33

ББ

преди 1 година

До Анонименруски б.яд.и да ни вменяват,че България се разпадала...у лево,България се възражда въпреки *** усилия на некадърни и крадливи...манипулатори,хората се обединяват около ПП,безпрецедентна смелост демонстрираха,загриженост за Народа ни и България,спечелиха уважението на Свободният Свят с решенията и битките който водят срещу мафията на путин дпс-гроб,хората го оценяват и виждат...ПП водят битка за Освобождението на Българите...на България,вече не сме ви крепостни г-н путин!!!

32

Баце

преди 1 година

Да дава депутати, да не говори неистини. Ще го понатиснат по европейска линия, мисля. И ще подкрепи новата Промяна.

31

Цинизъм е да останат

преди 1 година

на власт тези две недоразумения с цялата им пасмина.

30

Анонимен

преди 1 година

Купуването на депутати пък се институционализира по време на Петов! Аре стига вече, разпада на държавата е пълен! Всички се занимават само с последната хрумка на Киро!

29

Мунчо

преди 1 година

Много кучета, а кокалът е един. Издерете си очите! А за народа - зрелища без хляб.

28

Анонимен

преди 1 година

На болшевишката преститутка от паpцал.бг не и харесва да се гласува със сопите и реши да ме изтрие, по и харесват машинките на Мадуро :D

27

Анонимен

преди 1 година

На болшевишката преститутка от ***.бг не и харесва да се гласува със сопите и реши да ме изтрие, по и харесват машинките на Мадуро

26

Анонимен

преди 1 година

До Dinosaurus - Трудно е да муу направиш снимка с телефона. Попринцип схемата е следната - Влизаш у урнъта, цакаш една снимка, излазаш вакна нали викаш на поличацят чау и са извърташ отрани, дет чака некой батка и показваш снимката, той гледа и вика брауууу и ти дава там колкост сте се разбрали. Преди виакха че било 200 леа, ама ней ... накаде сто сто и дайси

25

опетков

преди 1 година

Когато ревяха по площадите, трикратните избори не бяха цинизъм. Сега, като *** калците, било цинизъм да ги изгонят от власта.

24

Dinosaurus

преди 1 година

Няма ли кой да ме светне как машинките спират купения вот? Нали се плаща за маркирано конкретно номерче, дали е с химикалка или на тъчскрийн каква е разликата ?!? Освен че *** нямат лични карти и много им е сложно с трхниката. Обаче пък изходните данни от машинките са "тъмна Индия" как се отчитат. И никой не брои даже контролните разписки. У Харвард тия врътки ги изучават обстойно, обаче. И как да гушнат 11000 гласа, подкрепили поименно "независим" депутат, дето влиза от партия

23

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

22

вън бе

преди 1 година

Поредните купени мас тии . Край нямат ...

21

П.К.

преди 1 година

Цяла Европа, пък и Света като цяло отдавна казаха едно голямо НЕ на пластмасовите кутии на Мадуро? Само тия, нашите баламурници се намериха в тяхна защита? Кой, ако не тези днешни пиш-ман "управленци" се облажиха от тях? - Ако допуснем избори в този момент...///Вие ли, платените блюдолизци, ще решавате съдбините на един ЦЯЛ БЪЛГАРСКИ НАРОД??? СУВЕРЕНА, НАРОДА РЕШАВА ДА ИМА ИЗБОРИ. За да бъдат изгонени, лъжците, слугите на чужди господари. И ВСИЧКИ, КОИТО НЕХАЯТ ЗА ТЕГОБИТЕ И МЪКИТЕ НА ХОРАТА.

20

Анонимен

преди 1 година

Някакви световно неизвестни клакьори, вероятно на заплата при другаря Прокопиев, тръгнали да ми обясняват, че избори било цинизъм и нямало шанс за хартиен вот! Абе айде марш обратно в мишите дупки , откъдето сте изпълзяли! Изборите са най-логичното което следва, когато една власт загуби всякаква легитимация и доверие! Това е демокрация, а не автокрация, в която се опитват да ни вкарат!

19

Сатир

преди 1 година

"Купуването на гласове се институционализира по времето на Борисов." "Гласуването с машина плаши онези, които организират контролирания вот." Странно, това гласуване плаши над 90% от Европа, но не поредното красивоумно създание??? Вервам му ама почити никак.

18

Анонимен

преди 1 година

Възраждане!!

17

От З-тия свят сме!

преди 1 година

България в 21ви век-с глас да заплаче човек!

16

РН

преди 1 година

Новите избори са Единствената надежда за спасение от възникналата критична политическа ситуация на неадекватното Коалиционно управление на "Риба, Рак и Птица" (басня)!

15

Анонимен

преди 1 година

Вие сериозно ли мислите да се управлявате така, с рап и чалга? Не виждате ли колко сте смешни? Ако продължавате така, да вземем да закрием държавата най-добре и да се върнем на управление в градове-държави с пряка демокрация. Това вашето управление просто е абсурдна клоунска работа, чалгарски фашизъм. Такова животно няма никъде по света.

14

баба мара

преди 1 година

аз съм за машинното гласуване с хартиените бюлетини ще се купуват гласове напора-зия но няма да гласувам защото не вярвам на никого само гледаитекакво ще стане с траншовете от ес