29

Германците са над 60

преди 1 година

Процента и се опасяват че няма да напълнят до зимата. Ние тука сме ларж !

28

Анонимен

преди 1 година

Немога да разбера. Има супер голям проблем с газа , а говорят за документи и печати. Абе пускайте тръбата да тече газа на максимума и разширявайте хранилището. Има само 3 месеца до зимата. Послемще си оправяте документите.

27

Анонимен

преди 1 година

И това ли е новината. Целта на хранилището е да компенсира временна неравномерност в газоподаването, а не спирането му. Да не говорим, че каспийският петролопровод също спира. Тук не става въпрос за цената на петрола и газа, а дали ще ги има. Хайде на санкциите!

26

Анонимен

преди 1 година

Аз имам солидно количество гума и ПДЧ ....ама преди да се направят на интересни беше повече

25

Анонимен

преди 1 година

Газ използвам единствено от запалки, да си паля цигарите, но ако трябва ще премина на кибрит.

24

Анонимен

преди 1 година

На мен газ не ми трябва купих въглища и дърва няма как да плащам по 600 лв парно на месец. Аз със 600 лв ще изкрам цялата зима. На които им трябва газ да наблягат на БОБ ЛЕЩА и всички други зърнени храни. Ще имат газ в предоволни количества само да си приготвят противогази че много смърди.

23

КОЙ Е ПРЕЦАКАНИЯ?

преди 1 година

Гвемания има най-големите хранилища на газ след Русия и САЩ и към момента те са запълнени на 68%. Нашето хранилище е нищожно малко, и е запълнено на 35% към момента. КОЙ Е ПРЕЦАКАНИЯ?

22

гост

преди 1 година

По спомени, то под 25% не е падало.Това хвалба ли е, или оплакване?

21

Анонимен

преди 1 година

"Прави се всичко възможно, за да се подсигурят адекватно всички количества и това ще се случи." Развалихте деня на руските мегафони у нас значи. :)

20

Анонимен

преди 1 година

След като десетилетия сме заели поза партер пред Путин, дори не проучваме собствените си находища на природен газ, а може би и на петрол, не деверсифицираме доставките, сега ще мръзнем и ще си съсипем икономиката. Но нищо важното е че руските марионетки са си напълнили джобчетата.

19

Сту

преди 1 година

Сатер, а 12 години като умишлено не се е правила диферсификация, ти къде беше, гол ***? *** си колкото тримата ***.

18

Анонимен

преди 1 година

Гейвропейските лидери мислеха да си напълнят хранилищата докато лаят по Русия, а сега ще трябва текущо да използват наличностите докато трае ремонтът на сп1. Путин пак ви го набута вежливо и културно.

17

Сатер

преди 1 година

Другия начин да кажеш - Чирен празен на 65%. А когато сняг забръска умнокрасивите къде ще са????

16

Борисчо

преди 1 година

Тоест да се готвим за студена и тъмна зима, защото газовото хранилище се пълни лятото за да изкара до пролетта? Нищо - важното е да накажем Путин агресора хахахахаххахахах

15

Търговска Цел

преди 1 година

Търговска цел преследва Русия, но няма полза от заплащане в долари и евро, които утре можете да конфискувате. Та искането да се плаща в рубли е по принуда и търгвоски подбуди.

14

Анонимен

преди 1 година

Урсулата ще ни донесе газ, нали Сашко? Или Ленчето на цени 4-5 пъти по-евтини. Аман от неадекватници!

13

Анонимен

преди 1 година

Значи Чирен е празен на 65 процента. Ако тиквите от правителството не го напълнят че да има газ поне месец, ще има фалити и студ. Освен ако не купуват мазут.

12

Анонимен

преди 1 година

Това министърче трябва да го държат на студено зимъска, на площада по ***. Какво ми се измъква с Европа? Не знае ли, че всяка страна се спасява сама. Франция стана най-големият вносител на РУСКА втечнена газ. Ние имаме ли договор за газ и с кого? Или ще я караме на спот пазарите за по не знам колко хиляди евра?

11

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува ЕС, Чирен да се напълни и веднага да се извиним на Русия че им скачаме като малко пале.

10

независим танкер

преди 1 година

Абе нали бехме независими и имаме газ от незнамкъдесистан ? Май кирето пак се подигра с българския народ и ни лъже.