41

Анонимен

преди 1 година

Такива селянчета като теб ли ще се изправят срещу Русия?

40

ПУТИНнаХУЙ

преди 1 година

Русия е зло и ще бъде бита като маче у дирек!

39

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЯ пак какъв свят,свободен ли?Такова животно нема.

38

Анонимен

преди 1 година

До КарталовТова което си описал го правят краварите а не руснаците.

37

Карталов

преди 1 година

Досега убиваха,крадяха,рушаха и плячкосваха незаконно,а отсега-нататък ще е ... законно така ли ?! Става ясно,че новите мерки ще гарантират узурпирането на властта и порядките в завладениете територии със силата на принудата и оръжието - типично по руски,нали ?!Това ли ви е демокрацията ?! Затова именно всички социалистически страни избягаха от вашето влияние !!!

36

Анонимен

преди 1 година

Интересно. Ако остане само западна Украйна независима, кой ще връща дълговете за оръжия? Особено след като минат трилион $$.

35

6 без 10

преди 1 година

Закъснели са, ама по-добре късно, отколкото никога. ФАЩисаните отдавна имат подобни закони и съсипаха редица процъфтяващи държави в миналото. Само като рече някой да търгува петрола в не-долари и краварите му "демократизираха" държавата. То Кадафи, то Саддам, ... Нема прошка. Е, малко разруха наставаше, ама голям праз. Петрола нали течеше към краварника

34

Ааа, не!

преди 1 година

До Гражданин- Всичко което казваш, вече е създаадено на запад и ЕС. За съжаление. И без да питат гражданите си. А до неотдавна там имаше истинска демокрация, която глобалистите не харесват. Но за всяко действие има съответното противодействие. Физичен закон.

33

До Гражданин

преди 1 година

Коя зодия си?

32

234

преди 1 година

Руский мир в действие

31

Анонимен

преди 1 година

До Гражданин 36. А ти сигурен ли си, че рашъните няма какво да ядат? Или някой добър чичко ти каза? Те гладни няма да останат. Дано нас скоро не ни вият вълците.

30

Анонимен

преди 1 година

Това означава, че всичко и всеки ще работи първо за приоритетите на държавата, после за себе си. До сега бяха 300 000 постоянно служещи, учавстващи във войната, сега за нуждите се увеличава. Украинците мобилизираха всички и се бият 1 000 000. Всякакви частни компании могат да станат държавни, да се национализират веднага, когато в тях участват и дружества на вражески страни. Както се случи за Германия и Япония. С този указ Путин казва - до тук с всички вас, които искате нашето унищожение.

29

Гражданин

преди 1 година

С една дума подготвят се продължителна война, не само в Украйна. Рашъните освен че нямат какво да ядат, ще се превърнат в крепостни със задължителна военна повинност. С този закон слагат цялот общество(икономика, медии, администрация) на военни релси.Чудя се до къде ли ще доведе безумието на кремълската администрация за самите руснаци?

28

SS

преди 1 година

Все повече и повече правителствата разчитат на наемници !

27

е, и?!

преди 1 година

И къв е проблема? САЩ и някои държави членки на НАТО вече десетилетия практикуват тази дейност. То не бяха Латинска Америка, Африка, Азия, Близкия Изток... Лицемери!

26

До 32

преди 1 година

От кога пък Москва се намира във ФАЩ? Или пак си объркал новините, както бъркаш ракиите?

25

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ от където мине трева не никне. Либия, Афганистан като започнаха да помагат на талибаните който уж били взривили кулите близнаци на 11 септември 2001 г. След това стана ясно, че бин ладен е бил агент на ЦРУ и е използван като бустанско плашило, за да могат ФАЩ да си стабилизират бюджета и да продават отново оръжия и започнаха поредната война без някой нещо да им е направил. За ФАЩ войната е бизнес и вдигане на мъртвеца щатски долар.

24

Анонимен

преди 1 година

Зад тея сложни думи се крият основно 2 неща - предприятията могат да бъдат задължени да доставят военна продукция и хората могат да бъдат задължавани да работят за военно промишления им комплекс без ограничение на работното време. А просто означава, че военната им икономика вече колабира. А пр0cтия мужик ще го отнесе. Накрая и ще го изпратят да умре на фронта незнайно защо.

23

Анонимен

преди 1 година

Край! От тук нататък Западът- Америка и ЕС са унищожени първо икономически, а после, зависи от това дали ще проявят малко здрав разум. Национализацията на Сахалин 2 е вече налице. Сега се тръгна в тази ос и няма спиране.

22

Сата НАТО

преди 1 година

Узаконяват робството, всъщност.