13

Анонимен

преди 1 година

мИхаилов ,махаите се и никога не се връщаите .

12

Анонимен

преди 1 година

Над 40 г. съм гласувал за БКП от 1989г. за БСП. Сега вече няма да гласувам за тех. Изложиха се. Все отгалат преизчислението на пенсиите,беше за октомври 2022г. сега обещано от 01.2023г. - т.е никога.Депутатите ще мислят за народа когато и те заживеят с една н-р средна пенсия от около 700 - 800лв. без евтини кюфтета в стола и без служебни коли.

11

един от суверена

преди 1 година

това ще бъдат първите избори за които няма да гласувам за никого. въобще ама въобще сега няма никакъв избор. всички много яко се компрометираха.

10

Майора

преди 1 година

Абе Михайле ти ли ще ми говориш че не си от статуквото! Та вашта партия любима е света вода ненапита , тя не фалира три пъти страната , не направи долара 3000лв , не изнесе парите на хората , не създаде мутри и олигарси , които платиха протестите и създадохс кабинета! Срамота , това е лебедовата ви песен!

9

Социялиста

преди 1 година

Друг път. Чист комунист. И типично. Общи приказки и лозунги. Това ще, онова ще. А истината е, че ЩЕ прикриете краденето. А това нещо Мая, спиране няма. Като латерна е. Навий и пружината/ метни и някой лев/ и и гледай сеира. Даже, има моменти, в които и сама започва да си вярва.

8

"Тя е насочена

преди 1 година

към всички основни интереси на нацията." Така ли, да ви ***? Е като върнете евтиния и сигурен газ от Русия, пробвайте пак, дж е ндъри предателски!

7

до 6

преди 1 година

Нинова дори казва, че БСП е 130 годишна партия. Хахахаха На статуквото бащата са.

6

??

преди 1 година

Абе в това БСП всички ли са поми ари ?

5

СТАТУКВОТО Е БСП

преди 1 година

1944....2022.

4

Анонимен

преди 1 година

Ще усетите подкрепата на хората при изборите. БсП ще види народната подкрепа скоро. Сега имате 26 депутата, които Нинова спокойно може да качи на една каручка и да ги закара на с.Крушовица под крушата. При нови избори ще имате макс 13 депутата. Партийката ви умря. Нинова купи последния пирон за ковчега на БСП и го заби днес.

3

Анонимен

преди 1 година

БСП все професори вадят. До един агенти и продажници. Само закон за Лустрация ще оправи България. Да им вземат плагиаторските титли!

2

Анонимен

преди 1 година

Този СЗО масон ако ни го натресат за здравен министър, умрелите от Ковид до нова година ще са поне 50000

1

Анонимен

преди 1 година

Понеже има сигнал до Прокуратурата за покупка на депутати. Иначе можеха да купят още 10 депутата. Кое им пречи? Нито акъл, нито образование. И двете ги нямат.