме засяга ..." - Днес може би да , но утре ..?!

194

Емигрант

преди 1 година

В Англия за произшествие след употреба на алкохол, дрога или телефон се дава автоматично максималната присъда. И да коленичите по паважите и да не коленичите, децата ви ще избягат в някоя нормална държава.

193

Жокера

преди 1 година

Нека са 5 че неможем да го чакаме.

192

Справеливост ?

преди 1 година

Има само една справедливост - екзекуция !!! Близките на жертвите да не се маят , а навреме да си поръчат килър.

191

Смех, другаре !

преди 1 година

Два човешки живота ще бъдат изтъргувани от съдебната власт на България за няколко години затвор( общежитие) от празноглавия ритнитопковец, който успешно е станал мафиот ! Честита промяна , мъдурковци ! Ще ви газиме както си искаме ! Аре, чао !

190

Смях

преди 1 година

Давайте си му гривната, пляс през ръцете и тая *** пак излиза, знаем как е с прокурорските чадърчета.

189

Star

преди 1 година

В другите държави толкова дават за изнасилване.Ако го осъдят в САЩ ще лежи от 20 до 50,а може и повече.В САЩ 100-200 годишните присъди се раздават най редовно.

188

Анонимен

преди 1 година

До Хахахаха___а ти какъв си?... същия

187

Анонимен

преди 1 година

накрая ще му сложат гривна и айде кой от къде е... като убиеца на Цветков

186

Убийството

преди 1 година

на двете жени от бившия футболист е дългата сянка на бкп/бсп - безнаказност, мутри, безхаберие. На това ни учехаКомуноидите и резултЪт е Очевиден.

185

211

преди 1 година

До Анонимен 211Нито този ***,ил е допринесъл нещо, нито дядо му, активен участник в избиването на българската интелигенция,по заповед на чужда държава.Накрая дори унищожи архива на БКП да не научи никой за мръсотиите които са вършили.

184

Аз

преди 1 година

Пет додини, добро поведение и след няколко месеца пак ще е сред нас...

183

Teo

преди 1 година

Накрая ще се окаже, че не е шофирал той, а извънземните, и понеже всичко лежи на косвени доказателства, както при Йоан Матев, няма да го осъдят! Това е родината ни! Това е държавата ни! Това е ГЕРБ! Оня с чайовете още не са го осъдили! Ако си някой дребен мишок, ще лежиш пет-десет години, но ако си човек на някого - 5-6 месеца в ареста, докато всичко се уталожи, батките ще му кажат да се покрие и да не прави глупости, а децата ще гният в гроба. Не ки знам такита макита стъкита мъкита, тъжно е!

182

Анонимен

преди 1 година

Сега стана ли ви по-добре като излязоха имената на момичетата?! :(((((

181

Добре, де

преди 1 година

Къде се къса брънката? В полицията, в прокуратурата, в съда? С 50 престъпления си на свобода, убиваш двама души и ти дават......5 години???