38

Четете

преди 1 година

"Бойна организация на анархокомунистите"

37

Анонимен

преди 1 година

Даа, и аз ги видях тези живи щитове от страна на руснаците, преди два дни си казвам чакай да отскочат до Украйна да видя от първо лице какво става там, да не би разни типове от ООН, Дойче веле... да ме лъжат нещо. И какво да видя, руснаците настъпват обаче накарали пред тях да вървят като жив щит украинци. Даже разбрах че това ставало от самото начало, събрали де що видели украинец и още от Беларус ги под карали пред тях като жив щит. Вервайте ми.

36

Яко

преди 1 година

Не знаех, че урките използвали деца за жив щит. Само армиите дето нападат използват такива приоми според ООН. Има логика не я знам каква е но я има със сигурност.

35

Василев

преди 1 година

Днешна Русия е създадена с парите на Уолстрийт , и тя играе за Световното правителство във двете световни войни срещу Германия, за световната комунистическа революция, за световната финансова валута долара, за озаптяване на радикалния ислям ,за всяване на респект в Китай!Ако изпуснат Русия да се сграмоляса и да станат вътрешни бунтове, ще настане тотална катрастрофа в света и тогава Великият Четвърти Райх няма да има спирачки, а Китай ще бъде господар на Азия!Животът е жесток!Елиът Дейвис!ЦРУ!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Българите може да се гордеем, че никога не сме изплзвали цивилни като щит през войните които сме водили :) Все си мисля, че урките от страх го започнаха това нещо, рашките им отговориха със същото :))

33

ТИ ДА ВИДИШ

преди 1 година

Да сте чули от началото на спец операцията, че има xоxленска армия и да сте видели някъде тя като цяло да се бие като армия.... ,а за летища, самолети и танкове да сте чули... всичко е издухано от руснаците!!! Слушаме само за скрити азовци с огневи точки в ЖИЛИЩНИ блокове, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, БОЛНИЦИ, РОДИЛНИ домове или СКРИТИ зад мирни граждани използвани като ЖИВИ ЩИТОВЕ... А последно даже започват да ги хващат по границите бягащи и преоблечени кат жени или кеш срещу 3000? .... ти да видиш!!!!

32

Анонимен

преди 1 година

"В youtube ......драматическая история трх украинских военных." И ти ли следиш z4lpr в телеграма? Днес изкочи много добро клипче как се стрелят в окопите и украинците от ЛНР си слушат рапче и се смеят докато се бият със бившите си сънародници от запада. Понякога съжалявам, че изпуснах задължителната казарма, изглежда приятно. Вярно шанса да те утрепат е висок, но определено има своя чар.

31

Анонимен

преди 1 година

Сега чувам от "достоверен" източник, че Русия, тя възстановява сринатите градове?? За няколко месеца ги разруши и възстанови пет пъти.

30

Анонимен

преди 1 година

Жив щит използват само отбраняващите се, а това не са руснаците.

29

Божеее

преди 1 година

От болната на здравата глава .. . ... "Вероятно важи и за украинските военни, макар в много по-малка степен", заяви върховният комисар на ООН по правата на човека Мишел Бачелет в Женева." ..... ... Божеее... та на азовци целият арсенал е в болници, детски градини, жилища... стрелят в гръб на предаващи се военни и цивилни....

28

Анонимен

преди 1 година

Къф жив щит, Русия изравни със земята цели градове, къде да ходят техните жители?

27

О не

преди 1 година

Някой може ли така да обясни на тая дърта Брантия от ООН, че има една тъъънка разлика, че Русия е агресора и тя нападна Украйна, която си защитава домовете, семействата и децата....

26

Анонимен

преди 1 година

Би било редно ООН да каже къде точно от началото на войната украинците са имали отбранителни позиции извън населено място, например 10,15,20 километра пред населеното място? ????

25

Внимание

преди 1 година

Все пак да не забравяме,...руските танкове са в Украйна и тези танкове, ако не бяха нямаше да има жив щит....отделно повярвайте ви..тези танкове не стрелят с конфети.Агресорът е ясен,отговорността също.

24

Анонимен

преди 1 година

Украинците се бият за родината си и всеки помага с каквото може. Рубашките търсят в Украйна на баба си фустата.

23

Василев

преди 1 година

Има агресор в тази война и това е Русия!Има страна, която се защитава на своя територия и това е Украйна!И сега някаква квачка от ООН иска да вмени вина на украинските военни, че са изградили своите военни обекти до цивилни сгради и инфраструктура!Що за наглост и простащина, що за руска хибридна пропаганда???Руският башибозук мародерства, издевателства, *** коремите на бременни жени, убива цивилни на пътя и стреля с ракети по цивилни сгради,училища,театри и търговски обекти!Агент Матилда Ем!ЦРУ

22

Анонимен

преди 1 година

Ооо, не! Май започвате да схващате и да си признавате, въпреки, че отново намесвате русите в уркозверствата!

21

Анонимен

преди 1 година

Кво значи, че Русия ги изхолзва като жив щит, украинците не могат да превземат и 1 град. Хаха. Я пишете в тубата Ukrainian military improves its shooting skills да ми кажете по какво стрелят западните украинци?

20

Анонимен

преди 1 година

В руската армия няма политкомисари, но язовците имат. За справка ютюб.

19

Анонимен

преди 1 година

Руския войник няма голям избор. Или напред да стреля, или назад да го стрелят своите политкомисари.