31

НЕ СЕ ШЕГУВАМЕ!

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ АКО ИМ ДОСТАВЯШ АЛКОХОЛ РЕДОВНО НА ФРОНТА ---- ВЕДНАГА ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЗА ВОЙНАТА ...А ИМА ЛИ И МЕЗЕ , СМЕТАЙТЕ РАБОТАТА С "ПРИМИРИЕТО" ЗА ОПЕЧЕНА ...ха,ха,хаааа...

30

НЕМА КВО ДА ТЪРСЯТ:

преди 1 година

.. най-добре е Украйна да остава на всеки фронт с руснаците по 2-3-камиона с водка или етилов алкохол с 40% гликоза за жабуркане на руската армия и ЩЕ ВИДИТЕ КАК ВОЙНАТА БАВНО И СИГУРНО ЩЕ СТИХНЕ--- И НАКРАЯ .. руските войници сами ще донесат главата на Путин на тепсия на Зеленски у Киев!!

29

Правда

преди 1 година

Няма какво да слушат слугите на дявола,който е измамник и на лъжата баща,след като според делата се разпознават и кой на кого служи и това ще определи и последиците за живота му и вечната му съдба която се определя от Бог, Който е праведния Съдия.И понеже Украйна е настана на правдата с Бога,а Руският диктаторски режим върши делата на дявола като измама,насилие,пожелание и кражба на чужди земи,убийства,терор,дните им са преброени от Бог,дори и да спечелят битка Божият съд за всяко зло и жертва

28

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на Западна Европа, на САЩ, на Австралия, Великобритания, Япония и т.н. е, че създаването на цунами не е никаква философия. Пускаш по-сериозна бомба в океана и вълната е готова. Колкото по-мощна бомбата, толкова по-голямо цунамито. Русия, Китай, Източна Европа и всички по-скоро континентални отколкото крайбрежни държави няма как да ги унищожиш с цунами. Със земетресенията е подобна ситуацията - една бомба в близост до тектоничните плочи и честито.

27

Ванга

преди 1 година

Ванга е казала че няма да има 3та световна, но ще има ясрен взрив в европа, след като падне сирия. Така че рашките най-вероятно ще им писне в един момент и ще денацифицират украинците по бързата процедура

26

Анонимен

преди 1 година

Западняшката, натовска пропаганда все повече ме развеселява: ту украинците героично отстъпвали, ту били на прага на победата, ту се чудят кога и как ще победят. Трябва да си много наивен /***/ за да се вържеш на "свободната" журналистическа мисъл, която заедно с техно и медицински опорни точки, все повече копира 39г /Германия.

25

Анонимен

преди 1 година

Володимир Зеленски ще си "отиде разплакан" и "ще е последният ръководител на Украйна в сегашните ѝ граници"Това може да се тълкува многозначно. Зеленски може да е разплакан защото са го набили, но може да плачка и от радост! Също така ... последен ръководител на сегашните граници? Демек човека може да плаче от щастие и да спечели войната с повече земи о_О

24

Тя

преди 1 година

баба Ванга била казала , че " Сирия ке падне "/ ако го е казала / но Сирия не падна .

23

Анонимен

преди 1 година

Вероятно голяма война ще има,и по време на войната,голямо вода ще залее САЩ,Англия,Холандия,Израел и Полша.Тия Държави ще изчезнат завинаги ако има голяма война и голяма вода.Япония просто ще потъне,след големите трусове и разместването на земните,тектинични плочи,по време на войната.Много народ ще погине и след нея и след Апокалипсиса.На страните,като Франция и Германия може и да им се размине Армагедона,но нищо сигурно няма под слънцето.

22

Анонимен

преди 1 година

Ааааа при астролози едва ли ще намерят причината по добре да я търсят в банковите си сметки там ще я намерят.

21

Цирк

преди 1 година

Оказа се че двете френски САУ Цезар, който са вече в Русия са продадени от Украински воени на ДНР за 120 000 долара!!!Французите са казали че двете САУ струват 7 милн.евро.

20

Астролог

преди 1 година

Най-добрият астролог трябва да питат - HRMIS

19

Анонимен

преди 1 година

Кой щял да спечели ядрената война? Едва ли ще има значение кой ще я спечели след като всички няма да ни има. А ако някой оцелее ще му се иска по добре да не беше уцелял.

18

grep

преди 1 година

До АнонименПи ли хапчетат днес?

17

grep

преди 1 година

Аз гледам на сфинктерни гънки

16

Ами

преди 1 година

Да отидат при Айшето да им гледа на кафе и ще им каже! Аман от бу дали. Каквато я направите тази война, такава ще бъде! Тръгнали по врачки, като че ли те командват.

15

меемедчо

преди 1 година

Най-добрия политически екстрасенс е баба Айше, нейнуто БоБ познава всичко!!! Пък кът *** сготви после със свински наденички... чинията ще об.лижеш!

14

Анонимен

преди 1 година

До аз Хаха, историята се пише от победителите, а те са трили с голямата гума и писали измислици връз измислиците.

13

Плюнчо помака

преди 1 година

Гръцките монаси от Атон викат, че войната ще почне от България, значи руснаците ще ни запукат.

12

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой ще победи, но Русия няма да загуби.