136

Анонимен

преди 1 година

Какви оставки,какви пет лева? Всички заради които един рецидивист е на свобода заедно с него в затвора!!

135

Слава

преди 1 година

този е като повечето "бежанци" украинци у нас!

134

СМ

преди 1 година

Защо трябва да се стига до тук!? Сега началника на полицията където е трябвало да бъде задържан, както и началника на участъка където е станал инцидента - ще си подадат ли оставката? Като не могат да си свършат работата - да се махат! Няма само заплати да вземат от МВР... Рашков - не се ослушвай а ги освобождавай! Не знам за вас, но при мен все повече и повече се усеща беззаконие и безнаказаност! Време е това да спре! - Стига!

133

Анонимен

преди 1 година

Синята лампа се вижда на клипа, какво има да се доказва. Ползвана е по време на инцидента

132

СЪД ЗА СЪДИИТЕ !

преди 1 година

Аз виждам причината че е в съда , прокуратурата и полицията . За мен те са виновните ! ! !

131

Годжи

преди 1 година

Трепането му е малко

130

Анонимен

преди 1 година

Ей, не ви е срам... Във всяка статия Цветкофф, та Цветкофф... Цветкофф без колан и си излиза на парад от колата и си пийва водичка (тотална престъпна неграмотност), а тук 20 пъти по-сериозен инцидент от това. Нито в единия случай има умишлено убийство, нито в другия. Първият е извършен от бяла якичка мамино глезено деценце, а вторият- от рецидивист престъпник, който ще гние по затворите поне 15 години.

129

Адвокат :

преди 1 година

Открих Америка ! Колумб: Аха сетил са !! Викингите: Мале страх !!! Египтяните: Е да ва *** в откривателите .!. Ерджолан: индианците са турци?! Македонците: Америка е Македонска Земя???.!. Вселената: шушшшшш ..............

128

Влади

преди 1 година

Айде поредния защитник на правата на престъпниците! За каква съдебна реформа ми говорят Пинокио и Жената зад щанда, щом нищо не се прави за задвижването на делата - с години се шиканират, а накрая убийците си излизат на свобода , по живо, по здраво. Такива адвокати се правят на заети, на болни, даже от женски болести само и само нищо да не тръгне в съда.

127

Анонимен

преди 1 година

Само с "АКО" не става! То АКО управляващите спрат да крадат ще живеем по добре , ама не се случва.

126

Анонимен

преди 1 година

Този индивид с вид на ахмак определено има протекции от страна на мвр! Осем години щофира безпардонно незаконно!

125

Анонимен

преди 1 година

Адвокатът на обвиняемия го чакаха 7 часа. За 7 часа може би е пристигнал от Марс.

124

Анонимен

преди 1 година

Живея в Англия и ви казвам, този щеше да получи поне 30 г. или доживотен!!! А в България се говори как съдиите нямало да приемат умисъл... В Англия убийство на пътя поради дрога, алкохол или употреба на телефон се води умишлено!!!

123

Дааа

преди 1 година

Сега не разбрах какво е имал впредвид чорапа като каза мутри вън т.е. мутрите вън от затвора - на свобода, на море, на купони.

122

пена

преди 1 година

Ето това е "промяната" на Рашкоф. Когато цялото МВР се занимава единствено с политически поръчки, така става...

121

Цялата държава

преди 1 година

батак, трябва и къертене при адвокатите, не се ли яви 3 пъти на дело да им се отнемат адвокатските права до живот, след това като са толкова хитри юрист консул в някоя фирма но адвокат не

120

карачанаков

преди 1 година

Че алкохола не прощава е факт,доказва го за пореден път Бойко Рашков. УСТАНОВЕНА е жената която НАЙ-ВЕРОЯТНО е избягала от мястото на катастрофата, но коя е тя няма да я каже.Как така хем е установена хем е най вероятно.Рашков ,спри да се наливаш досега само приказки и нищо не си разкрил ,все отлагаш за друг път,а ще ставаш шеф на КОМПИ.

119

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да си адвокат,за да прозреш това

118

Анонимен

преди 1 година

Ако, мако.... само дето точно вчера при ареста на тоя се случиха пак поредните миззерии, сътворени от адвкокатите му, поредните вратички, поредното забавяне на арест, на взимане на проби. Та вие от сега го гледате каот писане яйце. Какви права има този б0кл ук след като е убил двама души?

117

Анонимен

преди 1 година

Колко празни приказки на този адвокат, усусква, усуква, нищо не казва, нито едно конкретно решение няма в думите му, е затова сме на този ред. За такива убийци - един як бой в полицията, ама здрав бой, и после в затвора на строг режим поне две години.