57

Някой знае ли

преди 1 година

Какво положително нещо са направили за България Кирчо и Кокорчо?! Само празни приказки !

56

Анонимен

преди 1 година

Борис джонсън, британския премиер-клоун е свален -- вече е само и. д. премиер до намиране на нов за поста.

55

ПроСоТо

преди 1 година

ще си позволя още малко по темата,защото тук влизат не са "захлебващите трамваи",но И интелигентни люде:..-Знам,че "трамваите" си мислят:-"САМО БЕДНЯГА може да агитира за прогресиращ данък"...Това е смехотворно!.."Беднягите" САМО щурмуваха Бастилията и обезглавиха Луидоровците ..Всичко останало го направиха БОГАТИТЕ!..БОГАТИТЕ въведоха ПРОГРЕСИРАЩОТО данъчно облагане в проспериращите държави,НЕ беднягите !..Който разбрал,разбрал..

54

Анонимен

преди 1 година

Имаше една приказка:Никой не може да ти даде това което, аз мога да ти обещая. Мен лично ме дразни че в здравеопазването нищо не се променя, краденето е Велико, докторите супер алчни ,а ние измираме. Продължава Промяната

53

Анонимен

преди 1 година

До 123 Изпратете ги да учат там, където си завършил ти, за да пишат коментари под интернет сайтове, вместо да управляват България.

52

ПроСоТо

преди 1 година

Що се отнася до "подготовката за еврото",то ТИЯ ни подготвят СЪЩАТА история като с "Юнашкия отказ от руски газ"..Тоест,ценови шокове и пълна загуба на национален суверенитет..Но,докато ние "мъдруваме",тия си действат..."Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват"-народна мъдрост..

51

ПроСоТо

преди 1 година

Пропуснали са ../дали нарочно,или "без да искат" ?/..-Спешно въвеждане на ПРОГРЕСИРАЩО данъчно облагане и МИНИМАЛЕН НЕОБЛАГАЕМ ДОХОД !!!!!...Защото:..-някои печелят много,да са живи и здрави,но тяхната печалба се дължи на факта,че ДРУГИ СА ОБЕДНЯЛИ !..Човешката популация е основана на СОЦИУМА,тоест, на ОБЩЕСТВЕНАТА организация на живот.Всеки е зависим от всички.

50

123

преди 1 година

Ето ви един жив пример къде да не си пращате децата да учат - в Харвард!!

49

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

СОЦИАЛИСТИТЕ ПРЕДЛАГАТ РОБСТВО НА ХОРАТА. ДРУГО НИКОГА.

48

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Е НЯМА ЛИ ВСИЧКО ДА Е БЕЗПЛАТНО, САМО СРЕЩУ РУШВЕТИ КАКТО БЕШЕ ПРИ ПРЕСПЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ.

47

ОБЯСНЯВАМ:

преди 1 година

ПРОДАЖНИЦИТЕ, КИРО, НЕ СА ЛОЯЛНИ! КАТО ОТБЛОКРАТ СМЕТКАТА НА РУСКОТО, МИТРОФАНОВА ЩЕ ИМ ПРЕДЛОЖИ ПО- ВИСОКА СУМА И ЩЕ ТЕ МСПЪНАТ...

46

Анонимен

преди 1 година

ЯВНО СА НАПАЗАРУВАЛИ ВЕЧЕ НЕОБХОДИМИЯ БРОЙ ПРОДАЖНИЦИ, ЩОМ ЧАК ПРОГРАМИ ВЗЕХА ДА ПИШАТ!

45

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Социалистите ще ви откраднат 5 лева за да ви дадат 1 лев.

44

Анонимен

преди 1 година

СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ПОПУЛИЗЪМ ИМА МНОГО ВИСОКА СОЦИАЛНА ЦЕНА.

43

Чернобилче

преди 1 година

Много ми е интересно какви са тези "алтернативни доставчици на ядрено гориво". Няма да е зле да обобщят по въпроса. Идеята да набутат американско гориво в козлодуйския реактор е все едно да пробваш да караш колата на ракия. Да кажат отсега да знам дали да се запасявам с йод.

42

Анонимен

преди 1 година

Тези индивиди направиха толкова злини и поразии на България за по малко от година колкото всички останали не са направи за 30 години. Съд и Затвор за националните предатели!

41

Анонимен

преди 1 година

тия типове да се махат вече. достатъчно се упражняваха като (не)държавници и направиха много поразии. би трябвало да им се потърси отговорност за това.

40

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Звучи като Утопия.

39

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми да им гледам лицемерните физиономии на шмекери туке има-туке нема от битака.

38

Анонимен

преди 1 година

за независимите страни няма значение с кого търгуват стига да им е изгодно - а на колониите им казват от кого да купуват и на каква цена и им обясняват колко са лоши руснаците - ами що не питате унгарците - те рубладжии ли са или хора с чест и достойнство дето не разрешават да им се нарежда от къде и кава да купуват- и шорош и хората му ги изритаха като мр.ъ.сен пар.цал- а у нас те командват