21

П.К.

преди 1 година

Беззаконието по пътищата си има причина. И тя е във управлението на Министерството на вътрешните работи. Навсякаде пишат и говорят за причинителите на такива трагедии, че са РЕЦИДИВИСТИ. Това Министерство има ли си хал/хабер, че на тези рецидивисти мястото им е зад решетките? И че прекия виновник за подобни груби нарушения с фатални последици за невинни хора е управника на това министерство? Мигновенно, след подобни трагедии този управник си взема шапката и си отива. Изпълнено ли е това?

20

Анонимен

преди 1 година

Трябва цяла България да се накичи с камери като спалнята на Бойко Борисов и да се вдигнат глобите като в Швейцария. В същото време бунаците от КАТ трябва да минат на истинско преквалифициране и който е негоден да ходи в СОТ, който останат трябва да получават заплати като в Холандия и да знаят, че има какво да губят ако се лакомят за подкупи.

19

Анонимен

преди 1 година

Властта си има приоритети , в момента приоритета е да се напазаруват до 121 депутата, преди това беше да се махне ветото за рсм, а по преди това всички да сме с по 4 дози ковид препарат ...

18

Анонимен

преди 1 година

Браво на организаторите!

17

Анонимен

преди 1 година

До 25 Абе доста са си клапави и защитават престъпниците. Определено трябва да са по-строги.

16

Анонимен

преди 1 година

Законите в България са калпави, а и не важат за всеки еднакво. за нови закони трябват съвестни депутати, а такива няма.

15

Чикирики

преди 1 година

Точно пък бакшишите да протестират за спазване на правилата. Лицемерни пияници

14

Анонимен

преди 1 година

Някой някога качвал ли се е в такси, чийто шофьор да е карал нормално, според правилата и да изисквал всички да си сложат коланите както си му е според закона? Аз не. А се качвам по 3-4 пъти на ден. В София.

13

Анонимен

преди 1 година

Какво искат от МВР? Ако законът не изисква човек с 50 нарушения на пътя и фалшива книжка да е в затвора, то проблемът не е в полицията, а в мекия наказателен кодекс. Не друго трябва да се промени, а наказанията да станат по-строги. И ако някой пак каже "Това ли е най-важният проблем в държавата?" Ами да, това е. Защото засяга всички ни и е въпрос буквално на живот и смърт.

12

Анонимен

преди 1 година

Таксиджийската измeт да не се присламчва към гражданския протест!!!!!!!!!!!!!!

11

хаха

преди 1 година

Хахаха точно пък б*кшишите на протест, дето регламента за движението по пътищата не съществува за тях. Остава само и маршруткаджийте да извикат и тях.

10

Анонимен

преди 1 година

То беззаконието не е само на пътя а в цялата държава

9

Анонимен

преди 1 година

Що за наглост?! Най-наглите шофьори, най-пpocтата прослойка у нас, бъкана с наркомани от махалите, седнала да протестира?! Айде нЕма нужда...

8

МВР Заплати

преди 1 година

Защо искат увеличение на заплатите!Защо не контролират улицата!Защо бездейства родната полимилиция!!!Полицията също носи вина за тези случаи, както и съдиите!

7

шишо бакшишо

преди 1 година

Точно пък таксиджиите са най-големите нарушители и наглеци на пътя. Явно някой седи зад тях и го подкукоросва

6

Да спрат

преди 1 година

джиповете вътре в градовете. Те и без туй са за офроуд.

5

ИСТИНСКИ ПАТРИОТ

преди 1 година

който мрази турците да даде палец на горе

4

Анонимен

преди 1 година

Ушевите масово си подправяли регистрационните табели залепяйки им чepно тиксо върху определени символи и от СВ става ОВ например. Това се правело за да не плащат тол такси, застраховки и ред други неща. Стикери,лепенки,палки ,мурафети,салтанати и какви ли не чалъми използват за да мамят,крадат и демонстрират социалният си статус. Какво остава за другите шушумигари. Този които трябва да са за пример,са най-големите нещастници,или поне деветдесет процента от тях.

3

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям напълно протестите! Карат отвратително, мислят си, че държат Господ за шлифера и летят из града с несъобразена скрост. Бих добавил и Справедливост за Милен Цветков.

2

Анонимен

преди 1 година

А що не излязоха на протест срещу беззаконието в държавата докарано от Гешев, Борисов и Пеевски. Направо пред домовете им да излязат на протест, може и някое чекмедже да намажат