77

Кефи ме

преди 1 година

Нахалството на ***...пледират срещу ваксини,а те самите да ваксинирани ,защото Имат Семейство...

76

Рискове от ваксини

преди 1 година

Публикувано в Nature проучване: "Възрастово- и половоспецифични рискове от миокардит и перикардит след ваксини Covid-19 иРНК", https://doi.org/10.1038/s41467-022-31401-5 показващо колко неточно е твърдението за всеобща полза. Проучването установява повишен риск от миоперикардит през седем дни след ваксинацията с мРНК както при мъжете, така и при жените, който е особено висок при мъжете на възраст 18-24 години. Хоспитализация със сърдечни заболявание е по-рискова от хоспитализацията с Ковид19.

75

АС

преди 1 година

До Анонимен В САЩ ЖИВЕЯТ БЛИЗО 400 ооо ооо ДУШИ , А В ЕВРОПА ПОВЕЧЕ ОТ 500 ооо ооо ! НЯМАШ НИКАКВА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ ! БЕЗ ВАКСИНА СИ ЗА СИБИР ИЛИ СИ АУТ !

74

иво

преди 1 година

АНТИВАКСИТЕ СЕ УПЛАШИХА И ЗАПОЧНАХА МАСОВО ДА СЕ БОДАТ ! ИНАЧЕ - УМИРАЧКА !

73

Димитър

преди 1 година

Ако не слушаме на Мангъра глупостите ще сме много по-добре.

72

Доктор

преди 1 година

Безсмислени мерки, които нанасят много повече вреди, отколкото ползи. Абсолютно нерелевантни на опасността. Именно чрез тях през последните години блокираха здравеопазването и увеличиха смъртността. Това е пародия на превенция и има съвсем други цели.

71

Анонимен

преди 1 година

Е защо има ръст в Западнала Европа, нали е набодена на 90 %? Или пък точно за това

70

Петър

преди 1 година

Наесен ще има още една вълна след лятната. Ковид е вирус, а не глупост. Наесен най-вероятно учениците и студентите отново ще учим онлайн, но за мен като студент това не е проблем, защото вече три години сме свикнали да учим онлайн, даже е по-лесно и удобно, защото няма да пътуваме, и оценяването и изпитването става по-бързо.

69

Hoqsan

преди 1 година

Ей терористи такива, на хората им писна, не само на българите, по цял свят вече където не е комунизъм на власт всичко е наред. iSick-TIR с тия глупости!

68

анонимен

преди 1 година

КОВИД НЕ Е ВИРУС ТОВА Е РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ПАРИ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ

67

Анонимен

преди 1 година

Няма вална понеже няма дефиниция за ковид вълна.

66

Време е

преди 1 година

Да очистим тези изчадия...какво, парите от първия транш се свършиха и сега пак плашене? Живи да изгорите!

65

Анонимен

преди 1 година

"А ваксинацията остава най-добрата защита от вируса" Кой вирус? Ваксите произвеждат шипа на началния вариант от 2019 г. Ако ядете сурови ухански прилепи могат и да помогнат. Иначе са МОРАЛНО остарели дори 5 бустера да си сложите, ще работят само срещу вас.

64

Анонимен

преди 1 година

Въпреки лятото и топлото време сме пред поредната отвратителна лъжа и манипулация с цел сплашване и контрол на населението.

63

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Този път ,номерата няма да ви минават!!Върнете ли ненормалните мерки,ще ви гледат хората,как висите по диреците!!!

62

Анонимен

преди 1 година

Тези велики специалисти не работят в болници. Те са по бюрата в БАН или министерства.Имат представа за тези заболявания от книжките, които са чели. Но следват директивата отвън да подклаждаме огъня и да тормозом народа психически. Съветвам ги да си почетат ако могат данните от ефекта на така наречените ваксини. Данните от сериозни усложнения и смъртни случаи са много и упорито се крият, но все пак могат да се намерят, ако старателно се потърсят.

61

Demonaz

преди 1 година

Къртете пейките,вадете чувалите и палете камионите. Спортните зали ще станат болници,а детските площатки екарисажи. Страшна работа за 30 човека в интензивното ще затварят държавата. Страшен вирус починали възрастни с по торба болести. Тояги за медицинските комунисти трябва. Трета година ни занимават с глупости.

60

До 63

преди 1 година

Е някой трябва да бачка.. не може всички да си даваме дупитата, да еничарстваме и да грантаджиийстваме по НПОтата хахахаха

59

до 60

преди 1 година

Е на тебе ти е изписано на челото, че си бачкатор с таван 3к заплата на чистачка, работеща в 2 офиса в София. Мерси.

58

на всеки 61 дози

преди 1 година

https://tkp.at/2022/06/29/kbv-korrigiert-zahlen-der-nebenwirkungen-ein-arztbesuch-pro-61-covid-spritzen/ Броят странични ефекти е довел до: едно посещение на лекар на всеки 61 дози. Под натиска на заместник в Бундестага са представени нови цифри за платените посещения на лекар, причинени от кампанията за ваксиниране. Цифрите са драматични. Covid ваксинацията е предизвикала почти 2,5 милиона посещения на лекари за 153 750 725 наложени дози.