18

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера ще има ли русофилско обединение за което да гласувам на следващите избори. То трябва да представлява интересите на всички русофили в България. Възраждане очевидно не е такава партия.

17

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата

16

Обективен

преди 1 година

Другари и другарки от Днес.бг, публикациите ви стават все по-аматьорски - нямате изречение без правописна грешка! За пореден път доказвате, че сте нищо повече от СМРАД (средство за масова реклама, агитация и дезинформация)!

15

София Прайд

преди 1 година

До 123 -- да бе 8-9% макс, това е лимита на патреотичните партии, объркал си се Мунчляк, не всички са дебилли кат електората на ***, иначе все пак евала на Костя че обикаля села и паланки и се среща с горяните, ама те не са България и никога няма да бъдат

14

Анонимен

преди 1 година

Напускай копейкината партия, че ще те пишеш показания защо си била в руска партия.

13

Само да уточня:

преди 1 година

За огромно съжаление на прос***те,които плюят по Цвета, нея не сме я виждали по стълбите да и бъркат по кюлотите,като на долнопробна уличница!!! Но пък всички видяхме една "красавица" която с удоволствие приемаше това да и се случва от канадския лъжец,за да я бута по етажите на властта и да и урежда заплатки от по 14хил,лв, на месец! Браво на Цвета за достойното поведение! Тя е за пример на всички,които продадоха България и душите си за тридесет сребърника!!! Победа за "ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

12

123

преди 1 година

Щом платените с американски центове *** на ПП и ДБ се напъват срещу Възраждане, значи те са единствените патриоти в момента. И колкото и да ги плюят платените слуги на управляващите, народът ще даде доверието си на Възраждане. Не съм гласувал досега за тях, но дебилното антибългарско поведение на киро и компания ме карат да го направя.

11

Анонимен

преди 1 година

Щях да гласувам за Възраждане, но според мен един едър господин от първия ред вече си ги е купил, та се отказах.

10

Анонимен

преди 1 година

Свършиха ИТН, и метнаха Възраждане. Нали уж бяха червена линия те? После нямало пазар. Дам, и земята е плоска.

9

Германец

преди 1 година

*** са опортюнисти. Идеологически са много гъвкави. Където има келепир, там ще се присламчат. Логично е първо там да се търсят отцепници. За избирателите им или добро или нищо. Нищо :)

8

смех

преди 1 година

Тая коввра кво прави там въобще, закони ли кове?? Същата като онова жабе Искра Михайлова, тая освен да се чукка кат разпрана и да ходи на шопинг друго не прави

7

Разбрал

преди 1 година

И сега какво излезе? ПП наистина се опитват да говорят с депутати, но за да проведат някаква нормална парламентарна демокрация, а не пародийна фасадна такава, под сянката на руските партии. Разбирам защо Чалгаря и Мутрата "не харесват това".

6

Анонимен

преди 1 година

ЗА ПАРИ И ПОСТОВЕ ЩЕ СЕ ПРОДАДЕ ИНАЧЕ НЕ! КИРИЛ ПЕТКОВ Е КОРУМПИРАН, АСЕН ВАСИЛЕВ Е ПРОДАЖЕН! С ЕДНА ДУМА СОЦИАЛИСТИ.

5

Сребролюбов

преди 1 година

Ами "не е луд този който яде баницата"... и на мен да дадат два милиона... , кой за квото е учил.

4

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече депутатки в това НС, толкова по-голям бардак.

3

Анонимен

преди 1 година

Ало измамници

2

Анонимен

преди 1 година

Кажи си бе Цвете колко дават

1

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо, по,, достоверната" информация на Боко са ти предложени милиони + добре платена държавна работа.