6

Анонимен

преди 1 година

А ако вие ги управлявахте,щяха направо да се капичнат.Б.р.-да изчезнат.

5

Анонимен

преди 1 година

Ха така,всички били губещи само продажниците марионетки от ПП и Ристьовата ДБ били"печеливши" Аман от евтини промивки на населението!

4

До 1

преди 1 година

Ти си вярвай на Възраждане и ИТН,но народът мисли друго.

3

Чрез Алфа рисърч се

преди 1 година

искат да влияят на депутатите:при нови избори(ако не изберат правителство, и то да е на провалилата се ПП и БСП,знаещи че няма да видят повече власт) ПП,ИТН,БСП ще паднат,(депутатите им ще са безработни),затова да избират Кокорчо,за да са още 6 месеца на обилна държавна хранилка.Нищо че Кокорчо и другите,в анонсите си се вълнуват повече от нова службица за ренегата Рашков, а не за овладяване на инфлацията и цените,за тях ГЕРБ им е виновен,а те-невинни дечица.Плаши и купувай депутати.

2

Анонимен

преди 1 година

Стига сте манипулирали народа с тез предателски партии , оставете го да си вземе малко въздух . Ние сме най изчезващата нация на земята. Срама нямате!

1

Анонимен

преди 1 година

Алфа Рисърч и другите социологически агенции нищо не познаха на последнrте избори поради факта, че машините на Мадуро са голяма афера. Сега се опитват да сплашат ИТН и Възраждане, че няма да влезнат в ново НС ако не гласуват за кабинет. Изобщо не им вярвам. Те познават само когато им се прияде.