8

рН

преди 1 година

"""""Икономиката се превръща в заложник на българската политика""" ------ Скоро още много неща ще ви станат ясни, смея дори да ви уверя, че Зимата дори ще получите Просветление! -))))))

7

ББ

преди 1 година

когато чакаш едни обществени...не правещ нищо,топлиш на вожда...,усвояваш и превеждаш в дубай..."бедните"бизнесмени,къде сте на Свободният пазар и Борсите моля?въпреки двойните си счетоводства покажете...удобното за вас,какво сте платили като данъци на финансиращата ви "бизнесите" България?...плащали на пенсионерите...нима те не ви плащаха безплатно образование,лечение,учебници,храна в столове,транспорт...и ги ограбвате сега..."бизнесмени"...крадци!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Не само в България ами навсякъде. В Америка икономиката отдвна е политика (войни, за да се поддържа ВПК), а отскоро и в Европа политиците от слугинаж се опитват да я затрият.

5

Анонимен

преди 1 година

Когато живееш в планова икономика това става, къв свободен пазар кви 5 лева.

4

Кашел Мърдохай дума

преди 1 година

Пари - Политика - Пари Прим !

3

отCиднеиАавстралияя

преди 1 година

всичко в БГ е хъбове, платформи, портали, иновации, квантови компютри, крипто кралици, гуверньори, инфлуенсъри, апликейшани, форекси, облигации... абе как така ще спре тока или глад да има бе? Абсурд. С няква пшеница ли ще се занимаваме, стига глупости!

2

Анонимен

преди 1 година

Добро утро. Иде купонна система и баш Комунизмът, оня дето го бленувахте вие и Димитров. Място за пазарна икономика макар и неандерталска като нашата няма в Новия ред.

1

SS

преди 1 година

То пък една икономика.... ?! То пък и една политика......?!