95

Анонимен

преди 1 година

Така,така обратно не в 19 а направо в 18 век ще се върнем,НО сме евроатлантици без да осъзнаваме,че сме смешници.

94

Анонимен

преди 1 година

Яка новина - САЩ утроили износа на втечнен газ от 3 танкера на 9 и така ще заместят руския газ. Като наредят танкери един зад друг през целия Атлантически океан, тогава може и да го заместят. А то само пък ЕС да имаше нужда от руски газ, та да е възможно да компенсират нуждите. Но САЩ и ЕС ще заповядат на целия свят да не работи с руски газ, че да има за тях, вЕрвайте ми

93

SS

преди 1 година

Една тежка зима и рецесия и прогнозирам ,че ЕС ще се разпадне ! Или ще бъде толкова сериозно разклатен ,че съществуването му ще е под въпрос ! Къде обаче сме ние е най важното ? И как ще оцелеем като сме най бедни ? След разпада на ЕС (дай боже) е лесно ! Народен съд ,конфискации на имущество за нац. предатели и идване на правителство за национално спасение !

92

Км

преди 1 година

Погледнато от космоса,през зимата ЕС ще е едно голямо тъмно петно.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 Не разбираш манталитета на германците. Прибирането на дребните центове е свързано с това, че това е ДОГОВОРА, който сте сключили: някой то продава ТОЧНО на тази цена. Не на цена с два цента повече. ЗАТОВА си ги прибират. Съшо така не разбираш концепцията за ПЕСТЕНЕ. Не са само двата цента в супермаркета, ами е по принцип нехарченето повече отколкото е необходимо. Затова имат шпаркупони, ангеботи, бонуси, тройепункте и какво ли още не.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 Радвам се, че си се прибрал в България. Хора, които не разбират германското общество, но претендират, че го разбират, са по-опасни, защото се самозаблуждават и вредят повече. Иначе се радвам, че изяснихме останалите несъответствия. :)))

89

Да сме живи и здрави

преди 1 година

Въглищата 1000лв. за тон, дървата 150лв за кубик, газ няма, токът не се знае дали ще има и на каква цена.....ами евала. Евала Кирчо, евала Радев и браво на ЕС. Още няколко години такова качествено управление и България ще е само история.

88

Solar Power

преди 1 година

Аз съм оггрид от 7 години и ме боли фара :) Не е трудно ! Ток и топло до края на живота ми. Всичко на всичко за около 20-25 палки и труд 1 седмица. Това е !

87

Анонимен

преди 1 година

България да се готви за излизане от ЕС и НАТО.

86

Анонимен

преди 1 година

"но ти явно си живял сред някои пакистански германци" - Тук има нещо вярно. Поне във Франкфурт на Майн, където живях повечето време, немците отдавна са малцинство. Върнах се в Бг през 2014. Приятелите ми, които останаха там твърдят, че в момента е още по-зле и е трудно човек да види немец. Странното е, че дори пакистанците не мислят толкова за единия цент в магазина както немците... :) ... Иначе 2-рите са ми по-приятни със сигурност.

85

Анонимен

преди 1 година

Както се казва : "Политиците ще ги броим на пролет!" (Важи за целият ЕС)!

84

Анонимен

преди 1 година

"Изключва го, защото да си пестелив (не стиснат) означава, че знаеш ЦЕНАТА на нещата и ги ИКОНОМИСВАШ." - Думата е стиснат, а не пестелив. Какво можеш да си купиш с 1 или 2 цента? Питам, за да коментираме ЦЕНАТА на нещата. Щом не можеш да си купиш нищо с един или два цента, то ако винаги си ги чакаш в магазина, значи си стиснат. Подозирам, че и ти си така, затова твърдиш, че това било спестяване. Спестяване е да отделиш примерно 500 евро на месец, но да мислиш за 2-та цента в магазина е друго.

83

джо

преди 1 година

Утроен е хвърчилника на баба и. Изчакайте само да дойде зимата и гледайте какви клетви ще отнесе цялата тази ***.

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 "Какво странно има в това някой хем да е стиснат, хем да е разглезен? Едното изобщо не изключва другото" Изключва го, защото да си пестелив (не стиснат) означава, че знаеш ЦЕНАТА на нещата и ги ИКОНОМИСВАШ. По дефиниция няма как да си "разглезен" ако ИКОНОМИСВАШ и германците не правят никакво изключение от това правило, но ти явно си живял сред някои пакистански германци. :) Да, лъжа, щото докато учех си изкарвах парите в началото като продавач и са ми давали лично :))))

81

Барба Ганьо

преди 1 година

Фон *** и компания ще дуат в шепи да се топлат , може и с *** или само с дуане ;) Големо дуане , че падне , че дуат на Путин путиновия:) :) :)

80

Анонимен

преди 1 година

"Хем западняците били разглезени, хем били "стотинкаджии". Вече и сам не знаеш какво да кажеш." - Едното няма нищо общо с другото, а тези, които ти слагат плюсчета гласуват наизуст на принципа русофили/русофоби. Какво странно има в това някой хем да е стиснат, хем да е разглезен? Едното изобщо не изключва другото и немците са абсолютен пример за това. А това, че ти си виждал немец да оставя ресто няма да го повярвам, докато не го видя сам. Просто лъжеш, понеже няма какво да напишеш... :)))

79

niki

преди 1 година

Ако Рашистан остави Европа без газ зимата, това ще е супер добре за цяла ЕС. Веднъж за винаги ще се разбере, че с варвари договори не се правят и ще бъдат изритани завинаги от Европа!

78

ААА

преди 1 година

БЕ КВО СТАВА, НЯМА ТРОЛОВЕТЕ? ЯВНО БЛОКАЖА НА СМЕТКАТА НА ПОСОЛСТВОТО ДАВА РЕЗУЛТАТ! НЕ ЩАТ ДА ПИШАТ БЕЗПЛАТНО БЛЯЯДОВЕТЕ!

77

гост

преди 1 година

НЯМА НУЖДА ОТ ГАЗ , ИМА НУЖДА ОТ ИЖЕКЦИИТЕ НА МЪЖА НА ФОН ДЕР ЛАЙЕН . ЩЕ ЯДЕМ ИНЦЕКЦИИ ДОКАТО НИ НЯМА .

76

Анонимен

преди 1 година

АКО СПРА ЗИМАТА ГАЗА , ДА СЕ ГОТВЯТ ЗА ПАЛЕЖИ НА РУСКИ ИМОТИ ЗИМЪС... ЩЕ ИМА И БОЙ НА РУСОФИЛИ И РУСНАЦИ, А РУСКИНИТЕ...