296

ан

преди 1 година

Това недоразумение е събирателен образ на червения русофил, дядо Генерал колил и бесил при Тато и какъв да е внука, този не е стоял по опашки като нас при Прехода. И понеже в цялата държава се държи от ДС тези хора са недосегаеми. Това е майка България....

295

Жоро

преди 1 година

Полицайката със стълбата се сърди, че се пише против нея! Даже заплашва! А кой я назначи в 1-во районно? Кой прецени, че отговаря на всички условия за тази работа? Всички вън! по веригата заедно с нея!

294

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен.Митрофанова ,също.

293

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

жесток убиец

292

До Star

преди 1 година

Не, народът е длъжен да види точно какви урунгели са получавали и продължават да получават чадър от прокуратурата

291

Star

преди 1 година

Разкарайте го този урунгел от снимката.Не влияе добре на подрастващото поколение.Сякаш гледам някоя снимка на член на (Мара Салватруча MS-13) .

290

Wrestling

преди 1 година

На такъв пътен агресор тип " татуирано футболистче" бих му дал първа помощ за по бързо умиране още на пътя. Съжалявам за грубия език но за такива типове , безработни , безполезни маргинали им трябва смъртна присъда и всичко по различно е компромис .

289

Тъпаци

преди 1 година

Колко мъка има по този свят. Ицо хазарта(поп-кръстев) и такива като него, убиват много повече децата на бг отколкото тоя с нищожните 2 бройки, ама пилешкия ви мозък вижда само на 20м от кръстовището и затова се впечатляване от подобни хИнциденти.

288

Хахахаха

преди 1 година

Тъпите българи пак кудкудякат зад оградата докато не стане време пак да снасят яйца и да спрат да квичът.

287

Анонимен

преди 1 година

Такъв биологичен материал не трябва да ходи сред нормалните хора. Всички псевдо десни са виновни за тоя хал. Разпад, смърт, болести и безнадежност ... това остана от България. Всички реват колко лоши били трудовите лагери, а откакто ги няма положението е "розово"!

286

Анонимен

преди 1 година

Калдъръмени глави сте всички. Толкоз си можете като народ. Такъв си ви е "редът". Затова ще има още все така да ви се случва и да си писуркате, останалите живи... засега...

285

Начи

преди 1 година

мейверето убу се грижат за чиляка...вчера локализиран след 13 часа, а изведен чак след 20 часа... ако е бил пиян изтрезнял със сигурност хайде упойващите вещества остава по дълго време в организма...нека си отпочине ние не бързаме... въпросът е принципен, всичката ни е такава за това сме в това положение...

284

arsenalfc

преди 1 година

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ИЛИ НА ЕЛ. СТОЛ!

283

Симпатяга

преди 1 година

Много е симпатичен ГС направо да го вземат за новият кабинет на ПП за министър на спорта нали е футболист и ще е атракция за младежта и спорта.

282

Ром"с

преди 1 година

Този опасен за обществото-20 години ...

281

Амфетите дават крила

преди 1 година

Този метамфетамин от снимката е видно, че не само по време на ареста е дрогиран и неадекватен, а по-скоро това е нормалното му състояние.

280

Некъф

преди 1 година

Ще каже, че се е дрогирал след инцидента и е избягал от страх и ще бъде оправдан или с минимална присъда!!!

279

Случаен минувач

преди 1 година

Сега направих справка в Гугъл - дядото е починал на 8 май 2015 на 90 години. Както и да е. Въпросът е, че тези фамилии от БКП 45 години правиха с българския народ каквото си поискат. Бяха недосегаеми. И съсипаха живота на страшно много хора. Ето сега техните деца и внуци не са нещо по-различно.

278

Случаен минувач

преди 1 година

Омбре, написах вече - внук на Атанас Семерджиев. Не съм сигурен дядо му още ли е жив, или почина. Не помня да съм виждал съобщение да е умрял. Във всички случаи е живял с много пари, разглезен, възпитан да гледа на другите отгоре.

277

Омбре

преди 1 година

А родителите му какво работят?Бивши партизани ли са дедите му или настоящи швейцарски поданници ли са родителите му? Това искаме да знаем читателите.