16

Анонимен

преди 1 година

Русия и Сърбия насаждат омраза в Северна Македония против българите и българското, а тук някакви русофили не спират да се прехласват по враждебната политика на Путин спрямо България. Ние искаме норални отношения между двете държави, но това не е в интерес на Русия и техните сателити от ДПМНЕ и левицата подклаждат омразата.

15

Меди доганов

преди 1 година

Ашколсун кьопоолар! От мене се учат гюбюрите! Асълченгене, машшшаллла !

14

баба мара

преди 1 година

ес дали вижда какво става и кого иска да вкара в съюза българия да затвори вечевратата и да не се занимава повече с македония ние сме в полит криза и не ни е домакедония от 100 000 бълг паспорта в преброяването само 3500 се признаха забългари така че затваряите вратата ба;лканите зона на мира и дружбата

13

Цицкоски

преди 1 година

На чист древно-македонски: вай аман от антички гюпци и гюпски чалъми !

12

Шах

преди 1 година

Всичко което правят е доказателство че са българи . Правят го по; Български; .

11

АнонимеН

преди 1 година

ВМРО-ДПМНЕ ИСКА ВЛАСТТА! ПОВОДА БИЛ ДА НЕ СЕ КЛЯКА ПРЕД БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ ОТСТОЯВА МАКЕДОНСКАТА ЛЪЖА! ВМРО-ДПМНЕ ОБЯВИ, ЧЕ ТЯХ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ЩЕ СА В ЕС, А Е ВАЖНО ДА СЕ ОТСТОЯВАТ ЛЪЖИТЕ ЗА МАКЕДОНИЯ! АКО СИ ИЗБЕРАТ ВМРО-ДПМНЕ НИКАКВО ЕС ЗА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ В СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ!

10

Анонимен

преди 1 година

До 8 много си прав,още по времето на Милошевич сърбите да ги бяха унищожили,ако не беше казано на сърбите,от наш външен министър че ако влезнат в Македония то българската армия на 3час ще бъде в Ниш.А през 2000 г им подарихме 100 танка и застанахме на тяхна страна пред целия свят в спора им с албанците та останаха с цялата си територия. Но дебелите глави в Скопие все още са отровени със сръбска отрова и не могат да се осъзнаят.

9

Анонимен

преди 1 година

Старите методи на КГБ, които и Путин демонстрира в момента: правиш нагласена провокация и след това обвиняваш политическия си враг за това. Примери бол: взривяването на блоковете в Чечня от хората на Путин, за да си оправдаят инвазията, този жалък опит на ВМРО-ДПМНЕ е същото нещо. Основата на стратегията е да се изкараш жертва, за да можеш да търсиш "справедливо възмездие", след което пристъпваш към безогледен терор и престъпления.

8

Анонимен

преди 1 година

Те сърбетата осъзнават ли, че веднъж да ги отпишем и край с тех :))) Българина прави компромиси, но може и да бъде много жесток, тоест никакви компромиси :)))

7

Granik

преди 1 година

Тия пък какво рипат като зак&Ани ? Шефа Макрон да не прати чуждестранния легион ,да ги кротне малко.

6

Анонимен

преди 1 година

Да питат албанците, те живеят на тази територия "Македония " от хилядолетия и добре знаят кой ,кой е!Албански са вицовете за т.н "македонци ", че като изкъпеш македонец той става чист българин и другия който скандират на мачове "Господ ви създаде българи,а Тито македонци".Коментара е излишен.

5

Зозо

преди 1 година

Хахаххаааа, май ще има българо-албанска граница след нова година :))))))))))))))))))))))) никой в ЕС няма да търпи руски и сръбски "чалъми" в Европа.

4

IVo_1

преди 1 година

Тия сами незнаят кои са, тръгнали към ЕС.Ами не са дораснали интелектуално за този съюз. Ние сме си в ЕС, те се напъват да влизат. Като искат да са вътре трябва да се съобразяват и да изпълняват изискваният. По-добре да не не се мъчат повече, нямат шанс (освен ако не се обявят за българи и така автоматично да станат част от ЕС и България)

3

Зозо

преди 1 година

Хахахахааааа, сърбоманите ако не приемат френското предложение - ке го ручат албанскиот :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Анонимен

преди 1 година

И що думат сега брюкселските лентяи или още нищо не им е светнало между ушите???

1

7

преди 1 година

Ако продължават така накрая Великите сили ще ги поделят на зони на влияние и територия на Албания и България може и Гърция само и само да не попаднат в ръцете на Сърбия и Русия